ورود

View Full Version : مشکل من با ویندوز!!

oxygenws
سه شنبه 31 شهریور 1383, 13:55 عصر
سلام،

من یه مشکلی اخیرا پیدا کردم، به نظرم رسید که این مشکل مربوط به لینوکس بشه، پس اینجا مطرحش کردم. بحث رو مورد مورد جلو می برم تا پیگیریش سریع تر باشه.

۱- من لینوکس رو روی پارتیشن آخرم دارم و ویندوز اکس پی رو روی درایو c
۲- ویندوز به هر دلیلی دچار مشکل می شه که مجبور به نصب دوباره اون میشم (نسخه ویندوز home edition یا proffesional می باشد)
۳- بعد از نصب بدون مشکل وارد ویندوز می شم و کار می کنم.
۴- بعد از نصب دوباره گراب، لینوکس بدون مشکل بالا میاد و ویندوز هم در گراب شناخته شده می باشد.
۵- از این پس توانایی رفتن داخل خود ویندوز رو ندارم!!
۶- در زمان دومین progress bar ویندوز (اونی که آبی یا سبزه) دقیقا بعد از روشن و خاموش شدن تمام چراغ های کیبورد، سیستم قفل می کنه.
۷- سیستم به حالت safe mode میره!!!

اولین شک من، لینوکس بود، چون این مشکل تا جایی که من فهمیدم، بعد از برگردوندن گراب رخ می ده.

پیشاپیش ممنونم از کمکتون.

hosseinzadeh
سه شنبه 31 شهریور 1383, 23:19 عصر
اصولا نصب ویندوز پس از لینوکس(به هر دلیلی) مشکل سازه.به هر حال در این مورد تحقیق می کنم.
پ.ن:با نصب مجدد گراب مشکل حل نمی شه؟
تنظیمات گراب مشکلی نداره؟
فایل سیستم ویندوز چیه؟(Fat32 یا NTFS)

shaniaki
سه شنبه 31 شهریور 1383, 23:42 عصر
با عرض ادب:
بنده ابتدا یک ویندوز ME (برای مقاصد بازیه) روی درایو C نصب کردم و سپس یک ویندوز XP روی درایو H. بعد روی یک هارد دیگه ای که متصل بود لینوکس (FC2) ریختم و موقع نصب در تنظیمات bootloader خود MBR را انتخاب کردم(یعنی روی همون هارد اولی). اخیرا ویندوز XP سرویس پک 2 را نصب کردم(دستم بشکنه عجب اشتباهی کردم) که بدون مشکل نصب شد ولی به خاطر عوض شدن محتویات MBR لینوکس رو نمی تونستم بالا بیارم که با نصب مجدد گراب روی MBR هارد اولم مشکل کاملا مرتفع شد و الآن مانند قبل با آن کار می کنم.

اگر میشه نسخه لینوکستون رو بنویسید و دستور نصب گراب رو هم که به کار بردید ذکر کنید.

یه عشق برنامه نویسی خفن

oxygenws
چهارشنبه 01 مهر 1383, 00:02 صبح
.به هر حال در این مورد تحقیق می کنم.
سپاسگذارم :)

پ.ن:با نصب مجدد گراب مشکل حل نمی شه؟
من گراب رو دوباره نصب کردم و تونستم با لینوکسم بالا بیام. مشکل من در حقیقت ویندوزه!! و اینکه این سوال رو اینجا مطرح کردم حدس احمقانه خود اینجانب بود :)

تنظیمات گراب مشکلی نداره؟
من می تونم با ویندوزم بوت بشم، ولی در زمانی که ویندوز داره بالا میاد سیستم قفل می کنه!خلاصه اینکه آرم ویندوز اکس پی مشاهده می شه :)

فایل سیستم ویندوز چیه؟(Fat32 یا NTFS)
fat32 می باشد.

اگر میشه نسخه لینوکستون رو بنویسید و دستور نصب گراب رو هم که به کار بردید ذکر کنید.
بنده لینوکس ردهت انترپرایز AS نگارش سوم رو دارم!
دستور نصب دوباره گراب رو هم از همون دستوراتی که اینجا (http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=9822) توضیح داده شده استفاده کردم.

ممنونم از همه، مخصوصا شما دو استاد بزرگ :)
فقط یه مورد رو تاکید می کنم، مشکل اصلی من بالا نیومدن ----کامل----- ویندوز هستش. (ویندوز ناقص بالا میاد)

باز هم ممنون، امید