PDA

View Full Version : دستور insert در سی شارپ و اکسس



sara_12
جمعه 15 شهریور 1387, 19:20 عصر
سلام دوستان!من به پایگاه اکسس متصل میشم.select رو هم انجام میده.ولی از دستور insert ایراد میگیره.توروخدا عین کدشو برام بذارید.ممنون میشم.خیلی عجله دارم.

mehdi.mousavi
جمعه 15 شهریور 1387, 20:08 عصر
سلام دوستان!من به پایگاه اکسس متصل میشم.select رو هم انجام میده.ولی از دستور insert ایراد میگیره.توروخدا عین کدشو برام بذارید.ممنون میشم.خیلی عجله دارم.

چه ایرادی؟

jaza_sa
جمعه 15 شهریور 1387, 20:29 عصر
Insert Into [tbl_name]
( [fild_name1], [fild_name1] )
Values ( value_1, value_2)

Blackk_lightt
جمعه 15 شهریور 1387, 20:33 عصر
سلام
این کد Insert


insert into Tname (f1,f2,...)values(v1,v2,...)

Tname نام جدوله
f1,f2 نام فیلد هاست
v1,v2 مقدار فیلد هاست
اگه از اینم ایراد گرفت بگو چه ایرادی تا کمکت کنم

مهدی رحیم زاده
جمعه 15 شهریور 1387, 21:52 عصر
خود SQL کد بدون خطا به شما میده چرا از اون استفاده نمی کنی ؟؟؟؟

sara_12
شنبه 16 شهریور 1387, 11:25 صبح
منم همین جور نوشتم.ولی دقیقا از دستور insert ایراد می گیره.
خیلی عجله دارم. لطفا کمک کنید.مرسی

jaza_sa
شنبه 16 شهریور 1387, 11:43 صبح
میشه اون چیزی رو که گذاشتید به همراه اون خطایی که میده رو بزارید ؟

شاید یه حرف کم و زیاد نوشتی ، شاید اسم فیلدهات جزء کلمات رزرو شده باشه ، شاید ...

sara_12
شنبه 16 شهریور 1387, 11:51 صبح
//string s= "Insert Into t2(" + " number, " + " name, " + ")values ('" + textBox1.Text + "','" + textBox2.Text + "')";



syntax error in insert statement


//string s= "Insert Into t2(number,name)values ('" + textBox1.Text + "','" + textBox2.Text + "')";

morva14
شنبه 16 شهریور 1387, 12:19 عصر
شاید متغیر نامبر از نوع عدد و لی textbox1.text از نوع رشته است

jaza_sa
شنبه 16 شهریور 1387, 13:17 عصر
همون طور که حدسش رو میزدم کلمه name یک کلمه کلیدی و رزرو شده هست
بنابراین نمیتونید از این کلمه استفاده کنید مگر اینکه اونرو داخل کروشه بزارید
در ضمن اگر بجای شما بودم از این Syntax استفاده میکردم :

string s = string.Format(
"Insert Into t2 ([number], [name]) values ({0}, '{1}')",
textBox1.Text,
textBox2.Text);

درضمن اگر فیلد number از نوع عددی باشه ، نیازی به ' نیست

maalimom
شنبه 16 شهریور 1387, 18:12 عصر
سلام دوست عزیز اگه مشکل شما حل نشد فیلدی که به نام number می باشد را درون [] قرار بده
یعنی [number ] چون این یه کلمه کلیدی است در ضمن name کلمه کلیدی نیست و می تواند فیلد باشد

موفق باشید
type فیلدها را در نظر بگیرید

shayesteh_bh
دوشنبه 18 شهریور 1387, 09:28 صبح
من فكر مي كنم در دستورت كلمه Values رو به "(" چسبوندي . فاصله ايجاد كن.

casedl
شنبه 01 مهر 1391, 10:10 صبح
سلام..

این تکه کد من کجاش اشکال داره ؟ ارور syntax میگیره . میشه شکل صحیحش رو برام بنویسید ؟ ممنون

دیتابیس access هست و زبان سی شارپ

db.DoCommand("insert into users(code,type,username,password,namee,family,tel ,meliCode,address) values ('" + textBoxX4.Text + "','" + s + "','" + textBoxX1.Text + "','" + textBoxX2.Text + "','" + textBoxX3.Text + "','" + textBoxX5.Text + "','" + textBoxX6.Text + "','" + textBoxX7.Text + "','" + textBoxX8.Text + "')");

danialafshari
شنبه 01 مهر 1391, 14:00 عصر
با سلام
یه کلاس مال برناممه که کار آپدیت رو انجام میده برا Add کوئری Insert رو بزاری درست میشه، قکر کنم کارت رو راه بندازه
موفق باشی