View Full Version : سوال: poser
khatoon
جمعه 15 شهریور 1387, 12:04 عصر
من یه پروژه دارم که باید یه انیمیشن با poser درست کنم ولی به 2 تا مشکل برخوردم یکی اینکه نمی دونم چه جوری باید یک شی ء رو بسازم و وارد برنامه کنم (مثلا در این انیمیشن شخصیت من احتیاج به یک ساک دستی داره)و دوم اینکه نمی دونم چه جوری باید لباس شخصیت ها رو عوض کنم آخه کاراکتر ها از تو لباسا رد میشن
خواهش می کنم اگه کسی بلده راهنماییم کنه.ممنون
hserver
جمعه 15 شهریور 1387, 16:26 عصر
من 3d کار نیستم اما فکر نکتم به این راحتی ها هم که فکر میکنی مثلا با چند تا click باشه
پیشنهاد میکنم یه کتاب مقدماتی بخونی بعد اگه یه جاییش گیر کردی بیای اینجا ...
fazlnet
شنبه 16 شهریور 1387, 01:48 صبح
سلام
مشکل اول : مثلا شما در 3dmax یک دیوار میسازی و میخوای به پوزر بفرستی .خب شما بعد ساخت دیوار باید به منوی فایل رفته و گزینه export رو انتخاب کنی بعد با پسوند 3ds اکسپورتش کنی و بعد برو به برنامه پوزر و از منوی فایل گزینه import رو انتخاب کن و بعد فایلی که ذخیره کردی رو انتخاب کنی.یا اینکه این آبجکتی که میخوای جز خود پوزر باشه وتو نداشته باشیش. در این حالت باید تو اینترنت بگردی دنبال آبجکتهای پوزر وقتی دانلود کردی درون پوشه دانلودی چند فولدر است که یکیشون runtime اسمشه اونو میبری تو جایی که پوزر نصبه کپی میکنی مثل اینه که یه برنامه رو کرک کنی
مشکل دوم:در موردلباس دو حالت داریم که اولیش اینه که خودت ساختیش و اینم آسونه باید به تب لباس بری و add to figure رو بزنی.
در مورد حالت دوم: اینه که از جایی گرفتیش اون موقع باید مثل مشکل بالا توفولدر پوزر کپیش کنی و استفاده کنی در ضمن بعضی از لباس ها سیمولیشن نیستن یعنیتکون نمی خورن و فقط برای مدل هال ثابت استفاده میشن
khatoon
شنبه 16 شهریور 1387, 12:26 عصر
ازتون به خاطر راهنمایی که کردید ممنون،,ولی متاسفانه کلمه poserفیلتر شده ،امکان دانلود آبجکت ها نیست ،می شه راهنماییم کنید چطوری خودم می تونم یک آبجکت بسازم یا از یک عکس به عنوان آبجکت استفاده کنم،هنوز گیر ساختن اون ساک دستی هستم که توی انیمیشن باید استفاده کنم
لطفا راهنماییم کنید
fazlnet
جمعه 22 شهریور 1387, 13:01 عصر
سلام
من هم از فیلتر شکن استفاده میکنم
Fanaei
یک شنبه 22 دی 1387, 10:45 صبح
اينجا ميتوني مدلها و لباس هاي خوبي پيدا كني:
3d Models - ShareCG (http://sharecg.com/b/5/3d-models?PSID=a41bbfec92397bb09d43a130be64dcb4)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.