ورود

View Full Version : سوال: فوریsothink DHTML

ghola1364
دوشنبه 18 شهریور 1387, 13:16 عصر
سلام خسته نباشید کسی با این برنامه کار کرده
sothink DHTML
من یه مشکل دارم اینکه سه منوی اول وارد لینکی گذاشتم میشه ولی منو های بعدی هیچ تغییر نمی کنه در صورتی که حتی اگه منو های بالای هم می ذارم پایین جای اینا باز وارد لینکی که گذاشتم نمی شه لطفا راهنمایی کنید

ghola1364
سه شنبه 19 شهریور 1387, 13:34 عصر
بابا کسی نیست کمک کنه به خدا گیرم
کمک

ghola1364
سه شنبه 19 شهریور 1387, 16:12 عصر
کسی registration key
sothink DHML dare

as13851365
سه شنبه 19 شهریور 1387, 19:07 عصر
کسی registration key
sothink DHML dare

اگر برنامه را از اینترنت گرفته باشید در کنار فایل اجرایی یک فایل DLL وجود دارد که شما بعد از نصب برنامه این فایل را در همان جایی که برنامه را نصب کردید کپی می کنید

اگر فایل مزبور وجود نداشت بگو تا آپلود کنم !

ghola1364
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 09:10 صبح
سلام مرسی از راهنمایتون مشکلم حل شد

lililili
دوشنبه 08 مهر 1387, 12:31 عصر
سلام
من يك منو طراحي كردم با Sothink ولي زمانيكه آن را روي server قرار مي دهم تا بقيه client ها ببينند آنها page مربوطه را مي بينند ولي منو را نمي بينند .
چه كاري انجام دهم ؟
ممنون از لطفتون

m.hamidreza
دوشنبه 08 مهر 1387, 13:39 عصر
فایل های js رو انتقال دادین رو سرور؟

lililili
شنبه 13 مهر 1387, 06:18 صبح
سلام
نه- اصلا نمي دانم منظور شما از فايلهاي js چيست و در كدام شاخه و يا دايركتوري مي باشد ؟ در دايركتوري sothink ؟
در ضمن من sothink را از اينترنت downloade كردم و آن را رجيستر نكردم ، آيا اين مي تواند دليل نشان ندادن منوها در server باشد ؟

as13851365
شنبه 13 مهر 1387, 08:25 صبح
سلام
نه- اصلا نمي دانم منظور شما از فايلهاي js چيست و در كدام شاخه و يا دايركتوري مي باشد ؟ در دايركتوري sothink ؟
در ضمن من sothink را از اينترنت downloade كردم و آن را رجيستر نكردم ، آيا اين مي تواند دليل نشان ندادن منوها در server باشد ؟

برای رجیستر کردن این برنامه شما یک فایل DHTMLMenu.dll کنار برنامه ( قبل از نصب ) دارید که بعد از نصب برنامه شما این فایل رو باید در مسیر نصب شده کپی کنید تا برنامه رجیستر شود !

و اما درباره فایل های js ! این فایل ها همان فایل هایی هستند که شما ازشون دارید استفاده می کنید به عبارتی وقتی که شما منوی متحرکی رو می سازید در واقع دارید از توابع این فایل ها استفاده می کنید که اگر بخواهید وقتی که منو رو آپلود کردید با مشکلی مواجه نشید باید فایل های js رو هم روی هاست آپلود کنید تا منوها نمایش داده بشن!

کلام آخر شما بهتر است منو رو خودتان بسازید تا این که از این برنامه استفاده کنید به چندین دلیل
1 ) در چپ چین کردن حتما با مشکل مواجه خواهید شد
2 ) در مکان اشیا مانند شی فلاش حتما با مشکل مواجه خواهید شد
3 ) در لینک دادن به منو ها با مشکل مواجه خواهید شد
4 ) اندازه فایل های js خیلی سنگین است و کاربران شما وقت زیادی رو برای لود این فایل ها باید تلف کنند و تا زمانی که این فایل ها دانلود نشدند منو ها کار نخواهند کرد

شما خودتان اگر منوها رو بسازید خیلی بهتر خواهید بود برای این کار هم از css و جاوااسکریپت استفاده کنید

lililili
دوشنبه 15 مهر 1387, 06:14 صبح
:ناراحت: سلام
ممنونم از شما .
1- من در اين زمينه مشكل دارم آيا منبع آموزشي مي توانيد معرفي نماييد براي ساختن منوهاي javaScript يا css كه در سطح مبتدي فابل فهم باشد ؟ { فارسي باشد بهتر است }

2- و آيا اگر بخواهم search كنم دقيقا بايد چه كلمه كليدي را search كنم ؟

3- "باید فایل های js رو هم روی هاست آپلود کنید تا منوها نمایش داده بشن! " دقيقا يعني كجا ؟

تشكر از تحمل شما

as13851365
دوشنبه 15 مهر 1387, 07:40 صبح
1- من در اين زمينه مشكل دارم آيا منبع آموزشي مي توانيد معرفي نماييد براي ساختن منوهاي javaScript يا css كه در سطح مبتدي فابل فهم باشد ؟ { فارسي باشد بهتر است }

2- و آيا اگر بخواهم search كنم دقيقا بايد چه كلمه كليدي را search كنم ؟

3- "باید فایل های js رو هم روی هاست آپلود کنید تا منوها نمایش داده بشن! " دقيقا يعني كجا ؟

1 ) من هم منبع زیادی ندارم ولی اگر کمی جاوااسکریپت و css بلد باشید فکر کنم هیچ مشکلی نباید داشته باشید!
به عنوان مثال شما روی یک گزینه تائین می کنید که وقتی موس رویش رفت یک div رو نمایش بده که داخلش گزینه های منوی شما قرار داره

برای ساخت منو اگه خودتان شروع کنید به نتایج جالبی خواهید رسید

2 ) درباره چه چیزی می خواهی سرچ کنی ( واضح نیست )
اگر می خواهید درباره ساخت منو سرچ کنید که از اسمش معلومه ولی اگر چیزه دیگری بود بگو

3 ) ببینید وقتی که شما از فایل های JS می خواهید استفاده کنید در فایل خودتان این فایل رو پیوست می کنید برای پیوست کردن هم باید آدرس و نام فایل رو بدونید !

خوب حالا شما می تونید این فایل رو در یک فضا آپلود کنید ولینک مستقیم رو در متن پیوست وارد کنید
ولی اگر می خواهید روی هاستتان آپلود کنید ( که اکثرا همین کار رو می کنند ) شما مسیر فایل رو از روی هاست خودتان تائین می کنید یعنی اگر فایل js کنار فایل html , یا php شما قرار داره فقط نام فایل کفایت می کنه

lililili
پنج شنبه 18 مهر 1387, 11:32 صبح
سلام
آيا براي شما مقدور است كه مراحل ساخت منو را با هم بنويسيم {البته شما بگوييد:لبخندساده:}

1- آيا در منوهاي فارسي { راست چين باشد و فارسي باشد } آيا يك table طراحي مي كنم با border=0 و مثلا 6 سطر ؟
2- منظور از div گذاشتن چيست ؟
3- منظور از snap چيست ؟

و به طور كلي اگر بخواهم منويي با شكل زير بسازم بايد چه مراحلي را بروم ؟ هم بر روي سرور منو نمايش داده شود هم بر 600 كلاينتم ؟

خواهشا راهنمايي بفرماييد .

as13851365
پنج شنبه 18 مهر 1387, 17:52 عصر
1 ) با جدول هم می شه ساخت به این صورت که منوی اصلی رو با Div بسازی و گزینه های منو را با استفاده از جدول بسازی

2 ) اگر کمی با تک های html آشنا بودید این سوال رو نمی پرسیدید! ( حداقل یک کتابی چیزی درباره تک های html بخونید )

3 ) این یکی رو نمی دونم !

ساخت یه همچین منوهایی زیاد سخت نیست تنها چیزی که نیاز دارید آشنایی با دستورات جاوااسکریپت و html می باشد و با ترکیب این دو می تونید یک منو بسازید

منوها هم دو نوعند ( تا اونجایی که من می دونم ها )
1 ) استاتیک : یعنی یک بار منو رو می سازید و در سایت قرار می دهید و اگر بخواهید که گزینه ای رو به منوها اضافه کنید باید منوی رو که ساختید ویرایش کنید

2 ) داینامیک : یعنی گزینه های منو از جدول های بانک اطلاعاتی خونده می شن و منو ساخته می شه این جور منو ها بیشتر برای سایتهایی مفید است که بیشتر کارشون با منوها است ( ولی زیاد به کار ماها نمی آید)

پس اگر خواستید منو بسازید حداقل یک منوی استاتیک (هرچند کوچک ) رو بسازید با ساختن این منوی کوچک است که خیلی نکته ها گیرتون می آد تا در منوی نهایی اعمال کنید