ورود

View Full Version : نمایش پیغام موفقیت یا عدم موفقیت عمل Replication ؟

m_reza
پنج شنبه 02 مهر 1383, 20:13 عصر
سلام

من اطلاعات یک بانک را به بانک دیگر به کمک Replication انتقال می دهم . حال می خواهم پیغام مناسبی مبنی بر با موفقیت انجام شدن یا نشدن این کار را به کاربر بدهم . و چون برنامه با Delphi نوشته شده است باید از رویه ها استفاده کنم. حال چه رویه ای این کار را انجام می دهد؟ و یا در چه Table ی در پایگاه Distribution و یا Publication این اطلاعات ذخیره می شود ؟

لطفا راهنمایی فرمایید

با تشکر

AminSobati
جمعه 03 مهر 1383, 20:02 عصر
دوست عزیزم،
شما میتونین برای انجام Replication، از آبجکتی به نام Microsoft SQL Merge 8.0 استفاده کنین. یک Event داره به اسم Status که درصد پیشرفت کار رو به کلاینت (در اینجا مثلا نرم افزار شما که با دلفی نوشتین) اطلاع میده. من از این آبجکت قبلا استفاده کردم و کارآیی های بسیار خوبی داره.
در سی دی SQL Server، شاخه Sample رو پیدا کنین. چند مثال برای Replication Programming با VB داره. البته فایهای exe هستند که unzip میشن.
موفق باشید،
امین ثباتی MCSD

m_reza
شنبه 04 مهر 1383, 22:33 عصر
با تشکر از راهنمایی بسیار خوب شما
لطفا بفرمایید از کجا باید این Microsoft SQL Merge 8.0 را که فرمودید Download کنم. جستجوی زیادی در اینترنت کردم. بیشتر سایتها به مایکروسافت و MSCD ختم می شد و نحوه کار اونم در رابطه با VB توضیح داده شده بود اما از دلفی خبری نبود :(

AminSobati
شنبه 04 مهر 1383, 23:27 عصر
دوست عزیزم،
زمانی که SQL Server رو نصب میکنین، SQL Merge هم نصب میشه. به هر شکلی که رفرنس ADO رو به برنامتون اضافه میکنین، Microsoft SQL Merge رو هم اضافه کنین و درست مثل COM Object های عادی استفاده کنین.

m_reza
یک شنبه 05 مهر 1383, 21:40 عصر
به کمک راهنمایی شما و توضیحات Help SQL Server، فایلهای dll مایکروسافت SQL Merge را در از طریق منوی Component و گزینه Import ActiveX Control در دلفی نصب کرده و پس تعریف قسمت Publication و Subscribtion و ... از Event های آن به خوبی استفاده کرده و خدا را شکر هیچ مشکلی هم ندارد و به خوبی کار می کند و به قول شما کارایی بسیار خوبی هم دارد. (حالا چشم نزنم خوبه :) ).

از راهنمایی شما بسیار بسیار ممنونم. :wink:

AminSobati
یک شنبه 05 مهر 1383, 22:37 عصر
بسیار خوشحالم دوست عزیز :)
موفق باشین