View Full Version : مشکل در ساخت User در Active Directory
tatu3882
سه شنبه 19 شهریور 1387, 14:10 عصر
با سلام
من تو زمینه Active Directory تازه کار هستم و از طریق برنامه های آموزشی در حال یادگیری Active Directory هستم
Active Directory رو نصب کردم همراه با DNS
اما در زمان ساخت User بعد از تعیین نام کاربری و رمز عبور و قبل از زدن دکمه Finish پیغام خطای زیر ظاهر می شه
تصویر خطای ظاره شده در فایل ضمیمه
کسی می دونه مشکل از کجاست ؟
با سپاس
javad0062
سه شنبه 19 شهریور 1387, 21:20 عصر
برای این منظور ابتدا باید Active Directory را نصب کنیم و بعد مراحل زیر را طی می کنیم :
Start --> Administrative tools --> Active Directory users and computers
ابتدا، برای اینکه با نظم بیشتر بتوانیم گروه ها را سازمان دهی کنیم بر روی domain مثلا ( IT.com ) راست کلیک و گزینه Organization Unit را انتخاب می کنیم و یک organization جدید تعریف می کنیم . این عمل به منظور صرفه جويي در زمان صورت می گیرد تا كاربران مورد نظر را به عضويت آن در آوريم تا نياز نباشد براي هر كاربر جداگانه Group Policy تعريف و تنظيم شود.
سپس وارد پوشهuser شده و user ای را که می خواهیم با آن حق اتصال را داشته باشیم را تعییین می کنیم . بعد از اتمام کار هم user و هم computer را به Organization ای که درست کرده ایـم move می کنیم.
tatu3882
سه شنبه 19 شهریور 1387, 21:32 عصر
سپس وارد پوشهuser شده و user ای را که می خواهیم با آن حق اتصال را داشته باشیم را تعییین می کنیم . بعد از اتمام کار هم user و هم computer را به Organization ای که درست کرده ایـم move می کنیم.
با سلام
ممنون از پاسختان
اما مشکل من اینه که پسورد رو گیر می ده میگه حتما باید ترکیبی از حروف و اعداد باشه و نکات امنیتی پسورد رعایت بشه یا در بخش Policy تنظیمات مربوطه انجام بشه
چیکار کنم که حساسیت به پسورد نداشته باشه و هر پسوردی رو ازم قبول کنه
با سپاس
Strategist
سه شنبه 19 شهریور 1387, 23:40 عصر
در administrative tools قسمتی با عنوانDomain security Policy وجود داره. اون را اجرا کنید و به قسمت Account polices , بعد Password policy برید. تنظیمات این قسمت بر روی یوزر های شما اعمال می شه که شامل حداقل طول پسور ، مرکب بودن آن و ... می شه.(عکس مربوط پیوست شد). هلپ اون قسمت می تونه به روشن شدن جزییاتش کمک خوبی بکنه.
با این مقدمه شما برای رفع مشکلتون یکی از کارهای زیر را انجام بدید :
-برای هر کاربر پسوردی انتخاب کنید که با تنظیمات اون صفحه هماهنگ باشه.
-این تنظیمات را تغییر بدید و بعد کاربر مورده نظر را بسازید.
Daleeeeer
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 07:51 صبح
به صورت default هر کاربر پسوردش باید حداقل 8 حرف که ترکیبی از اعداد و حروف بزرگ و کوچک هست، باشه. مثلاً Aa123456 . شما باید اول محدودیت رو از GP برداری و بعد دوباره به کاربرت پسورد بدی.
sajad2852
جمعه 29 آذر 1392, 10:47 صبح
ممنون از دوستان
ولی بسیاری از پاسخ ها اضافی بود
پسورد باید پیچیده باشه یعنی مخلوطی از حروف بزرگ و کوچک و عدد.
مثلا اگه شما میخاید پسورد sajad را بدید باید اون رو به صورت SAjad2852 بدهید.:چشمک:
hraeissi
جمعه 29 آذر 1392, 20:17 عصر
ممنون از دوستان
ولی بسیاری از پاسخ ها اضافی بود
پسورد باید پیچیده باشه یعنی مخلوطی از حروف بزرگ و کوچک و عدد.
مثلا اگه شما میخاید پسورد sajad را بدید باید اون رو به صورت SAjad2852 بدهید.:چشمک:
متاسفانه پاسخ شما برای این تاپیک اضافه بود نه صحبتهای دوستان دوستمان Strategist کاملاً درست گفتند
لطفاً در اعلام دیدگاهتان دقت کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.