ورود

View Full Version : از کار افتادن برنامه سرور زمان خروج کلاینتها از شبکه

صمد حسین زاده آزاد
جمعه 15 شهریور 1387, 08:25 صبح
سلام
من روی برنامه ای کار می کنم ( #C ) که کانکشنش به صورت زیره و از SQLServer 2005 استفاده می کنه .

connectionString="Data Source=192.168.0.2;Initial Catalog=PDADB;Integrated Security=True"

زمانی که کلاینتها از شبکه خارج میشند یا کابل شبکه خود سرور رو جدا می کنم در واقع
A network cable is unplugged ،،، برنامه طرف سرور خطای زیر رو می ده :

http://i36.tinypic.com/28s901v.jpg

خوب ، فکر می کنم با گذاشتن نام سرور به جای آدرس IP سرور در رشته کانکشن مشکل حل بشه ، اما نمی خوام اینکارو بکنم ، آیا راه حل دیگه ای وجود نداره که بشه با همین آدرس IP کارو ادامه داد ؟؟؟؟؟

صمد حسین زاده آزاد
جمعه 15 شهریور 1387, 08:35 صبح
````````` شاید بهتر بود این موضوع تو قسمت #C مطرح می شد ```````

sekhavat
جمعه 15 شهریور 1387, 16:03 عصر
با سلام خدمت آقا صمد
من مدت زيادي مي خوام يك برنامه بنويسم كه در سمت سرور برنامه(VB.net or C#.net) و پايگاه داده (Sql 2005) باشه و در سمت كلاينت فقط برنامه باشه و همه به سرور وصل بشن و از يك بانك استفاده كنن.
اما هر كاري كردم نتونستم كانكشن را بسازم. همين كدي رو كه گذاشتين امتحان مي كنم جواب نمي ده؟!!!
ميشه يك مثال بزنين !
اگه قبلش هم بايد كار خاصي بكنيم هم بفرماييد
مرسي

صمد حسین زاده آزاد
جمعه 15 شهریور 1387, 17:53 عصر
با سلام خدمت آقا صمد
من مدت زيادي مي خوام يك برنامه بنويسم كه در سمت سرور برنامه(VB.net or C#.net) و پايگاه داده (Sql 2005) باشه و در سمت كلاينت فقط برنامه باشه و همه به سرور وصل بشن و از يك بانك استفاده كنن.
اما هر كاري كردم نتونستم كانكشن را بسازم. همين كدي رو كه گذاشتين امتحان مي كنم جواب نمي ده؟!!!
ميشه يك مثال بزنين !
اگه قبلش هم بايد كار خاصي بكنيم هم بفرماييد
مرسي

سلام دوست عزیز
من هم یک مدت این مشکل رو داشتم ، و هر کانکشنی رو امتحان می کردم با مشکل رو برو میشدم .
ولی مشکل نه تو برنامه بود و نه تو SQLServer .
FireWall سرور رو وقتی برای LAN، غیر فعال کردم مشکل حل شد .
این کارو بکنید اگه مشکلتون حل نشد ، یک فکری می کنیم .
موفق باشید .

sekhavat
سه شنبه 19 شهریور 1387, 00:47 صبح
آقا صمد گل ...
من مشكلم حل نشد ؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ميشه نمونه كدي كه عملا جواب داده رو بزارين
متشكر