View Full Version : سوال: مهندسی IT
BadSector
یک شنبه 17 شهریور 1387, 09:48 صبح
سلام
نمیدونم جای درستی تاپیک درست کردم یا نه !؟!؟
میخواستم ببینم این مهندسی IT چه رشته ای هستش ؟ مربوط به برنامه نویسیه ؟
m.hamidreza
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 21:23 عصر
نگاهی مدیریتی تر به مهندسی نرم افزار داره! لیست واحدهاش تو سایت دانشگاه ها هست میتونی پیدا کنی. من داشتم الان پیداش نکردم....
Microsoft.net
جمعه 29 شهریور 1387, 20:20 عصر
سلام
نمیدونم جای درستی تاپیک درست کردم یا نه !؟!؟
میخواستم ببینم این مهندسی IT چه رشته ای هستش ؟ مربوط به برنامه نویسیه ؟
رشته IT رشته ایست بیشتر متمایل به رشته صنایع . در اکثر دانشگاه ها( 90%) این رشته حتی زیر گروه رشته صنایع است .
m.hamidreza
جمعه 29 شهریور 1387, 21:31 عصر
رشته IT رشته ایست بیشتر متمایل به رشته صنایع . در اکثر دانشگاه ها( 90%) این رشته حتی زیر گروه رشته صنایع است .
جدا؟ نه بابا! تو کدوم دانشگاه ها مثلا؟ این لیست واحدهاست :
دروس پایه ی رشته ی فناوری اطلاعات (IT) عبارتند از : ریاضی (1) - ریاضی (2) - معادلات دیفرانسیل - آمار و احتمالات کاربردی - فیزیک (1) - فیزیک (2) - آزمایشگاه فیزیک (1) - آزمایشگاه فیزیک (2) - کارگاه عمومی جمعا 21 واحد
دروس اصلی این رشته عبارتند از : ریاضیات گسسته - مبانی کامیپوتر و برنامه سازی Pascal - ساختمان داده ها - مدارهای منطقی - معماری کامپیوتر - برنامه سازی پیشرفته - سیستم های عامل - نظریه زبان ها و - ماشین ها - اصول طراحی پایگاه داده ها - طراحی الگوریتم ها - شبکه های کامپیوتری (1) - شبکه های کامپیوتری (2) - مبانی الکترونیک و دیجیتال - هوش مصنوعی - اقتصاد مهندسی - اصول و مبانی مدیریت - آزمایشگاه شبکه - آزمایشگاه پایگاه داده ها - ارائه مطالب علمی و فنی - زبان تخصصی - آزمایشگاه سیستم عامل - جمعا 61 واحد
دروس تخصصی این رشته عبارتند از : مبانی فناوری اطلاعات - مهندسی فناوری اطلاعات (1) - مهندسی فناوری اطلاعات (2)- تجارت الکترونیکی - مدیریت و کنترل پروژه های فناوری - مدیریت استراتژیک فناوری اطلاعات - تحقیق در عملیات - گرافیک کامپیوتری - سیستم های چند رسانه ای - پروژه فناوری اطلاعات - کارآموزی - جمعا 29 واحد
اما دروس اختیاری این رشته که شامل 9 واحد اختیاری هستند عبارتند از : مدیریت نگهداری اطلاعات در فناوری - سیستم های خبره و تصمیم یار - مدیریت رفتار سازمانی - تعامل انسان و کامپیوتر - مباحث نو در فناوری اطلاعات - سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) - شبیه سازی کامیپوتری - طراحی و پیاده سازی کتابخانه الکترونیکی - بهینه سازی کاربردی - نرم افزارهای توزیع شده
Modifier
شنبه 30 شهریور 1387, 21:53 عصر
سلام عليکم
اي تي زير مجموعه هيچ جايي نيست.
خودش به عنوان گره پدر ميباشد و مهندسي نرم افزار هم زير مجموعه اي از آن است.
در جهان در حدود 150 شغل در زير مجموعه آن تعريف شده.
اما ...
تو ايران ، توي اينجور مسايل همه چيز قاطيه !
همه فکر ميکنن که اي تي زير مجموعه مهندسي نرم افزار است.!!
حالا هم که جديداً شده زير مجموعه مهندسي صنايع .!!!!!!!
اصلا اي تي همه چيز و همهي رشته ها رو تحت تاثير قرار ميده.!!!
بحث بسيار و مجال کم.
خودتون تحقيق کنيد.
يا علي.
Microsoft.net
یک شنبه 31 شهریور 1387, 15:18 عصر
جدا؟ نه بابا! تو کدوم دانشگاه ها مثلا؟
[/FONT]
خدمت این دوست بی تجربه که این فروم رو با قهوه خونه سر کوچشون اشتباه گرفته عرض کنم که منظور بنده در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا بوده . اساسا خروجی علمی اکثر رشته های فنی مهندسی در مقاطع تحصیلات تکمیلی نمایان میشود . برای اطلاعات بیشتر میتونید رشته IT رو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه شهید مدرس تهران برسی کنید و ببینید در کدام گروه قرار دارد . فکر میکنم بعضی از دوستان همین فروم از جمله آقای SomeCode هم در همین رشته و همین دانشگاه در می خوانند که میتوانید سوالات دقیقتر خودتون رو بپرسید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.