ورود

View Full Version : سوال: عملیات ریاضی برو DBgrid

e_q_sun
یک شنبه 17 شهریور 1387, 22:51 عصر
با سلام خدمت دوستان
من چطوری میتونم یک ستون از DBGrid رو روش عملیات ریاضی انجام بدم
مثلا یک ستون(یک فیلد مشخص ) رو از بالا تا پایین جمع یا کم کنه.
نمیدونم به دیتا بیس مربوطه یا نه ،به هر حال دیتا بیس من Access و از ADO استفاده کردم
راستی توی سایت هم سرچ کردم ،چیزی که بشه ازش استفاده کرد پیدا نکردم.خواهش میکنم به صورت مبتدی منو راهنمایی کنید
ممنون

vcldeveloper
یک شنبه 17 شهریور 1387, 23:20 عصر
راستی توی سایت هم سرچ کردم ،چیزی که بشه ازش استفاده کرد پیدا نکردم.
Calculated Field را جستجو کنید.

e_q_sun
دوشنبه 18 شهریور 1387, 00:17 صبح
آقای کشاورز شرمنده راستش من نتونستم از کدهایی که توی سایت موجود هست استفاده کنم :عصبانی++::گیج:.واسه همین یه نمونه از برنامه رو براتون آپلود کردم که اگه ممکنه شما زحمتشو بکشین و درستش کنین.
میخوام وقتی روی دکمه OK زدم برنامه از فیلد 'نام' اونهایی رو که هم نام هستن جدا کرده و فیلد 'تعداد' همه رو با هم جمع کنه و اونو توی یه خروجی مثلا lable نمایش بده
ممنون میشم اگه زحمتشو بکشین

net_ved
دوشنبه 18 شهریور 1387, 10:23 صبح
با یه دستور ساده select مشکلت حل می شه و لازم نیست از Calculated Field کند استفاده کنی
نمونش اینه که باید تو یه ADOQuery اجراش کنی
select SUM(key field ya hamoon filde name) from Table where (shart
در کل این استفاده از دستورات SQL بهتره
واسه اینکه هم نام هارو جدا کنی باید از دستور Group by استفاده کنید
برای یادگیری هم از SQL Server Book On Line استفاده کنید چون پر از مثاله

e_q_sun
دوشنبه 18 شهریور 1387, 11:44 صبح
نمونش اینه که باید تو یه ADOQuery اجراش کنی
من برنامه ام رو با ADOtable نوشتم اگه بخوام عوضش کنم و از ADOQuery استفاده کنم باید خیلی از قسمت ها رو دست کاری کنم لطفا اگه ممکنه یه راهی هم واسه این مشکل بهم پیشنهاد بدین.اگر هم امکانش هست برنامه ای رو که توی این تاپیک گذاشتم رو کاملش کنین.سعی میکنم از همون برنامه بفهمم چه کار باید بکنم
با تشکر.

dkhatibi
دوشنبه 18 شهریور 1387, 16:45 عصر
فرقی نمی کنه
شما باید روی Table راست کلیک کرده و New Field رو انتخاب کنبد

s.mostafa.rahmani
دوشنبه 18 شهریور 1387, 16:59 عصر
من برنامه ام رو با ADOtable نوشتم اگه بخوام عوضش کنم و از ADOQuery استفاده کنم باید خیلی از قسمت ها رو دست کاری کنم
می‏تونید این طور دستورها رو از طریق ADOCommand اجرا کنید، بدون نیاز به دستکاری برنامه و تغییر از ADOTAble به ADOQuery.