View Full Version : فايل هاي 64 كيلو
choobin84
سه شنبه 19 شهریور 1387, 14:55 عصر
اسم سايتش رو اسم فايل هست
نمي دونم كه از چه وقتي توليد مي شن.
جستجو كنيد موارد مشابه زيادي رو مي بينيد.
64 كيلو اندازه فايله
همراه با موزيك ، انيميشن سه بعدي و ... تا چند ده دقيقه
با چه زبوني نوشته شدن، يا چه حيله اي توش هست رو هم نمي دونم.
Felony
سه شنبه 19 شهریور 1387, 15:22 عصر
اینها فایل هایی هستند که با یک برنامه که الان اسمش یادم نیست ساخته شدن ، برنامه نویس این برنامه که این فایلها رو ارایه میده یکی از بزرگترین و مطرحترین هکرهای دنیا است و فرانسوی میباشد و این برنامه رو هم من یه زمانی دانلود کردم و باهاش ور رفتم به زبان اسمبلی نوشته شده و خروجیهای exe ای هم که تحویل میده بر پایه ی اسمبلی هست و به همین دلیل حجم فایل اینقدر کم هست .
در ضمن دوست عزیز این برنامه تقریبا برای 3 سال پیش هسا و تا الان خیلی کارهای بزرگتری در برنامه نویسی رخ داده .
choobin84
سه شنبه 19 شهریور 1387, 18:27 عصر
با یک برنامه که الان اسمش یادم نیست quote]]
اسمش چي هست؟
[quote=SmileSoft;590986] این برنامه رو هم من یه زمانی دانلود کردم و باهاش ور رفتم به زبان اسمبلی نوشته شده و خروجیهای exe ای هم که تحویل میده بر پایه ی اسمبلی هست و به همین دلیل حجم فایل اینقدر کم هست .
اپن سورس هم نيست حتما؟
در ضمن دوست عزیز این برنامه تقریبا برای 3 سال پیش هست
در مورد تاريخ بايد بگم؛ تا الان نمي دونستم يه همچين چيزي هم پيدا شده.
و تا الان خیلی کارهای بزرگتری در برنامه نویسی رخ داده .
و ممنون شما ميشيم ما رو از وجود اونها مطلع فرمائيد
Alireza_Salehi
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 09:58 صبح
اندازه فایل کوچیکه ولی به CPU Usage یه نگاهی بندازید!
این طور فایل های گرافیکی به جای رندر کردن تصاویر، فرمول های ریاضی رو ذخیره می کنند که حجم کمی هم داره و در موقع اجرا رندر می کنند.
choobin84
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 10:40 صبح
این طور فایل های گرافیکی به جای رندر کردن تصاویر، فرمول های ریاضی رو ذخیره می کنند که حجم کمی هم داره و در موقع اجرا رندر می کنند.
خوب اين فرمول هاي رياضي رو ميشه براي صدايي كه درون فايل هست هم به كار برد؟
ميشه يكي دو تا مثال بزنيد كه اين فرمول ها رو شامل بشه؟
سئوالي كه براي من مطرحه اينه كه آيا اين فايل ها چيزي مثل activx يا توابع ويندوز رو هندل مي كنن يا نه؟ (در واقع كامپايلر اين دستورات كيه؟)
Delphi_Tips
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 17:10 عصر
تكنولوژي ساخت موزيك در اين برنامه ها رو يك برنامه نويس آلماني ابداع كرده و هنوز كسي نميدونه چجوري كار ميكنه ولي كليات روش رو چند نفر معكوسگر تونستن پيدا كنن و خودشون با زبانهاي مختلف كدنويسي كنن.
وبسايت اين فرد آلماني اينجاست كه ميتونين كتابخانه نوشته شده براي زبان C رو از سايتش دانلود كنين :
http://www.1337haxorz.de/products.html
اين هم يك منبع كه توضيحات فني و منابع دانلود خوبي توش داره:
http://www.exetools.com/forum/showthread.php?t=11019
اين هم يك منبع فارسي براي اين نوع موزيكها :
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=692299&postcount=368
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=692874&postcount=370
در ضمن نرم افزاري كه اين برنامه هاي كم حجم رو توليد ميكنه اسمش .werkkzeug هست كه سايت سازندش اينه :
http://www.theprodukkt.com/werkkzeug1
Felony
دوشنبه 25 شهریور 1387, 06:07 صبح
من سایتی که دوستمون در مورد موزیک ها معرفی کردن رو ندیدم شاید همینی باشه که من الان دارم میگم .
این نوع موزیک ها با پسوند mid و mod هستند و به نام mod موزیک معروفند و مثلا یه فایلی که 2 دقیقه موزیک داخلش هست رو میکنن 10 کیلوبایت البته موزیک خالی باید باشه ...
من کلی از این نوع فایل های mod دارم خاستین ببینین بگید براتون بزارم .
اسمش چي هست؟
گفتم که یادم نیست !!!
اپن سورس هم نيست حتما؟
این جور نرم افزارها برای رقایت بین برنامه نویسا نوشته میشن ، به قول خودمون رو کم کنی ، عقل حکم میکنه اپن سورس نباشه چون زمان خودش پدیده ای بوده ...
و ممنون شما ميشيم ما رو از وجود اونها مطلع فرمائيد
لازم به اطلاع رسانی من نیست یکم بیشتر مطالعه داشته باشید خودتان میبینید که تو دنیا چه خبره ...
xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 11:13 صبح
همانطور که یکی از دوستان گفتند اولین بار این برنامه ها رو برنامه نویسان نابغه آلمانی نوشتند. البته در سال 2000
اطلاعاتی در مورد فایل ضمیمه دوم در پست شماره یک:
این برنامه 64 کیلو بایتی در زمان اجرا
66 بافت تصویری رنگی که حدود 16 مگابیت و 176 مگابیت بافت تصویری میانجی
15 دقیقه آهنگ که حدود 159 مگابیت فایل با فرمت wav و 12 تراک آهنگ
و…
را تولید می کند
کل اطلاعاتی که در حین اجرای این انیمیشن 64 کیلوبایتی تولید می شود 1.9 گیگا بیت می شود که در مقایسه با حجم 64 کیلوبایتی آن یک فشرده سازی منحصر به فرد 30000 به 1 (سی هزار به یک) است.
نمونه ضمیمه در سال 2002 ساخته شده. که واقعاً شگفت انگیزه.
سایت سازنده: http://theproduct.de
xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 04:19 صبح
لازم به ذکر هر ساله مسابقاتی هم برای به نمایش گذاشتن این گونه برنامه ها تشکیل میشه.
این مسابقات در رده های مختلف انجام میشه.
مثلاً گروه اول فایل ها 64 کیلویی هستند
گروه دوم 96 کیلو
گروه سوم صد و خورده ای.
و آخرش حداکثر تا 10 M هم میرسه.
که هرچی حجمش بیشتر باشه مسلماً با کیفیت تر و طولانی تر هستند.
البته اینم بگم که فایل های بالای 200 کیلو به زور رو سیستم های ما اجرا میشن دیگه چه برسه به 10 M
چون این فایل ها شدیداً از cpu کار میکشند.
vahid_d_0101
جمعه 29 شهریور 1387, 18:30 عصر
این از اون دسته هست فقط یه بازیه گرافیکی هست خیلی رم و گرافیک میخواد
sang9111
شنبه 30 شهریور 1387, 01:38 صبح
با سلام :
دوستان عزیز لطفا هر کسی در مورد این تکنیک چیزی می دونه که چطور این کار رو کردن توضیح دهد واقعا چیز جالبی بسی جای تعجب شد :تشویق:
choobin84
یک شنبه 31 شهریور 1387, 06:48 صبح
1- زمينه ، ديواره ها ، سقف و آسمان اين انيميشن ها حالت تكرار گونه دارد.
2- در فايل هايي كه مدت زمان پخش موزيك و فيلم اونها بيشتره، استفاده از اشيا به صورت تقارني هم بيشتره، استوانه ها، دايره ها، اشيا و احجام درون تصاوير نسبت به يك نقطه، خط يا منحني و حتي يك صفحه تقارن دارند(نمي دونم ميشه توي برنامه نويسي اون فقط يك بخش از اين تقارن را رسم كرد و تقارن دوم را در داخل برنامه در حالت ران تايم كشيد و حركت داد يا نه؟)
3- لازم نيست كه همه اشاي موجود در داخل فيلم وضوح داشته باشند، خيلي از جاها تيره و تار و با رزولوشن خيلي كمي هستند.
4- گوش انسان خيلي از فركانس ها رو نمي شنوه، براي همين فايل هاي از نوع mp3,wav شامل اصواتي هستند كه اون فركانس ها رو ندارند و در نتيجه حجم اونها خيلي كمه
5- در خيلي از تصاوير ميشه، اونجاهايي كه رنگ و قيافه نزديك به همي دارند رو تا حد زيادي با هم تركيب كرد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.