PDA

View Full Version : مشکل جدی در ویندوز 2003 سرور - Nat

parhamsoft
جمعه 22 شهریور 1387, 01:59 صبح
بنده راه اندازی NAT مشکل پیدا کردم ... مشکل از اینجا شروع شد که :

توضیح : (هدف از این کار به اشتراک گذاری کاکنکشن اینترنت است)

1- ما یک مودم ADSL با قابلیت 2 خروجی همزمان داریم که الان فقط از پورت LAN اش استفاده می کنیم و پورت USB خالی است. ( یادآوری می کنم که روی سرور 2 کارت شبکه نصب است (یکی onboard و دیگری کارت)
2-هنگام نصب سرویس NAT هنگامی NAT می پرسد کانکشن اینترنت و در مرحله بعد کانکشن LAN رو مشخص کنید در این حالت (یعنی هنگامی که مودم با پورت LAN وصل است) فقط یک مرحله وجود دارد و مرحله دوم که باید کانشکن public رو مشخص کنیم وجود ندارد)

حال :

بنده مودم را از طریق USB وصل کردم به اینترنت و سوکت LAN رو غیر فعال کردم :
اینبار هنگام راه اندازی NAT مراحل درست می شود و در مرحله اول کانکشن اینترنت (یعنی USB) رو مشخص می کنم و در مرحله بعد کانکشن عمومی یعنی کارت شبکه مان را و سرویس راه اندازی می شود)

اما : !!!

وقتی به اینترنت کانکت می شوم دیگر Send و Recive وجود ندارد و Page ای باز نمی شود و تا سرویس Nat رو Diable می کنم این مشکل حل می شود و Page باز می شود. در هر دو حالت فوق کلاینت ها internet ندارد و page ای باز نمی کنند...

در ضمن مودم را در هر دو حالت PPPoE و Bridge کانفیگ و در هر دو حالت امتحان نمودم...

متشکر و طاعات تان قبول مونس یار

hghyami
جمعه 22 شهریور 1387, 14:13 عصر
Doost aziz yek meghdar bad dari tozih midid
Daghighan mikhay chikar koni. Chera NAT aya IP Static Dari va agar dari chand ta. Chera Az USB port dari estefadeh mikoni?
Aya tasmim dari port khasi roo server baz koni(Masalan RDP/EMAIL/ETC)

parhamsoft
جمعه 22 شهریور 1387, 14:49 عصر
سلام درسته ببخشید بد توضیح دادم بنده قصد به اشتراک گذاری کانکشن اینترنت رو دارم در ویندوز 2003 سرور. و تا جائی که خبر دارم با استفاده از سرویس NAT انجام این کار امکان پذیر است. ممنون می شوم از اطلاعاتتتون به بنده هم بفرمائید و مرا راهنمائی و مشکلم رو حل کنید.

hghyami
جمعه 22 شهریور 1387, 20:01 عصر
Moshkel Nist faghat yek soal digeh va inkeh IP ke isp shoma dareh mideh Static hast Ya dynamic.

parhamsoft
جمعه 22 شهریور 1387, 20:58 عصر
ممنونم که پاسخ ها را سریع می فرمائید
IP ما دینامیک هست و یکبار پرسیدم گفتند 5000 تومان برای آی پی static می گیرند

ممنون می شوم در حل این مشکل منو راهنمائی کنید. حتما جبران می کنم
اگر بنده از شما شماره تماس یا ایمیلی داشته باشم مطمئن هستم مشکلم حل خواهد شد به یاری خداوند البته این مساله رو خواستم بصورت پیغام خصوصی برای شما مطرح کنم اما بدلیل نداشتن حداقل 10 پست نتونستم برای شما پیغام خصوصی بفرستم.

parhamsoft
شنبه 23 شهریور 1387, 16:44 عصر
همچنان منتظر جواب هستم امروز یک سری کار هم انجام دادم و به جواب نرسیدم
من دوباره هر کاری که میشد کردم مراحل زیر رو انجام دادم :

در قسمت Adress Pool آی پی ISP مان را وارد کردم(با توجه به اینکه در حال تغییر است این IP و دینامیک هست از آن آی پی تا آخرش رو ست کردم مثلا از 217.15.37.17 تا 217.15.35.255

آیا نباید آی پی استاتیک داشته باشیم و اون رو در Adress pool وارد کنیم ؟؟؟؟

در مورد انتخاب اینترفیس ها هم یک نکته خیلی مهم به ذهنم رسیده و اون اینکه الان مودم در حالت Bridge کانفیگ است ! بنابراین یک کانکشن برای LAN داخلی داریم یک LAN که مودم بهش وصله و یک کانکشن هم که از نوع Boardband هست و اون رو درست کردم(برای اتصال به اینترنت) حال دقت کنید !!!!! اگر در مرحله ای که ویزارد NAT می پرسد که اینترفیس مربوط به کانکشن اینترنت رو مشخص کنید مگر نباید کانکشنی رو که به LAN مودم وصله انتخاب کنم ؟ چون غیر از اون یک کانکشن دیگر بیشتر وجود ندارد و آن کانکشن مربوط به کارت شبکه خود سیستم هست(همون که رفته به سوئیچ) و کانشن دیگری (همون Boardbande هه ) دیده نمی شود.

من با ISP مون صحبت کردم در مورد IP استاتیک و قرار شد فردا صبح این کار رو انجام بدم آیا نیاز هست ؟
خواهش می کن راهنمائی کنید منو.

hghyami
دوشنبه 25 شهریور 1387, 14:12 عصر
Khob bebin agar static IP basheh ke che behtar nabasheh ham moshkel nist

bebin agar ip dynamic dashteh bashi too ye wan address pool nemikhad chizi bezani

In yek mesal Sadeh hast

Bebin rooter shoma mamoolan yek ghesmat dareh baray WAN ke oonja connection settings mesl username-password va setting hay digaro mizari

yek ghesmat lan dari ke toosh detail lan ro mizari ke masalan migam DHCP roshan ya khamoosh mikoni. Hala kari ke fekr mikonam bokoni in hast ke too isp setting be ghol goftani bezar hameh chiz automatic basheh.

tooy kan biya yek ip mesl 192.168.0.1 ba subnet 255.255.255.0 tarif kon
Agar gharar hast ke windows server to IP bedeh ke pishnahad mikonam intori basheh behtar hast DHCP setting ro router ro disable koni
Bad az in yek sim az router be switch bezan va az server ham yek sim be switch
niyazi nadari ke be khod router basl beshi

Hala roo server in kar ke migam bokon

rooy network cardet in setting ro bezar.

(Man farz ro bar in mizaram ke in server yekk DC hast va hameh chiz roosh dorost nasb shodeh)
Ip:192.168.0.2
Subnet:255.255.255.0
Gateway: 192
DNS: 192.168.0.2

Hala DHCP settings

IP Pool: 192.168.0.3 192.168.0.254
IP pool Exclude: 192.168.0.3-10
Default Router: 192.168.0.1
Default DNS IP:192.168.0.2

Natijatan Client ha bayad bashan 192.168.0.10 ta 192.168.0.254

eniak.master
چهارشنبه 10 مهر 1387, 09:44 صبح
من هم تقریبا همچین مشکلی دارم و بیان می کنم .
سرور 2003 را با NAT پیکر بندی می کنم ولی اینترنت راه نمی افته !
چند مشکل
1- اینترنتی که داخل سرور میاد قبلا در یک ورک گروپ تنظیم شده و دی اچ سی پی هست . یعنی زمانی که این اینترنت را به سرور وصل می کنم، خودش IP داره .
یک IP هم رو ی کارت شبکه فعلی (1) سرور بصورت دستی نصب کردم ( برای اینکه DHCP) کنم .
خوب حالا زمانی که کارت شبکه ها رو در NAT میشناسونم ، ظاهرا درسته و انتخاب می کنه ولی در عمل کلاینتها اینترنت ندارند .
2- اگه بخوام اینترنتی که اومده مستقیم در سرور IP بدم و پیکربندی کنم ، دو تا کارت شبکه ایم درواقع هر کدام بصورت دستی IP گرفتن و در زمانی که NAT رو نصب می کنم ، IP یکی رو عوض می کنه و باز هم اینترنت ندارم .
اصلا میخوام بدونم که اینترنت را مستقیم به سرور وصل کنم و پیکربندی کنم یا اینکه وارد هاب کرده و در یک شبکه ورک گروپ وارد کنم و بعد بیام NAT کنم ؟!
3- چطوری می تونم در NAT مشخص کنم که کدوم سیستم اینترنت بگیره و کدوم سیستم نگیره . با اینکه کلاینتها بصورت DHCP آی پی رو گرفتند .
لطفا راهنمایی کنید .
متشکر