ورود

View Full Version : مهاجرت از Adobe Coldfusion به ASP.NET

Benign
دوشنبه 18 شهریور 1387, 11:18 صبح
سلام:
الان 4 سالی میشه که با Coldfusion برنامه نویسی میکنم. اول Coldfusion ماله Allaire بود بعد Macromedia خریدش و الان هم که مال Adobe هستش. زبان خوبیه اما کار براش کمه، Community هاش محدود هستند و سرور هم براش یا خیلی گرونه یا سرویس خوبی ارئه نمیدن. به هر حال به نظر میرسه مجبورم یک Server Side Technology دیگه رو برای اینکه از قافله عقب نمونم یاد بگیرم.
ASP.Net به نظر میرسه ایرادهای Coldfusion رو نداره! Community براش زیاده و سرور هم انگار زیاد هست. ارزون نیستن اما خوب همه جورش پیدا میشه.
اگه ممکنه راهنماییم کنین که:
1. آیا این مهاجرت کار درستیه؟
2. چه روشی رو برای یادگیری توصیه میکنین؟ فیلم آموزشی برای مبتدی ها هست؟
3. من VB یا #C بلد نیستم کدومشو یاد بگیرم؟
ممنون
Benign

twelve
دوشنبه 18 شهریور 1387, 12:09 عصر
سلام و خیر مقدم به شما :

آیا این مهاجرت کار درستیه؟
به شدت کار درستیه ! شک نکن!

چه روشی رو برای یادگیری توصیه میکنین؟ فیلم آموزشی برای مبتدی ها هست؟
جستجو در اینترنت و حتی همین سایت ، در صورتی که انگلیسی تون خوب باشه با رفرنس های موجود در اینترنت نیازهاتون بر طرف میشه

من VB یا #C بلد نیستم کدومشو یاد بگیرم؟
فرقی با هم ندارن در این مورد سوالات زیادی در سایت پرسیده شده که لینک زیر یک نمونشه ، اگر قانع نشدین ر همین سیت جستجو کنید.
لینک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=118040)

Benign
دوشنبه 18 شهریور 1387, 12:58 عصر
سلام و خیر مقدم به شما :

به شدت کار درستیه ! شک نکن!

جستجو در اینترنت و حتی همین سایت ، در صورتی که انگلیسی تون خوب باشه با رفرنس های موجود در اینترنت نیازهاتون بر طرف میشه

فرقی با هم ندارن در این مورد سوالات زیادی در سایت پرسیده شده که لینک زیر یک نمونشه ، اگر قانع نشدین ر همین سیت جستجو کنید.
لینک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=118040)

ممنون
بسیار توضیح جامعی بود.
من تصمیم گرفتم با ASP.net رو با VB شروع کنم. چون ساده تره. احتمالا بعدا مجبور خواهم بود به #C مهاجرت کنم اما زیاد مهم نیست چون میخوام به مرحله ای برسم که بتونم با زبان جدید و تکنولوژی جدید احساس راحتی کنم. به عنوان یک برنامه نویس که با زبانی که افراد کمی باهاش آشنا هستند (Coldfusion) و Resource های کمی هم براش وجود داشت خیلی طول کشید تا به زبان عادت کردم و الان دیگه نمیخوام وارد #C بشم که به نظر زبان مشکلتری برای کسانی هست که سابقه کار با C رو ندارند (Coldfusion زبانی بر اساس TAG هستش و به همین دلیل سواد پایه مورد نیاز براش HTML هستش. حساس به Case نیست و برای Develope کردنش هم میتونین از Dreamweraver استفاده کنید).
انگلیسیم خوبه و Search هم کردم و دو تا کتاب جالب پیدا کردم:
Beginning ASP.NET 3.5 in VB 2008 و ASP.NET 3.5 For Dummies ایندو کتاب برای من جالب بود. از اولی شروع کردم که مال شرکت Apress هست. نزدیک به 900 صفحه است! امیدوارم وقتی تمومش کردم بتونم خودم رو یک Novice asp.net programmer بدونم.
آیا شما در این رابطه Video Tutorial میشناسین؟ Total Training یک دوره آموزشی عالی داره ولی #C زبانشه. آیا شما ویدیویی رو میشناسین که مشابه این ویدیو باشه ولی با VB آموزش بده. همینجا بگم که آرزوی من اینه که Lynda.com یک همچین ویدیویی بسازه.
ممنون
Benign

merlin_vista
دوشنبه 18 شهریور 1387, 13:03 عصر
براي دانلود ويدئو آموزشي به سايت www.Asp.net مراجعه كن .

تو اين سايت ميتوني هم از Ebook و Video و .... استفاده كني ..

موفق و سربلند باشي .

saina2006
دوشنبه 18 شهریور 1387, 15:27 عصر
من تصمیم گرفتم با ASP.net رو با VB شروع کنم. چون ساده تره. احتمالا بعدا مجبور خواهم بود به #C مهاجرت کنم
هیچ نیازی نیست که شما بعدا زبان برنامه نویسی خودتون را عوض کنید