View Full Version : گرفتن اطلاعات كاربر از سيستم
nkhozooii
دوشنبه 18 شهریور 1387, 15:32 عصر
به دنبال دستوري هستم كه بتوانم از طريق برنامه اطلاعات شخص را از سيستم او به دست آورم. اطلاعاتي نظير نام كاربري و كلمه عبور . قبلا جستجو كردم. دوستان سوالات پيچيده تري پرسيده بودند كه به اين مربوط نبود.
در ضمناگر بخواهم به اطلاعات داخل active directory در ويندوز سرور دسترسي يابم و فيلد هاي خاصي از آنها را داخل يك جدول بريزم چگونه است؟ با تشكر
mohammad272005
سه شنبه 19 شهریور 1387, 06:03 صبح
اطلاعاتي نظير نام كاربري و كلمه عبور نام کاربر جاری
Environment.UserNameولی کلمه عبور رو مطلقا از طریق معمولا نمیشه. بخاطر موارد امنیتی. در مورد ActiveDirectoy مسئله یکم پیچیدس. شما باید یه dll به نام System.DirectoryServices.dll رو به referenceهاتون اضافه کنید. و با کمک اون با ADS ارتباط برقرار کنید. برای شروع از DirectoryEntry استفاده کنید.
nkhozooii
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 08:21 صبح
با تشكر. من يك سيستم تحت وب نوشته ام كه بايد صفحه ورود كلمه كاربري و نام عبور آن را حذف كنم و سيستم به طور اتوماتيك و از طريق مقايسه نام كاربري و كلمه عبور كاربري كه login شده است و مقايسه آن با اطلاعات active directory ( كه براي انجام عملياتي نياز دارم اطلاعاتش را روي datatable و يا جدول بريزم)كاربر را شناسايي كند. حال كه به پسورد دسترسي ندارم چگونه مي توانم نام دومين را به دست آورم.ضمنا راجع به active directory بيشتر راهنمايي كنيد ممنون مي شوم.با تشكر
nkhozooii
شنبه 23 شهریور 1387, 15:29 عصر
لطفا يكي جواب بده !!؟؟
spicirmkh
یک شنبه 14 فروردین 1390, 18:26 عصر
نام کاربر جاری
Environment.UserNameولی کلمه عبور رو مطلقا از طریق معمولا نمیشه. بخاطر موارد امنیتی. در مورد ActiveDirectoy مسئله یکم پیچیدس. شما باید یه dll به نام System.DirectoryServices.dll رو به referenceهاتون اضافه کنید. و با کمک اون با ADS ارتباط برقرار کنید. برای شروع از DirectoryEntry استفاده کنید.
اگر نام user که لاگین کرده بدست آورم از دستور
DirectoryEntry newEntry = newDirectoryEntry(); و Label1.Text = newEntry.Username ; استفاده کرده ام اما مقدار null بر می گردد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.