View Full Version : سوال: استخراج متن دستور sql اجرا شده بر روی بانک
delara
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 15:49 عصر
سلام
می خواستم بدونم چطور می تونم متن دستور sql ای را که در دلفی نوشتم و روی بانکم که در sqlserver2005 هستش اجرا کردم را در بیارم و ذخیره کنم.
میشه همچین کاری کرد؟
vcldeveloper
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 21:45 عصر
یعنی چی که استخراج کنم و ذخیره کنم؟ اگر منظور توی برنامه خودتون هست، خب SQL را خودتون نوشتید، همون رو می تونید هر وقت خواستید، هر جا ذخیره کنید. اگر منظورتون اینه که می خواید بررسی کنید برنامه شما چه دستورات SQL ایی به سرور ارسال میکنه، و مثلا یک باگ را در آن کشف کنید، خود SQL Server یک ابزار Trace داره که رد تمام کلاینت های متصل به SQL Server و دستوراتی که به سرور ارسال می کنند را میگیره و به شما نمایش میده که برنامه شما چه دستورات SQL ایی به سرور ارسال کرده.
اصغر (پآچ)
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 23:22 عصر
سلام
علی آقا امکان داره در مورد این Trace یکم بیشتر توضیح بدی و یه نمونه ساده از نحوه اجراشو برام بذاری؟
ممنونت می شم
موفق و موید باشی
vcldeveloper
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 03:19 صبح
کار باهاش ساده هست، توی SQL Server 2000 به صورت یک ابزار مجزا بود که می تونستید آیکنش را از منوی Start انتخاب و اجراش کنید. در SQL Server 2005 با Management Studio یکپارچه شده، فکر کنم توی منوی Toolsاش باشه.
اجراش می کنید، New Trace را میزنید، اگر نیاز به تنظیم یا فیلتر کردن رویدادها دارید، انجام می دید، بعد Trace را شروع می کنید. اون هم تمام تعاملات Clientها با SQL Server را برای شما Log میکنه. می تونید از روی این Logها دستورات ارسال شده به سرور، و آمار آنها، مثل زمان سپری شده برای اجرای هر یک را مشاهده کنید.
برای اطلاعات بیشتر می تونید راهنمای SQL Server را مطالعه کنید. برای سوالات هم باید در بخش SQL Server بپرسید، چون مستقیما به بخش دلفی ربطی نداره.
موفق باشید
delara
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 09:14 صبح
من برای انجام پروژم نیاز دارم که عین دستوراتی را که بر روی جداول تغییرات ایجاد می کنند رو همراه با نام جدول تغییریافته و تاریخ و ساعت ایجاد تغییر در یک جدول مجزا ذخیره کنم.حالا موندم چطور این اطلاعات رو استخراج کنم.برنامه من در دلفی و بانکم در sqlserver2005 هست. ممنون
vcldeveloper
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 12:38 عصر
اگر بجای ADO از کامپوننت SDAC برای اتصال به SQL Server استفاده کنید، قابلیتی داره که دستورات ارسالی از برنامه به سرور را ردیابی و Log کنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.