PDA

View Full Version : شبکه دو کامپوتر از طريق اينترنت

h_mohamadi
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 05:00 صبح
سلام
آيا مي شود 2 کامپوتر را که به اينترنت وصل است را شبکه کرد؟
مي شود در اين رابطه من را راهنمايي کنيد

online_mansoor2007
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 09:53 صبح
سلام .
اگه ISP ای که هر دوی شما به وسیله اون به اینترنت متصل شدید یکی باشد با دادن درخواست به ISP این کار را می تونن برای شما انجام بدند . که البته بعید می دونم این کار را بکنند . توجه داشته باشید که وقتی می گم یه ISP همسان دلیلش این هست که برای شبکه کردن سیستم ها باید آدرس IP های اونها هم رنج باشه و ممکن هست دو ISP از رنج متفاوت استفاده کرده باشند . یه راه دیگه هم اینکه بهتون IP valid بدن . اونوقت میشه امیدوار بود که می تونید خواستتون را عملی کنید .
البته راه زیاده و نیاز به فکر و وقت گذاشتن داره . جواب دیگه ای به ذهنم رسید اینجا میزارم ./

بای

raravaice
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 11:04 صبح
چنین کاری رو با vpn میتونید به راحتی انجام بدید.

موفق باشید

h_mohamadi
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 18:22 عصر
اگر کسی از دوستان مقاله ای دراین مورد سراغ دارد لینک آنرا برای من بگذارد من شدیدا به آن احتیاج دارم ممنون

cybercoder
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 19:27 عصر
با استفاده از OpenVPN
http://brneurosci.org/linuxsetup71.html
البته با نرم افزارهای دیگه هم می شه مثل Mikrotik و ...

h_mohamadi
شنبه 23 شهریور 1387, 09:17 صبح
کسی نیست به من کمک کند من خیلی نیاز دارم

whitehat
شنبه 23 شهریور 1387, 11:00 صبح
مشخصات بیشتری از نحوه اتصال به اینترنت و نوع سیستم عامل برای کامپیوتر ها بدهید. اگه حداقل یکی از آنها IP Valid دارند مشکلی از این بابت نخواهید داشت. می توانید با یک اتصال vpn این کار را انجام دهید.

h_mohamadi
یک شنبه 24 شهریور 1387, 05:27 صبح
سلام
من يک برنامه دارم که با دلفي است و بانک اطلاعاتي آن mysql است و مي خواهم به صورت شبکه در اينترنت بتواند کار کند دوستاني که در اين زمينه اطلاعاتي دارندلطف نموده و من را راهنمايي کنند

raravaice
یک شنبه 24 شهریور 1387, 10:05 صبح
من يک برنامه دارم که با دلفي است و بانک اطلاعاتي آن mysql است و مي خواهم به صورت شبکه در اينترنت بتواند کار کند دوستاني که در اين زمينه اطلاعاتي دارندلطف نموده و من را راهنمايي کنند

یه IP VALID برای سرور mysql خودت در نظر بگیر و ادامه سئوالت رو در بخش دلفی بپرس تا دوستان اونجا راهنماییت کنن.

موفق باشید

online_mansoor2007
یک شنبه 24 شهریور 1387, 11:22 صبح
سلام . باید یه سرور راه بندازی با IP Valid و بعد VPN را روش RUN کنی . کاربر به سرور شما Vpn می زنه و متصل میشه و برنامه هم به راحتی کار می کنه . درست مثل بسیاری از برنامه های اتوماسیون اداری

h_mohamadi
دوشنبه 25 شهریور 1387, 05:36 صبح
بچه ها من گیر افتادم می شود کمی ساده تر بگوید جون من تا بحال با این اصطلاحاتی که می فرمائی کار نکرده ام می شود مقاله ای یا سایتی معرفی کنید که من بتوانم از آن استفاده کنم من منظورتان از IP Valid و بعد VPN را روش RUN کنی را متوجه نمی شوم

online_mansoor2007
دوشنبه 25 شهریور 1387, 10:39 صبح
سلام .
دوست من منبعی برای یادگیری اصطلاحات رایج در شبکه نیست . شایدم من ندیدم . اینها تنها اصطلاح نیستند بلکه مواردی هستند که توی شبکه ما باهاشون سر و کار داریم . برای یادگیری اون بهتره خودتون تلاش کنید . جستجو در گوگل خیلی نتایج بهتون میده . ضمنا تا با این موارد عملا برخورد نکنید نمی تونید مفهوم اونا را خوب درک کنید .