View Full Version : تغییر mac address
javad0062
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 16:33 عصر
با سلام
میخواستم بدونم آیا می شه از راه دور ، مثلا از پشت سرور mac address سیستم های دیگر رو تغییر داد ؟ چه طوری؟
keivan1000
جمعه 15 شهریور 1387, 02:37 صبح
دوست من تا جایی که من می دونم اصلا Media Access Control (http://en.wikipedia.org/wiki/Media_Access_Control) MAC addressرو نمیتونی تغییر بدی mac address که یک ادرس 6 بایتی (48 بیتی ) هست که رویه سخت افزارتون قرار می گیره و یک عدد منحصر به فرد هست.که کارخونه سازنده اونو تخصیص میده
javad0062
جمعه 15 شهریور 1387, 10:16 صبح
دوست من تا جایی که من می دونم اصلا Media Access Control (http://en.wikipedia.org/wiki/Media_Access_Control) MAC addressرو نمیتونی تغییر بدی mac address که یک ادرس 6 بایتی (48 بیتی ) هست که رویه سخت افزارتون قرار می گیره و یک عدد منحصر به فرد هست.که کارخونه سازنده اونو تخصیص میده
لطفا درباره جواب هایی که می دید تحقیق کنید (همین طوری جواب ندید)
Daleeeeer
شنبه 16 شهریور 1387, 08:06 صبح
که یک ادرس 6 بایتی (48 بیتی ) هست که رویه سخت افزارتون قرار می گیره و یک عدد منحصر به فرد هست.که کارخونه سازنده اونو تخصیص میده
دوستمون درست می گه. mac address از لحاظ تئوری غیر قابل تغییر هست. چون که هر mac address از طرف IEEE و کمپانی های دیگه به هر Device اختصاص داده می شن.
می شه از راه دور ، مثلا از پشت سرور mac address سیستم های دیگر رو تغییر داد ؟
اینکه mac رو بشه تغییر داد، امکان پذیر هست. نرم افزاری هایی هستند که این کار رو انجام می دند. با تغییر بیت آخر mac address. اما اینکه از راه دور و از یک دستگاه دیگه بشه این کار رو کرد، من تا حالا نه شنیدم و نه برنامه اون رو دیدم.
در ضمن اصلاً توصیه نمی شه که mac address رو عوض کرد.
javad0062
شنبه 16 شهریور 1387, 11:13 صبح
با تشکر از شما دوستان عزیز
تمام مواردی که شما گفتید کاملا صحیح ، من با تمام این موارد کاملا آشنا هستم ، اما بلاخره باید یک راهحل داشته باشه
cybercoder
شنبه 16 شهریور 1387, 15:00 عصر
کی گفته نمی شه عملا هم می شه چندین بار برای فرار از ردیابی و اتصال به ADSL ها استفاده کردم.
http://tmac.technitium.com/tmac/index.html
Daleeeeer
شنبه 16 شهریور 1387, 15:18 عصر
چندین بار برای فرار از ردیابی و اتصال به ADSL ها استفاده کردم.
mac کارت شبکه سیستم خودت رو عوض کردی یا یک سیستم دیگه رو از راه دور ؟ چون کارت شبکه خودمون رو می شه عوض کرد.
یا می شه از راه دور ، مثلا از پشت سرور mac address سیستم های دیگر رو تغییر داد ؟
می شه مال یک سیستم دیگه رو عوض کرد؟
javad0062
شنبه 16 شهریور 1387, 15:35 عصر
ممنون از شما دوستان
همن طور که Daleeeer عزیز اشاره کردن با mac خودمون کار نداریم ، از راه دور رو دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا جواب بده.
cybercoder
شنبه 16 شهریور 1387, 16:01 عصر
می تونی از روی سرور نصب کنی برنامتو
javad0062
شنبه 16 شهریور 1387, 20:49 عصر
می تونی از روی سرور نصب کنی برنامتو
منظور شما رو متوجه نمی شم ، جواب شما به صورت سوالی است؟
سوال کردین یا جواب دادید
cybercoder
شنبه 16 شهریور 1387, 22:43 عصر
اگه Permision داشته باشی و Remote Installation service می تونی برنامت و نصب کنی بعد هم می تونی برنامت رو اجرا کنی.
با استفاده از SMS راحت تره
یا یک Script رو هنگام login اجرا کنی که mac رو تغییر بده.
http://devices.natetrue.com/macshift/
javad0062
یک شنبه 17 شهریور 1387, 11:03 صبح
با سلام خدمت شما دوست عزیز
برای راه اندازی SMS (system managment service) حداقل بایستی 100 تا سیستم در شبکه داشته باشیم. چون در غیر این صورت راه اندازی SMS به معنی است ، sms تا بیست و پنج هزارتا سیستم رو در شبکه مدیریت میکنه .
یعنی باید 100 سیستم بخرم!
در ضمن اگه script خاصی در این مورد شما بلدید ، ممنون می شم بگید
cybercoder
یک شنبه 17 شهریور 1387, 13:27 عصر
برای راه اندازی SMS (system managment service) حداقل بایستی 100 تا سیستم در شبکه داشته باشیم
یعنی می خوای بگی میشمره کلاینتاتو؟!!؟!
در ضمن اگه script خاصی در این مورد شما بلدید ، ممنون می شم بگید
لینک پست قبلی رو ببین روی کلاینت ها نصب کن بعد یه Logontime script بنویس!
masumi
یک شنبه 17 شهریور 1387, 14:39 عصر
دوست عزیز از 48 بیت مک آدرس فقط 24 بیت(سمت چپ) را کارخانه سازنده تخصیص میدهد و 24 بیت دیگر را شما با نرم افزار هایی مثل amac میتوانید عوض کنید. در صورت تمایل با ایمیل من تماس گرفته ت برای شما بفرستم:mohammad.masumi@sahardairy.com
javad0062
یک شنبه 17 شهریور 1387, 15:45 عصر
دوست عزیز از 48 بیت مک آدرس فقط 24 بیت(سمت چپ) را کارخانه سازنده تخصیص میدهد و 24 بیت دیگر را شما با نرم افزار هایی مثل amac میتوانید عوض کنید. در صورت تمایل با ایمیل من تماس گرفته ت برای شما بفرستم:mohammad.masumi@sahardairy.com
شما اگه خواستی من Tmac و Smac رو برای شما بفرستم ، Amac که خیلی قدیمیه
دوستان تغییر Mac address یک سیستم دیگه از راه دور رو لطفا راهنمایی کنید روی سیستم خودمون که کاری نداره
ممنون از همه شما
javad0062
یک شنبه 17 شهریور 1387, 15:56 عصر
یعنی می خوای بگی میشمره کلاینتاتو؟!!؟!
!
نه منظورم اینه که اگه راحی باشه که سراغ Active ، Domain و نرم افزار جانبی نریم خیلی بهتره
چون مثلا میشه از طریق ریجستری این کار رو انجام داد ولی باید هر دوتا سیستم یوزر و پسورد یکسانی داشته باشند ، که این خیلی مشکل داره!
cybercoder
یک شنبه 17 شهریور 1387, 20:48 عصر
ولی باید هر دوتا سیستم یوزر و پسورد یکسانی داشته باشند
چرا هر دوتا سیستم یوزر و پسورد یکسانی داشته باشند؟
javad0062
دوشنبه 18 شهریور 1387, 16:38 عصر
چرا هر دوتا سیستم یوزر و پسورد یکسانی داشته باشند؟
تا اونجا که من می دونم تنها راه مدیریت registry یک سیستم دیگه ، اینه که از داخل ریجستری سیستم خودت با userو pass مشابه سیستمی که قصد مدیریت ، ریجستری اونو داری وارد بشی.
اگه راه دیگه ای هست ممنون می شم بگید
با تشکر
cybercoder
دوشنبه 18 شهریور 1387, 17:06 عصر
در Group Policy می تونی به ماشین مقصدت Connect کنی به شرط اینکه Username و Password لازم رو داشته باشی
mmc->CTRL+M->ALT+D->G->ALT+A->ALT+B->ALT+C->Enter IP Address or NetBios Name->
javad0062
سه شنبه 19 شهریور 1387, 12:58 عصر
در Group Policy می تونی به ماشین مقصدت Connect کنی به شرط اینکه Username و Password لازم رو داشته باشی
mmc->CTRL+M->ALT+D->G->ALT+A->ALT+B->ALT+C->Enter IP Address or NetBios Name->
با تشکر از شما دوست عزیز
2 تا سوال دارم
اول اینکه user و pass رو کجا باید وارد کنم ؟ چون طبق مسیری که گفتید رفتم ولی به خاطر یوزر و پسورد ایراد گرفت و جایی رو پیدا نکردم که یوزر و پسورد وارد کنم.
دوم اینکه حالا اگر هم شد ، از داخل Group ploicy مگه میشه mac address رو تغییر داد؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.