ورود

View Full Version : آموزش نکته ای جاوا اسکریپت

Edward
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 21:34 عصر
آموزش نکته به نکته ی جاوا اسکریپت از "ب" بسم الله

:شیطان::قلب::گیج:

Edward
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 21:40 عصر
سلام ،
نمی خوام از تاریخچه ی " جاوا اسکریپت " بگم ،چون شاید یکی حوصله ی خوندن تاریخ و تاریخچه رو نداشته باشه. ولی چندتا نکته از خود جاوا اسکریپت هست که باید گوشزد کنم :
1 - جاوا اسکریپت فقط برای زیبایی وبلاگ یا سایت نیست و کارایی اون هزاران بار بیشتر از عوض کردن پشت صحنه ( Background ) هست . البته قصد ندارم این جور چیزا رو کوچیک کنم ولی خودتون به کارایی جاوا اسکریپت پی می برید.
2 - اگر دقت کنید من تو نوشته هام نگفتم " جاوا " چون جاوا خودش یه زبون برنامه نویسی دیگست که گاها با جاوا اسکریپت اشتباه می شه.
3 - جاوا اسکریپت خیلی قدرتمده ولی نه به اندازه ی ASP و PHP ولی خوب مزیتای خیلی بیشتری هم داره . مثلا جاوا اسکریپت یه کم منطقی تر از PHP هست . اون دوستایی که PHP بلدن حتما متوجه حرفم هستن . یه دلیل خیلی موجه دیگه برای انتخاب اون احتیاج نداشتن به سرور و Local Host هست . مشکله خیلی بزرگشم اینه که روی سیستم عاملای غیر ویندوز ( مثلا لینوکس ) جواب نمیده .
4 - برنامه نویسی - حالا به هر زبونی - کاره 1 روز و 1 هفته و حتی 1 ماه هم نیست . برای زبونایی مثل C و C++ که 1 سال هم کمه . ولی خب جاوا اسکریپت ساده است .
5 - من سعی می کنم مثال زیاد بزنم ولی خلاقیت و ساخت برنامه ی جدید از فکر خودتون چیز دیگه ایه . پس به مثال های من اکتفا نکنید.
6 - آخرین و مهم ترین نکته اینکه باید HTML بلد باشید . البته فقط در سطح فهمیدن نه بیشتر . من سایت نئو پزشیا (http://www.neopersia.org/) رو پیشنهاد میکنم .
خب برا امروز یسه . می دونم کم بود ولی این حرفا جذابیتی نداره . جلسه ی بعد با تعریف کامل " متغیر " شروع می کنیم .

Edward
پنج شنبه 21 شهریور 1387, 21:43 عصر
سلام ،
قبل از تعریف متغیر بزارین شیوه ی استفاده از جاوا اسکریپت رو در سند HTML یاد بدم :
جاوا اسکریپت مانند دیگر اسکریپت هایی که برای HTML به کار میرن به شیوه ی زیر معرفی میشه :

<Script Language = "نام زبان اسکریپت"
کدهای ما
</Script>
عکس بالا استفاده از تگ Script رو در سند HTML نشون میده .
متغیر چیست ؟
انواعی از داده ها که در برنامه نویسی خیلی مهم هستند و می توانند مقادیری را در خود ذخیره کنند متغیر نام دارند که توانایی یک زبان برنامه نویسی به انواعی از متغیر است که از آنها پشتیبانی می کند.
جاوا اسکریپت از متغیر های زیر پشتیبانی می کند :
1 - عددی -----> number
2 - رشته ای -----> string
3 - بولی -----> boolean
4 - تهی -----> null
5 - تعریف نشده -----> undefined

ما با نوع عددی شروع می کنیم . استفاده از متغیر خیلی خیلی ساده تر از استقاده از متغیر در زبان هایی مثل C هست . تمام اعداد دنیا را می توان در متغیر های نوع عددی ذخیره کرد ( البته مینیمم و ماکزیمم داره ولی احتمال اسفاده از کمتر یا بیشتر از اونا صفره) .این عدد می تواند اعشاری صحیح و ... باشه ولی در زباین مثل c باید از متغیر های مختلفی برای هر یک استفاده کرد . در جاوا اسکریپت و در تعریف متغیر همگی از لغت کلیدی var استفاده میشه (استفاده نکردن از اون در بعضی اوقات اشکالی نداره -- البته شما همیشه از اون استفاده کنید چون به شعور برنامه نویسی تون کمک میکنه -- خود جاوا اسکریپت متوجه می شه ولی بازم می گم در گاهی اوقات ) .
حالا اولین برنامه ی جاوا اسکریپتمون رو می نویسیم :
<Html>
<Body>
<Script Language = "JavaScript">
var num = 123456789;//یک متغیر عددی
document.write(num);
</Script>
</Body>
</Html>
[RIGHT]استفاده از " ; " بعد از تعریف متغیر و انتهای فرمانها ها ذر بعضی نقاط ضروری نیست ولی شما همیشه ازش استفاده کنید .
نگران نباشید خط 5 کدها به نظر عجیب و غریب می آد ولی من اونها رو هم به شما یاد میدم . هنوز وقتش نشده . فعلا فقط استفاده کنید .

[/CENTER]

Edward
جمعه 22 شهریور 1387, 22:23 عصر
سلام.

یه Array فقط کم داره!!!

متاسفانه باید بگم که آرایه ها را جزو متغیر ها حساب نمی کنند چون یه گاراژ پر از ماشین که خودش ماشین محسوب نمی شه

Edward
جمعه 22 شهریور 1387, 22:26 عصر
جلسه ی سوم هم درباره ی متغیر یا varriable هست که ادامش رو براتون میگم.
اول اینکه برام نظر بزارین و پیشنهاداتتون رو بهم بگین . ممنون
درباره متغیر های عددی و کاربرد آن ها توضیح دادم (البته با گذشت زمان و با افزایش دامنه ی اطلاعاتمون به کاربرد های بیشتری پی می بریم).امروز درباره ی متغیر های از نوع رشته ای (string ) بحث می کنیم .
این نوع متغیر ها هم مثل بقیه با لغت کلیدی var نمایش داده میشه و تنها تفاوتش با دیگر متغیر ها قرار گرفتن محتوی درون " " هست . یک متغیر رشته ای می تواند شامل اعدادی از نوع رشته ای هم باشد .
مثلا عبارت زیر یک متغیر رشته ایست و نه عددی :
var string1 = "123456789"; ///string
این نکته را به آن دلیل گفتم که مثلا اگر شما دو رشته ی " 1 " و " 2 " را با هم جمع کنید حاصل " 3 " نخواهد شد .
حالا یک برنامه ی ساده به استفاده از متغیر رشته ای می نویسیم :

<ScriptLanguage ="JavaScript">
var str1 = "Salam ";
var str2 = "be shoma .";
document.write (str1);
document.write(str2);
</Script>
نتیجه ی کد بالا خط زیر است :
salam be shoma
فکر کنم کسایی که کمی با دقت باشند متوجه شده اند که عبارت document.write باعث درج و نوشتن در صفحه می شود .
این عبارت یک تابع است . آموزش تابع اولین آموزش بعد از متغیر ها خواهد بود چون بدون تابع برنامه ای هم وجود ندارد

Edward
شنبه 23 شهریور 1387, 13:05 عصر
سلام ،
امروز آخرین جلسه از بحث متغیر ه . البته کوتاه هم هست .
خوب ما دو نوع متغیر " رشته ای " و " عددی " رو بررسی کردیم .حالا میریم سراغ سه نوع دیگه :

1 - متغیر بولی :
این نوع متغیر فقط دو عضو را به خود می گیرد : True False
در این نوع متغیر " صفر " به معنای غلط ( False ) و هر عددی به جز صفر به معنای صحیح ( true ) است.
این نوع از انواع متغیر بیشتر در دستورات شرطی کاربرد دارد .(دستورات شرطی اولین درس بعد از توابع است )
هیچ مثال جالبی نمی توان برای این نوع متغیر به کار برد . پس منتظر درس " دستورات شرطی" بمونید .

2 - متغیر خالی ( null ) :
این نوع متغیر همون طور که اسکش نشون میده هیچ مقداری ندارد و در روند و جریان برنامه ،شاید مقداری را دریافت کند . این کتغیر هم کاربرد زیادی داره ولی هیچ مثالی رو نمی تونم براتون بزنم چون هنوز چیز خاصی از جاوا اسکریپت یاد نگرفتیم .

3 - متغیر تعریف نشده :
این نوع متغیر را می توان یک نوع اشتبه در برنامه نویسی دانست . ما زمانی یک متغیر را تعریف نشده می گوییم که از آن در برنامه استفاده کنیم ولی اصلا از ابتدا آن را تعریف نکرده باشیم.
برای مثال درس قبل یعنی مثال آن را دوباره بنویسید ولی متغیر رشته ای را در ابتدا تعریف نکنید .........

نظر دادن به بهبود کار کمک می کنه پس لطفا نظر بدید :بوس:

Lagon666
شنبه 23 شهریور 1387, 22:09 عصر
سلام
کمتر کسی پیدا میشه که وقتشو فدای بقیه بکنه. پس باید قدرشو دونست.

موفق باشی

Ali100
یک شنبه 24 شهریور 1387, 00:29 صبح
واقعا راست می گی مخصوصا اینقدر خوبو ترو تمیز . نه فقط JS پایه تمام زبانهای برنامه نویسی از همین
متغییرهای عددی و رشته ای و بعد شرطی یا منطقی شروع می شه . فقط در زبانهای مختلف شکل
دستورات تا حدی فرق داره . بهر حال موفق باشی .

Edward
یک شنبه 24 شهریور 1387, 11:49 صبح
سلام

اولا ممنون بخاطر تشکر هاتون :قلب:
بعدم بریم سراغ درس امروز
قول داده بودم بعد از متغیر برم سراغ تابع ولی دیدم اگه این درس و درس یعدی رو قبل از اون بگم راحت تر و زودتر به خواسته هامون که نوشیتن برنتمه ی موفق می رسیم . درس تابع حداقل پنج جلسه طول می کشه ولی با این وجود باید بازم روی اونا کار کرد چون 99 درصد از تمام برنامه های دنیا داخلشون تابه دارند .
شرط »»»

شرط یک نوع حلقه است که به اصطلاح حلقه ی شرطی هم نامیده میشه . حلقه های شرطی مثل یک چند راهی هستن .یعنی اینکه در یک یار اجرای یک حلقه ی شرطی فقط یک راه را می توان انتخاب کرد .

حلقه های شرط کاربرد زیادی دارند و مهم ترین اون ها ساخت صفحات دینامیکه که فکر کنم مهم ترین کار جاوا اسکریپت باشه .

اولین حلقه ، حلقه ی IF تنهاست :
به طور کلی ساختار If به صورت زیر است

http://p30m0bile.persiangig.com/pic/1.GIF

اگر شرط حلقه درست باشد مرورگر اعمال حلقه را انجام می دهد و در غیر این صورت حلقه را نادیده می گیرد .
البته برای تعریف یک حلقه راه زیر هم وجود داره که من توصیه نمی کنم ولی خوب باید بگم :

http://p30m0bile.persiangig.com/pic/2.GIF

نوع دوم به درد خط.ط کوتام و تعدادکم می خوره .با این حال سعی کنبد برای هر خطی از اولی استفاده کنید:لبخندساده:

حالا ما یک کثال کوتاه می نویسیم تا این موضوع را بهتر یاد بگیریم:

http://p30m0bile.persiangig.com/pic/3.GIF

یک متغیر از نوع عددی تعرف کردیم(num1) و امتحان می کنیم که اگه عدد ما برابر 5 است(num1 ==5) عبارت "" برابر است "" نوشته شود بعضی ها براشون این سوال براشون پیش می آد که چرا از "==" استفاده کردیم پس حالا بزارید یه توضیح در این باره براتون بدم :
به این گونه علایم "عملگر" می گویند . در جاوااسکریپت چندین نوع عملگر وجود داره که من مهم هاشو براتون می گم »»
1= انتساب : عملگر انتساب مقداری را به یک شیء یا متغیر نسبت می دهد . مثل مثال بالا که متغیر را برابر 5 قرار دادیم (num1 = 5).
2= مقایسه : عملگر مقایسه همان طور که از اسمش بر می آید مقایسه می کند که آیا دو طرف عملگر برابر و از یک نوع هستند یا خیر .==
3= عملگر های ریاضی : این عملگر ها عینا مثل ریاضی اند . > بزرگتر ، < کوچکتر ، =< بزرگتر مساوی ، => کوچکتر مساوی .
4= نا برابری : این عملگر تقریبا بر عکس == است یعنی اینکه مقایسه می کند تا دو طرف آن برابر نباشد . در مثال بالا اگر به جای == از =! استفاده کنیم حلقه زمانی صحیح است که متغیر برابر 5 نباشد . می توانید مقدار متغیر را به 4 تغییر داده و حلقه را با =! بنویسید مثل زیر :

http://p30m0bile.persiangig.com/pic/4.GIF

دوباره عبارت بالا مقدار " برابر است " را چاپ میکند که البته از لحاظ نگارشی اشتباه است ولی حلقه اجرا شده است :قهقهه::قهقهه::خجالت::بامزه:
فعلا برای این ها کافی است جلسه ی بعد مابقی شرطی ها .
نظر یادتون نره:متفکر:

bigcowboy
یک شنبه 24 شهریور 1387, 12:20 عصر
جاوا اسکریپت یه کم منطقی تر از PHP هست
يعني چي؟

جاوا اسکریپت خیلی قدرتمده ولی نه به اندازه ی ASP و PHP

یه دلیل خیلی موجه دیگه برای انتخاب اون احتیاج نداشتن به سرور و Local Host هست

مشکله خیلی بزرگشم اینه که روی سیستم عاملای غیر ویندوز ( مثلا لینوکس ) جواب نمیده .
ب.ق

موفق باشی

Edward
یک شنبه 24 شهریور 1387, 12:32 عصر
يعني چي؟

ب.ق

موفق باشی
ببین اگه دقت کرده باشی تو php اکثر توابع برات آماده شده و یشتر حفظی شده تا هوشی
تو جاوا اسکریپت باید خودت تابع های خیلی مهم رو بسازی

در ضمن تو php برای تعریف یک تابع از کتابخانه ی خود php احتمالا پیر میشی
اگه دوستان بخوان آموزش php هم می زارم

Lagon666
یک شنبه 24 شهریور 1387, 21:06 عصر
ببین اگه دقت کرده باشی تو php اکثر توابع برات آماده شده و بیشتر حفظی شده تا هوشی
تو جاوا اسکریپت باید خودت تابع های خیلی مهم رو بسازی

این مساله در بحث کوکی ها کاملا مشخصه. مثلا برای کوکی های PHP لازم نیست تابعی بنویسیم، با حدود 20 کاراکتر میشه کوکی هارو ایجاد کرد یا خواند. اما در جاوا اسکریپت برای کار با کوکی ها باید تابع های طولانی (نسبت به PHP) برای ایم کار نوشت. (توابع آماده ی کوکی ها برای Javascript (http://www.webreference.com/js/column8/functions.html))

راستی بیان خیلی خوبی داری، مثال هات هم خیلی روشنه. فکر میکنم استاد دانشگاه باشی:متفکر::قهقهه:

موفق باشی

Edward
یک شنبه 24 شهریور 1387, 22:23 عصر
بازم سلام:لبخند:
از همه ی نظر ها ممنون
اجازه بدین بریم سراغ درس امروز
حلقه ی شرطی از نوع دوم و سوم :

حلقه ی If...Else
این حلقه مثل دو راهیه . یا به عبارت دیگه " آره یا نه " یا "درست و غلط"
این حلقه از یک بخش IF مثل جلسه ی قبل و یک Else درست شده که من امروز براتون میگم :

حلقه else زمانی کارایی داره که شرط if ما درست نباشد و این حلقه (شرطی نوع دوم) همیشه خروجی داره .البته ممکنه که قابل رویت نباشه ولی بلاخره خروجی داره .
else ما بعد از if و اعمال حلقه ی اون میاد .مثل زیر :

http://p30m0bile.persiangig.com/pic/5.GIF

همون طور که می بینید else هیچ شرطی نداره و به عبارت دیگه زمانیه که شرط if ما درست نباشه else شروع به انجام کار میکنه .

برای اینکه بهتر متوجه بشید یک مثال براتون می نویسم :

http://p30m0bile.persiangig.com/pic/6.GIF

در مثال بالا اگر متغیر ما برابر با رشته ی "Edward " باشه در خروجی مرورگر عبارت :

"شما عضو هستید"

نوشته می شود و در غیر این صورت عبارت :

"لطفا عضو شوید"

چاپ می شود
این حلقه تقریبا بیشترین کارایی رو داره ولی نوشتن یک برنامه کاملا به نویسنده بستگی داره.

حلقه ی بعدی :

این حلقه مثل حلقه ی قبل یک if و یک else دارد و تنها چیزی که بیشتر از حلقه ی قبلی داره یک یا چند دستور elseif است
یک دستور elseif مثل یک if عمل می کنه فقط با این تفاوت که بعد از یک دستور if میاد
شباهت این دو در این مورد است که هر دوی آن ها یک شرط رو بررسی می کنند
فکر کنم با این مثال به خوبی متوجه بشید :

http://p30m0bile.persiangig.com/pic/7.GIF

مثال بالا یک متغیر عددی بنام times تعریف می کنه که در حلقه ی بالا که خودش از 4 تا حلقه ی کوچیک تر نشکیل شده ، مورد تحلیل و تجزیه قرار می گیره:
اگر times از 12 کوچکتر باشد عبارت "قبل از ظهر"
اگر دقیقا برابر 12 باشد عبارت "ظهر"
اگر بزرگتر از 12 و کوچکتر از 24 باشد عبارت " بعد از ظهر"
و اگر هم برابر 24 یا 0 باشه عبارت "نیمه شب" رو نشون میده

بعضی ها ازم پرسیدن که چرا تو معرفی متغیر ها از var استفاده نمی کنم البته گفتم که اجباری نیست
این مثال های کوچیک هم خیلی کار نمی برن ولی با گذشت زمان که پروژه ها سنگین میشن منم باید از var استفاده کنم .

مثال بعدی را در آیندا برای تولید یک پیغام خوش آمد گویی را توسعه می دهیم

برای امروز هم کافیه جلشه ی بعدی آخرین حلقه شرطی رو بررسی می کنیم

بازم نظر یدید:بوس:

bigcowboy
دوشنبه 25 شهریور 1387, 15:41 عصر
لطفا يكي از اون مقاله ها رو بذار اينجا
متشكرم

Edward
دوشنبه 25 شهریور 1387, 15:52 عصر
اگر می خوای برو این کتابارو بخر بخون

آموزش گام به گام جاوا اسکریپت موشته ی مهندس عین الله جعفر نژاد قمی
صفحه ی 11 به بعد

خود آموز php در 10 دقیقه ترجمه ی فرشید گیلک صفحه ی 20 به بعد

مطمئن باش اگه تو اینترنت پیدا کردم برات می ذارم

ما که با هم دعوا نداریم من اومدم یه چیزی یاد بگیرم اگرم شد یه چیزی به یعضی ها یاد بدم

من php هم بلدم ولی نه به اندازه ی جاوااسکریپت و اقرار هم می کنم که خیلی قوی تر و به اصطلاح خوش دست تره از جاوااسکریپته
حالا راحت شدی

Edward
سه شنبه 26 شهریور 1387, 00:45 صبح
عزیزان اگر کسی درباره ی مثال ها سوال داشت و یا احتیاج به تو ضیح بیشتر داشت به من اطلاع بده تا اگه تونستم مشکلشو رفع کنم

Edward
سه شنبه 26 شهریور 1387, 12:40 عصر
بازم سلام:لبخند:

امروز آخرین جلسه از مبحث حلقه های شرطی که براتون مزارم

بابت لطفی که به من دارید و برای یادگیری جاوااسکریپت به این تاپیک میاین ممنون:بوس::تشویق:

خوب بریم سراغ درس:
حلقه ی شرطی شماره ی 4 :
این حلقه با نام switch/case معروف شده و کارایی اون دقیقا مثل حلقه ی شماره ی 3 یعنی elseif هست و فرق این دو فقط در نحوه ی بیان اونهاست

ساختار switch /case به صورت ریزه :

switch (lمتغیر شرط ما)
{
case value1:
اعمال;
break;

case value1:
اعمال;
break;

default :
اعمال;
}

در بالا value ها مقادیری هستند که اگر شرط ما با یکی از آنها برابر باشد اعمال همان در صفحه اجرا می شود.
دستور break به این منظور نوشته می شه که اگر اعمال یکی از case ها درست بود به صورت خودکار از فرمان switch/case خارج شویم .
دوباره برای اینکه بهتر متوجه بشید یه مثال می زنم :

var name = "edward"
swtitch (name)
{
case "edward":
document.write ("Hello,Edward");
break;

case "Albert":
document.write ("Hello,Albert");
break;

default:
document.write ("Hello");

}کد بالا مغیر name رو که ما می خوایم بررسی کنیم وارد حلقه می کنه (با کمک switch ) و هر کدام از case ها مثل یک elseif به بررسی حالت های تعریف شده توسط ما می پردازند
آخرین فرمان یک switch/case همون طور که می بینید default است ک زمانی اجرا می شود (البته اعمال آن)که هیچ کدام از case ها درست نباشند مثل else

یک نکته ی دیگه که باید براتون بگم اینه که می شه چند case رو با یک عمل آورد مثل مثال زیر :

var color1 = "green"
swtitch (color1)
{
case "blue":
case "Blue":
case "BLUE":
document.write ("آبی");
break;

case "green":
case "Green":
case "GREEN":
document.write ("سبز");
break;

default:
document.write ("no-color");

}
در بالا case های blue , Blue و BLUE هرسه مقدار "آبی"را بر می گردانند و به همین طرتیب برای مقدار "سبز"

درس امروز خیلی کوتاه بود ولی خدا رو شکر مبحث حلقه ی شرطی هم تمام شد
جلسه ی بعدی به بررسی دو حلقه ی تکرار می پردازیم و بعد از اون هم به میحث پرطرفدار "تابع" میرسیم

موفق باشید و نظر یادتون نره:چشمک:

Edward
جمعه 29 شهریور 1387, 17:46 عصر
سلام
دوستان به نظر درباره ی تا اینجای کار به من بدین

Edward
شنبه 06 مهر 1387, 22:55 عصر
اینم یه مثال برای یادگیری بهتر

<html>
<head>
</head>
<body>
<script language="javascript" type="text/javascript">
var msg =prompt("enter your name :","");
if (msg == mehdi)
{
document.write ("Albert");
}
if (msg == sina)
{
document.write ("Arthur");
}
if (msg == masuod)
{
document.write ("Edward");
}
else
{
document.write (msg);
}
</script>
</body>
</html>

omid666
شنبه 21 فروردین 1389, 14:51 عصر
با سلام مطالب جالبي بود كه ادامه نداديد! به هر حال تا اونجايي كه گفته بوديد خيلي عالي بود.
به اميد كامل شدن اين خودآموز

esmaeily-hosein
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 14:44 عصر
این مساله در بحث کوکی ها کاملا مشخصه. مثلا برای کوکی های PHP لازم نیست تابعی بنویسیم، با حدود 20 کاراکتر میشه کوکی هارو ایجاد کرد یا خواند. اما در جاوا اسکریپت برای کار با کوکی ها باید تابع های طولانی (نسبت به PHP) برای ایم کار نوشت. (توابع آماده ی کوکی ها برای Javascript)

راستی بیان خیلی خوبی داری، مثال هات هم خیلی روشنه. فکر میکنم استاد دانشگاه باشی

موفق باشی

اولا جاوا اسکریپت client side بوده پس مقایسه آن با زیان های Server side عملا کار غلطی است هر چند شرکت Netscape نگارشی Serverside از ان را نیر ارایه داده است .

دوما این یک حسن نیست ما همه چیز را خودمان بنویسیم به خاطر اینکه چندین هزار نفر اون توابع رو هر روز کاراتر میکنند ولی ما اون چند هزار نفر برای توابع خود نداریم .
به همبن دلیل مدام تاکید میشه تا جایی که میتونید از امکانات framework استفاده کنید .

زبان های script نویسی تا 80 درصد موارد نیازهای یک نرم افزار تحت web رو پوشش میدهند ولی برای استفاده از اون 20 درصد دیگه باید به سراغ گزینه های دیگری از جمله Applet ,silverlight , active-x , ... رفت .

marijooon
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 18:06 عصر
با سلام مطالب جالبي بود كه ادامه نداديد! به هر حال تا اونجايي كه گفته بوديد خيلي عالي بود.
به اميد كامل شدن اين خودآموز

من هم کاملا موافقم، نمی دونم چرا اینجا اساتید اکثرا کارشونو نصفه گذاشتن و رفتن:متفکر:

DeveloperStudio
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 00:18 صبح
سلام
خوشحال می شم یه سری هم به اینجا بزنید . آموزش جاوا اسکریپت با مثال های عملی :

http://www.developerstudio.ir/JavaScript/Java_Script_Introduce.aspx