ورود

View Full Version : دلیل این error چیه ؟

dr_csharp
سه شنبه 19 شهریور 1387, 12:50 عصر
Server Error in '/' Application.

Configuration Error

Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: An error occurred loading a configuration file: Access to the path 'd:\inetpub\wwwroot\web.config' is denied.

Source Error:

[No relevant source lines]

Source File: d:\inetpub\wwwroot\web.config Line: 0

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433

najafzade
سه شنبه 19 شهریور 1387, 13:22 عصر
سلام
با اجازه اساتید
لطفا به لینک زیر یک سری بزنید:

http://www.velocityreviews.com/forums/t114717-question-about-quotconfiguration-errorquot-message.html

در اینجا یه نفر مشکل شکا ره داشته و ظاهرا چند تا راه حل بهشون پیشنهاد شده.

امید است حل شود.
:خجالت:

mehdi.mousavi
سه شنبه 19 شهریور 1387, 13:25 عصر
Server Error in '/' Application.

Configuration Error

Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: An error occurred loading a configuration file: Access to the path 'd:\inetpub\wwwroot\web.config' is denied.

Source Error:

[No relevant source lines]

Source File: d:\inetpub\wwwroot\web.config Line: 0

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433

IIS به فایل Web.Config در ROOT دسترسی نداره. شما به چه دلیلی میخواهید به این فایل دسترسی پیدا کنید، و برای چی فایل رو در ROOT قرار دادین؟ فایل مزبور باید در root اون Web Application ای باشه، که شما سعی میکنید run کنید، نه در root اصلی.

najafzade
سه شنبه 19 شهریور 1387, 13:35 عصر
IIS به فایل Web.Config در ROOT دسترسی نداره. شما به چه دلیلی میخواهید به این فایل دسترسی پیدا کنید، و برای چی فایل رو در ROOT قرار دادین؟ فایل مزبور باید در root اون Web Application ای باشه، که شما سعی میکنید run کنید، نه در root اصلی.

سلام
بینید این مسیر d:\inetpub\wwwroot\ در کامپیوتر LOCAL که محافظت شده نیست.
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdi.mousavi
سه شنبه 19 شهریور 1387, 14:15 عصر
سلام
بینید این مسیر d:\inetpub\wwwroot\ در کامپیوتر LOCAL که محافظت شده نیست. درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.
منظورتون از محافظت چیه؟ و به چه دلیل باید کسی به این شاخه دسترسی پیدا کنه؟ حتی اگر هدفتون دستکاری Web.Config در سطح Machine باشه، روشش چیز دیگه ای هست. در واقع ایشون الان یه Virtual Directory ای دارن که میخوان از طریق Web App موجود در این Directory، فایلی خارج از شاخه مورد نظر رو در دست بگیرن، که اجازه اینکارو ندارن.

dr_csharp
سه شنبه 19 شهریور 1387, 14:19 عصر
با فعال کردن دسترسی کاربر Network Service به wwwroot مشکل حل شد

mehdi.mousavi
سه شنبه 19 شهریور 1387, 14:25 عصر
با فعال کردن دسترسی کاربر Network Service به wwwroot مشکل حل شد

بله، ولی کاری که دارید میکنید نادرسته. پاسخ منو ندادید. چرا باید فایلی رو در این شاخه قرار بدین؟

dr_csharp
سه شنبه 19 شهریور 1387, 14:46 عصر
بله، ولی کاری که دارید میکنید نادرسته. پاسخ منو ندادید. چرا باید فایلی رو در این شاخه قرار بدین؟
ببینید نمیدونم چرا در حالت عادی هم برای دسترسی به http://127.0.0.1/localstart.asp با Access denid مواجه میشم !؟
علت قرار دادن فایل تو این مسیر هم اینه که میخوام از Default website استفاده کنم و مثلا کاربر با وارد نمودن IP سیستم من به website مورد نظر دسترسی داشته باشه !
علت این Access denid چیه ؟

mehdi.mousavi
سه شنبه 19 شهریور 1387, 17:25 عصر
ببینید نمیدونم چرا در حالت عادی هم برای دسترسی به http://127.0.0.1/localstart.asp با Access denid مواجه میشم !؟
علت قرار دادن فایل تو این مسیر هم اینه که میخوام از Default website استفاده کنم و مثلا کاربر با وارد نمودن IP سیستم من به website مورد نظر دسترسی داشته باشه !
علت این Access denid چیه ؟

من این روش رو نمیپسندم. در هر حال، ایرادی که میگید بازم به Permission ها مربوطه. آیا در IIS در بخش Security، چک باکس Anonymous Access روشن هستش؟ اگر روشنه، آیا به Folder مورد نظر روی هارد، دسترسی IUSR_ رو دادید که بتونه فایل رو بخونه؟

dr_csharp
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 08:23 صبح
من این روش رو نمیپسندم. در هر حال، ایرادی که میگید بازم به Permission ها مربوطه. آیا در IIS در بخش Security، چک باکس Anonymous Access روشن هستش؟ اگر روشنه، آیا به Folder مورد نظر روی هارد، دسترسی IUSR_ رو دادید که بتونه فایل رو بخونه؟
نه تنها Anonymous بلکه Basic Authentication هم فعاله !
برای Permission فایل wwwroot کاربر IUser فعال نیست .آیا حتما باید Iuser هم اضافه بشه ،چرا ؟