ورود

View Full Version : سوال: درخواست کمک برای دریافت اطلاعات از کاربر

Marjan_Bala
سه شنبه 19 شهریور 1387, 18:07 عصر
دوستان ، من در حال ساخت یه سایت برای استفاده چند رستوران هستم. میخوام کاری کنم که صاحبان رستورانها با رورد به سایت بتونن منوی غذای رستورانشون رو به همراه قیمت هر غذا رو توی سایت وارد کنن و من اونارو تو بانکم ذخیره کنم.
البته من یه جدول تو پایگاه دادم دارم که شامل کل غذاها میشه ولی خب قیمت هر غذا تو هر رستوران فرق می کنه ، حالا من نمیدونم چجوری باید فرم ورود اطلاعاتم رو درست کنم . یعنی مثلا چندتا تکست باکس بذارم؟چون معلوم نیست اون رستوران خاص چندتا غذا داره.
کسی از دوستان راهی رو پیشنهاد می کنه ؟
خواهش می کنم اگه ایده ای به نظرتون میرسه بگید چون همینجا گیر کردم دیگه کارم جلو نمیره.

Marjan_Bala
سه شنبه 19 شهریور 1387, 18:07 عصر
نظر خودم اینه که توی یه گرید کل غذاها رو از جدول غذاها نمایش بدم بعد صاحب رستوران هر کدوم از غذاهایی رو که داشت تیک بزنه .حالا با کلیک روی OK اسم غذاهایی که اون رستوران داره رو توی یه جدول ذخیره می کنم. اما اولا نمیدونم چجوری باید اینکارو بکنم . بعدا اگر هم اینکارو کردم قیمت غذاهارو چجوری باید از طرف بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Marjan_Bala
سه شنبه 19 شهریور 1387, 18:20 عصر
هیچ کس قصد کمک کردن به منو نداره؟؟؟؟؟؟!

merlin_vista
سه شنبه 19 شهریور 1387, 21:04 عصر
نظر خودم اینه که توی یه گرید کل غذاها رو از جدول غذاها نمایش بدم بعد صاحب رستوران هر کدوم از غذاهایی رو که داشت تیک بزنه .حالا با کلیک روی OK اسم غذاهایی که اون رستوران داره رو توی یه جدول ذخیره می کنم. اما اولا نمیدونم چجوری باید اینکارو بکنم . بعدا اگر هم اینکارو کردم قیمت غذاهارو چجوری باید از طرف بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ابتدا تمام غذا ها را در يه جدول ذخيره كن . براي اين كار هم ميتوني يه مديريت درست كني .

بعد تمام اين غذا ها را بخون و بريز توي يه datagrid وبعد به ديتاگريد يه chekbox اضافه كن . تو يه ستون جدا .

بعد چك كن كه هر كدام از چك باكس ها چك خوردن ID آنها را به همراه نام آن رستوران تو يه جدول ديگه ذخيره كن . براي چك كردن چك باكس هم از كد زير استفاده كن .

foreach (GridViewRow gridRow in this.GridView1.Rows)
{
CheckBox chbxRmove = (CheckBox)gridRow.FindControl("chk_NAme");
if (chbxRmove != null)
{
if (chbxRmove.Checked == true)
{
كد درج غذا در گريدويو

}

}

}

اگه سوال داشتي بپرس . كد نويسي به عهده خودت

Marjan_Bala
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 01:10 صبح
دوست عزیز از کمکت ممنونم . من دقیقا همینکاری که گفتی رو کردم :
لیست غذاهای رستوران رو به همراه اسم رستوران ذخیره می کنم ولی موندم قیمت هر غذارو چجوری ازش بگیرم؟
میشه به گرید یه ستون TextBox هم اضافه کرد؟؟

Marjan_Bala
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 01:54 صبح
مشکل من حل شد!
همونجوری که از CheckBox تو گرید استفاده میشه از TextBox هم میشه استفاده کرد!

merlin_vista
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 09:28 صبح
بله . به غير از Textbox كنترل هاي ديگري هم اين قابليت را دارند .

خوشحالم مشكل حل شد !!!