View Full Version : مشکل در گزارش گیری
barname_m708
شنبه 16 شهریور 1387, 12:12 عصر
سلام دوستان
من توی برنامه ای که براتون قرار دادم میخوام توی گزارش عملیات زیر را انجام بدم.
اگه در فیلد مدرک تحصیلی مقدار کارشناس وارد شده بود در فیلد حداقل معدل مورد نیاز عدد 70 قرار بگیرد.اگر در فیلد مدرک تحصیلی دیپلم و زیر دیپلم قرار داشت حداقل معدل مورد نیاز 65 قرار بگیرد و اگر در فیلد مدرک تحصیلی مقدار کاردانی قرار داشت در فیلد حداقل معدل مورد نیاز مقدار 55 قرار بگیرد.
مهدی قربانی
شنبه 16 شهریور 1387, 13:26 عصر
سلام
دوست عزيز نمونه شما ضميمه نشده ! البته شما مي تونيد از ابزارهاي مختلفي بهره بگيريد مثلاً كوئري ، تابع IIf و Select Case در محيط كدنويسي تا شروط مورد نظر اجرايي بشه .
barname_m708
دوشنبه 18 شهریور 1387, 12:25 عصر
سلام دوستان
خواهش میکنم یک نفر سوال منو جواب بده
dadsara
دوشنبه 18 شهریور 1387, 13:50 عصر
باسلام
ابتدا تیبل2 سپس کوئری 1را نگاه کن
در ضمن ریپورت شما باز نمی شود ظاهرا آنرا با چاپگر نصب شده روی کامپیوترتان تنظیم کرده اید
درصورتیکه نیازتان غیر از کوئری 1می باشد اعلام کنید.
barname_m708
دوشنبه 18 شهریور 1387, 15:23 عصر
باسلام
ابتدا تیبل2 سپس کوئری 1را نگاه کن
در ضمن ریپورت شما باز نمی شود ظاهرا آنرا با چاپگر نصب شده روی کامپیوترتان تنظیم کرده اید
درصورتیکه نیازتان غیر از کوئری 1می باشد اعلام کنید.
سلام با تشکر از راهنایی شما
باید بگم که مشکل اینه که من نمیخوام دو تا تیبل داشته باشم.میخوام با استفاده یک تیبل این کار رو انجام بدم .در مورد باز شدن گزارش ، اگه میشه بگید باید چی کار کنم تا شما بتونید بازش کنم.ضمنا من دوباره فایل ضمیمه رو براتون گذاشتم امتحان کنید ببینید گزارش باز میشه یا نه.
ممنونم
مهدی قربانی
سه شنبه 19 شهریور 1387, 08:06 صبح
سلام
نمونه شما با استفاده از دو روش در Report1 و Report2 پياده سازي شده ، در گزارش اول از طريق فرمول نويسي در فيلد حداقل معدل و در گزارش دوم از طريق كد نويسي و استفاده از Select Case اين عمليات انجام شده ، فقط براي اينكه فارسي مشكلاتي رو در بررسي شروط ايجاد مي كرد من يك فيلد به جدول تحت عنوان code_reshteh اضافه كردم كه در اصل كد سطح تحصيلات هست و مقادير اين فيلد رو در شرطها لحاظ كردم تا با خطايي روبرو نشه .
barname_m708
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 08:37 صبح
سلام
نمونه شما با استفاده از دو روش در Report1 و Report2 پياده سازي شده ، در گزارش اول از طريق فرمول نويسي در فيلد حداقل معدل و در گزارش دوم از طريق كد نويسي و استفاده از Select Case اين عمليات انجام شده ، فقط براي اينكه فارسي مشكلاتي رو در بررسي شروط ايجاد مي كرد من يك فيلد به جدول تحت عنوان code_reshteh اضافه كردم كه در اصل كد سطح تحصيلات هست و مقادير اين فيلد رو در شرطها لحاظ كردم تا با خطايي روبرو نشه .
سلام آقای قربانی
ابتدا لازم میدونم از لطف شما تشکر کنم.اما یک سوال دارم.اینکه میشه کاری کرد که فیلد code_reshtehخودش به صورت اتوماتیک مقدار بگیره و کاربر آنرا وارد نکنه مثلا اگه رشته تحصیلی لیسانس بود فیلد code_reshteh بدون اینکه توسط کاربر مقدار دهی بشه به صورت خودکار مقدار 1 بگیره.
مهدی قربانی
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 16:15 عصر
سلام
دوست گرامي شما براي اين حالت بهتره كه يك جدول تحصيلات داشته باشيد كه حاوي فيلدهاي مدرك تحصيلي و كد باشه و در زمان ثبت اطلاعات تحصيلي با استفاده از يك كامبو باكس براحتي كد مربوطه رو هم در فيلد كد مورد نظر در جدول اصلي ثبت كنيد ، در نمونه خودتون و در Form1 به كامبو تحصيلات دقت كنيد اين كامبو در اصل به فيلد تحصيلات جدول Table1 متصل هست و از طرفي اطلاعات تحصيلي رو ميره از جدول Table2 كه حاوي مقاطع تحصيلي و كدها هست مي خونه ، بعد از انتخاب سطح تحصيلي مورد نظر از كامبو بواسطه كدي كه در After Update كامبو نوشته شده كد مقطع تحصيلي هم در فيلد code_reshteh ثبت ميشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.