View Full Version : ارسال Message به SpeedButton
Cave_Man
یک شنبه 17 شهریور 1387, 11:46 صبح
با سلام
ارسال Message به کامپوننتهای مشتق از TGraphicControl مانند SpeedButton چگونه است؟
Hsimple11
یک شنبه 17 شهریور 1387, 12:07 عصر
از اونجا که کنترلهای مشتق از کلاس TGraphicControl برایشان Handle Window ای تعریف نمی شود فکر نمیکنم بتوانید با SendMessage کار کنید.
Cave_Man
یک شنبه 17 شهریور 1387, 12:21 عصر
از اونجا که کنترلهای مشتق از کلاس TGraphicControl برایشان Handle Window ای تعریف نمی شود فکر نمیکنم بتوانید با SendMessage کار کنید.
بله دوست عزیز . ممنون اما من هم نگفتم که با SendMessage قصد دارم این کار رو انجام بدم.
با Perform میشه این کار رو کرد اما من قصد دارم که Message رو به به یک Application دیگه که SpeedButton داره بفرستم.:لبخندساده:
vcldeveloper
یک شنبه 17 شهریور 1387, 17:16 عصر
با Perform میشه این کار رو کرد اما من قصد دارم که Message رو به به یک Application دیگه که SpeedButton داره بفرستم.
Perform یک تابع API نیست، تابعی هست که خود VCL به کنترل ها اضافه کرده. نحوه کارش هم به این شکل هست که شما می تونید با دور زدن صف پیام های یک کنترل، پیامی را مستقیما به اون ارسال کنید. پیام هم از یک کنترل به کنترل دیگه ارسال نمیشه، بلکه برای همون کنترل ارسال میشه، یعنی هر کنترل کند Perform خودش را دارد که با فراخوانی آن، می تونید به همان کنترل پیام بفرستید.
پس با این تفاسیر، نمی تونید از Perform برای ارسال پیام به یک SpeedButton در یک برنامه دیگه استفاده کنید.
Cave_Man
یک شنبه 17 شهریور 1387, 17:49 عصر
بله دقیقا من هم میخام به یک برنامه دیگه Message رو ازسال کنم پس با Perform نمیتونم این کار رو بکنم . توی پست قبلی هم گفتم .
آیا راهی وجود داره؟ :متفکر:
vcldeveloper
یک شنبه 17 شهریور 1387, 17:58 عصر
عملا خیر، غیر از اینکه یکی بیاد از یک راه عجیب و غریب به اون SpeedButton دسترسی پیدا کنه. البته بستگی به نوع پیام ارسالی هم داره، مثلا اگر پیام فقط برای رسم مجدد کنترل باشه، میشه با ارسال پیام به Parent اون SpeedButton این کار را انجام داد. چون Parentاش وظیفه رسمش را برعهده دارد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.