PDA

View Full Version : سوال: نمونه برنامه با سي شارپ



saeed razaee
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 08:50 صبح
با سلام دوستان عزيز آيا با سي شارپ مي توان براي ميكرو كنترلر 8051 برنامه نوشت و اگر برنامه را نوشتيم با چه برنامه آن را شبيه سازي كنيم آيا پروتيوس اين كار را انجام مي دهد به هر حال اگر نمونه برنامه اي با سي شارپ داريد براي شروع كار ارسال نمائيد. با تشكر

shaniaki
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 17:40 عصر
با عرض ادب:
خیر. بسیار هم بعید است که شاهد چنین امکانی باشیم.
دلیل اول آن این است که سی شارپ زبانی در اختیار مایکروسافت (و نه زبانی استاندارد) است و میکروسافت هم تا کنون علاقه ای به 8051 و به طور کلی میکروکنترلرها نشان نداده.
دلیل دوم هم آن که سی شارپ عمدتا برای برنامه نویسی دت نت استفاده می شود و پورت کردن و استفاده از چنین پلتفرمی روی 8051 بیشتر به یک لطیفه شبیه است.

یه ... ...

saeed razaee
دوشنبه 22 مهر 1387, 10:07 صبح
با سلام
اما اين يك لطيفه نيست و اين امكان وجود دارد فقط بايد كمي مطالعه خود را بيشتر كنيد و يا حداقل يك سرچ كوچك انجام دهيد در قسمت سي شارپ نمونه برنامه هم پيدا مي كنيد.موفق باشيد

محمدامین شریفی
دوشنبه 25 آذر 1387, 06:38 صبح
با عرض ادب:
خیر. بسیار هم بعید است که شاهد چنین امکانی باشیم.
دلیل اول آن این است که سی شارپ زبانی در اختیار مایکروسافت (و نه زبانی استاندارد) است و میکروسافت هم تا کنون علاقه ای به 8051 و به طور کلی میکروکنترلرها نشان نداده.
دلیل دوم هم آن که سی شارپ عمدتا برای برنامه نویسی دت نت استفاده می شود و پورت کردن و استفاده از چنین پلتفرمی روی 8051 بیشتر به یک لطیفه شبیه است.

یه ... ...
یه........؟؟
ولی دوست من :قلب:میشه،همانطور که برای گوشی های همراه شد.
اینجا (http://www.microsoft.com/netmf/default.mspx) ها (http://msdn.microsoft.com/en-us/embedded/bb267253.aspx) را مشاهده بفرمایید.

با سپاس

DAMAVAND
دوشنبه 25 آذر 1387, 07:01 صبح
نه دوست عزيز
خوب ميخواستي C# رو گوشي که ويندوز روش هست و هم Dot.net نصب هست اجرا نشه ???? !!!!!!!
موبايل چه ربطي به 8051 داره ?
8051 فقط 4k حافظه داره ! تمام دنيا هم جمع بشن نميتونن Dot.net رو تو ميکرو 8051 بزارن !
شما ميتوني با C# يه برنامه بنويسي که مثلايه واسط باشه بين C# و 8051 يعني کد ها رو به C# بنويسي ولي در اخر اون ها براي اينکه بتوني ازشون در ميکرو استفاده کني بايد کد ها رو حالا بهر صورتي که ميخواي
به کد Hex تبديل کني ! اين جوري ميشه من خودم با دلفي يه همچين چيزي برا نوشته بودم .
ولي بايد برا اينکه برا ميکرو قابل فهم باشه اخر به کد Hex تبديل کنيد. نه اينکه مثلا بخوايم Dot.net رو ميکرو 8051 اجرا کنيم که از محالات هست !

محمدامین شریفی
دوشنبه 25 آذر 1387, 07:11 صبح
ms گفته است برای میکروهایی که حداقل 64K حافظه دارند.
از این رو به گفته شما که 8051 فقط 4k دارد نمیشود.
دوست من قرار نیست که با دات نت programm کنیم. یک SDK معرفی شده است که دات نت را به hex تبدیل میکند.

پیروز باشید

محمدامین شریفی
دوشنبه 25 آذر 1387, 07:22 صبح
ولي بايد برا اينکه برا ميکرو قابل فهم باشه اخر به کد Hex تبديل کنيد. نه اينکه مثلا بخوايم Dot.net رو ميکرو 8051 اجرا کنيم که از محالات هست !
دوستان اگر بتوانند در اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=135847) نظر بدهند مشکل این تاپیک هم حل میشود

sina.zoltrix
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 19:47 عصر
man 3 ta soal daram dar more c# pasokh in 3 ta soalo midi age balad bashi?

محمدامین شریفی
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 20:44 عصر
man 3 ta soal daram dar more c# pasokh in 3 ta soalo midi age balad bashi?
شما پرسشتان را بگویید،اگر کسی بلد بود حتما جوابتون میده.
در ضمن با حروف فارسی بنویسید وگرنه پستتان پاک میشود.