ورود

View Full Version : کد دادن به افراد به جای auto number

saleh_fartash
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 06:08 صبح
سلام
من تمام اینترنت رو زیر رو رو کردم اما برای مشکل اوتو نامبر(وقتی رکوردی پاک میشه دیگه با اون مقدار رکوردی ساخته نمیشه) پیدانکردم ولی برای برنامم ، حتما نیاز دارم به هر فردی که ذخیره می شه یک کد داده بشه وتمام مدها به ترتیب باشند
خواستم ببینم شما راه حلی دارین؟
مثال:
آقای y کد 1001
آقای x کد 1002
.
.
.

SYNDROME
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 06:12 صبح
بهتر است خودتان با استفاده از دستورات این کد را تولید کنید.

Select Max(ID) ID
From Tbl_Test

موفق باشید

saleh_fartash
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 06:23 صبح
سیندروم جان من متوجه منظور شما نشدم میشه بیشتر توضیح بدین که چیکار بکنم.

zman123456
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 11:09 صبح
بهتر است خودتان با استفاده از دستورات این کد را تولید کنید.

Select Max(ID) ID
From Tbl_Test

موفق باشید
این کد بزرگترین ID رو در جدول بهتون میده.خب حالا بزرگترین کد پرسنلی رو دارید.می خواهید فرد جدیدی ثبت کنید.پس چکار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب query رو با عدد یک جمع کنید میشه Autonumber دستی.بدون از دست دادن کدهای بین انتهایی.
اگه بخوای از کدهای بین راهی از دست رفته هم استفاده کنی که دیگه یه کد دیگه می خوای.
منظورم کدهای خالی بین راهی یعنی:
y 1001
x 1003
z 1004
مثلا بعد از اینکه z رو ثبت کردی کد 1002 رو حذف کنی.
این هم روشهای خودشو داره.
هم میتونی فرد جدید رو تو این کدها قرار بدی.
هم میتونی افراد رو یکی به بالا شیفت بدی.
که البته من اصلا این کار رو توصیه نمی کنم.

Hsimple11
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 12:28 عصر
یک راهش جمع عددی با RecordCount است.

abed_se2007
جمعه 15 شهریور 1387, 01:29 صبح
شما نباید از فیلد اتو نامبر به عنوان کد پرسنلی استفاده کنید . شما از یک فیلد دیگر به عنوان فیلد کد پرسنلی در کنار این فیلد استفاده کنید و از فیلد اتونامبر به عنوان کلید استفاده نمائید و آنگاه از سیستمی که سیندروم به آن اشاره کردند به عنوان ایجاد کننده کدهای پرسنلی استفاده کنید . در این صورت شما اگر یک کد را حذف کرده باشید می توانید دوباره از آن کد استفاده کنید .

saleh_fartash
جمعه 15 شهریور 1387, 12:58 عصر
abed_se2007 (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=43385) جان جواب شما رو zman123456 (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=25304) داده یکم توجه کن!