View Full Version : خبر: دیدن اجسام متحرک با وی بی
vahid_d_0101
سه شنبه 19 شهریور 1387, 11:01 صبح
بچه ها این سورس را میزارم فقط قول بدید که تا میتونید اصلاحش کنید و چیز میز بهش اضافه کنید تا یه برنامه با حال و توپ ازش بسازیم
کار این سورس اینه که با وب کم و یا کارت تی وی و هر دوربین دیگه ای ارتباط برقرار کنه و اجسام متحرک رو ببینه من چیزی که بهش اضافه کردم اینه که وقتی یه جسم متحرک رو دید چراغ قرمز برنامه روشن میشه و برای 5 ثانیه روشن میمونه حالا بچه ها ازتون میخوام هر طوری میتونید اونو اصلاح کنید یا قشنگ تر از اب درش بیارید با تشکر
koruir
سه شنبه 19 شهریور 1387, 16:18 عصر
سلام وحید جان.
ممنون از سورس. به نظر من اگه رو این کد کار بشه چیز جالبی از آب در میاد. من یه نمونه روی لب تاب یکی از دوستام دیدم. که صورت رو تشخیص میداد و روی اون Effect میذاشت. مثل عکس هایی که با SonyEricson میگیرن و عکس رو عکس میافته. اما این فیلم هست و به صورت زنده و متحرک. که از جذابیت استثنایی برخوردار هست.
vahid_d_0101
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 10:48 صبح
بچه ها من این سورسو گذاشتم تا روش کار کنید و یه برنامه جالبی از روش در بیاریم نه این که دانلود کنید و برید
هر کی میتونه رو این کار کنه من تضمین میکنم سورس باحالی بشه ازش ساخت
vahid_d_0101
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 23:58 عصر
خوب حالا که کسی نظری نداره من یه نظر می دم ببینیم می شه روش بحث کرد یا نه!!!!
فکر کنید یه تعداد محدود عکس با همین برنامه گرفتیم و ذخیره کردیم
حالا میخواهیم برنامه هر وقت کسی از جلوی دوربینش رد شد بیاد یه عکس بگیره و اونو با همه عکس های قبلی بسنجه و اگر با یکی از اون عکس ها شباهتی داشت یه چراغ روی فرم روشن کنه
این سوالو قبلا یه جا پرسیده بودم که گفته بودند می تونی این کارو با نرم افزار مطالب انجام بدی ولی من
می خوام این کارو تو خود وی بی انجام بدم
خودم میدونم کار خیلی پیچیده ای است ولی ارزش بحث کردن روشو داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.