ورود

View Full Version : مشکل در نرم افزار help and manual

snisni63
شنبه 23 شهریور 1387, 13:23 عصر
با سلام
در نرم افزار help and manual، در پروژه کامپایل شده در بخش search وقتی اقدام به جستجو می کنم، جستجو به درستی صورت می گیرد اما در لیست نمایش جستجو، در قسمت Title خرچنگ غورباقه نمایش داده می شود!
لطف کنید کمک کنید

vcldeveloper
شنبه 23 شهریور 1387, 16:21 عصر
حالا این برنامه ربطی هم به دلفی داره؟! شاید منظورتون اینه که برنامه ایی که با Help and Manual براش Help ساختید را با دلفی نوشتید!! اینطوری هر کاربری که در کار با ویندوز مشکل داره، باید سوالش را در تالار C بپرسه!

snisni63
یک شنبه 24 شهریور 1387, 12:00 عصر
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید آقای مدیر ارشد. ولی جوابتون کمکی به من نکرد.

من با توجه به اینکه سوالاتی در رابطه با این نرم افزار در این تالار مطرح شده بود، این سوال را در اینجا مطرح کردم، به هر حال اگر کسی می تونه به سوالم جواب بده لطفا بحث رو ادامه بدید.
اگر هم فکر می کنید امکان مطرح کردن این سوال در این تالار اشکالی ایجاد می کنه لطف کنید، راهنمایی کنید من این سوال رو تو کدوم تالار مطرح کنم.

Devilprogramer
دوشنبه 25 شهریور 1387, 08:35 صبح
سلام .. ببخشيد دير جواب مي دم .. خيلي وقت بود سر نزده بودم .. مي تونم بدونم ورژن help & manual اي كه باهاش كار مي كني چيه .. فونت رو tahoma انتخاب كن .. تو setting اش .. تنظيمات زبان رو هم رو right to left بذار .. من تونستم خيلي از مشكلات رو رفع كنم غير از اينكه وقت چاپ يه caption ا چپر چلاق واسه خودش چاپ مي كنه .. آخرين ورژني كه دستم رسيده 5.1 است اگه خواستي مي تونم برات بفرستم

snisni63
دوشنبه 25 شهریور 1387, 09:24 صبح
خیلی ممنون که جواب دادید.
من آخرین ورژن رو از سایت ec-software.com دانلود کردم.
این کارهایی که فرمودید هم انجام دادم، تقریبا هیچ مشکلی در هیچ جای نرم افزار وجود نداره الا همونی که گفتم. یعنی نتایج جستجو رو که نشون میده به قول شما توی فیلد title چپرچلاق نشون میده.
یک نمونه توی اینترنت دیدم که با winchm کار کرده بود و این مشکل رو نداشت. من امروز روی اون سوئیچ می کنم، شما ببین میشه این help and manual رو کاری کرد
خدا خیرت دهاد

snisni63
دوشنبه 25 شهریور 1387, 10:50 صبح
سلام مجدد
دوستان مشکل حل شد
در قسمت project configuration از بخش HTML Template :
Default را انتخاب می کنیم و بعد از اون source الگو رو به ترتیب زیر ویرایش می کنیم:
در تگ title به جای TOPIC_TITLE قرار می دهیم:
TOPIC_HEADER
مشکل حل می شود و دیگر در نتایج جستجو متن ها به درستی نمایش می یابند

bahar tanha
سه شنبه 19 آذر 1387, 11:28 صبح
با سلام
من نرم افزار help and manual روبا ورژن5 از سايتي كه در بالادر پست 5 گفته شده بود دانلود كردم ولي اصلا نمي دونم دلفي 6 رو هم suportمي كنه؟من از اين نرم افزار براي help برنامم در دلفي 6 مي خوام استفاده كنم. در ضمن وقتي وارد مي شم شماره سريال مي خواد در حالي كه من اونو ندارم .اگه ميشه در مورد كار كردن با اين نرم افزار هم توضيح بدين چون بلد نيستم باهاش كار كنم .
ممنون مي شم اگه پاسخ بدين.

SIGMA69
یک شنبه 12 تیر 1390, 13:01 عصر
با سلام
شاید بهتر باشه این تاپی منتقل بشه!
دوستان من یه مشکلی دارم فقط میخوام بدونم کسانی که با این نرم افزار کار میکنند هم این مشکل رو دارند یا خیر؟
زمانیکه publish میگیرم بصورت CHM
در فایل خروجی یه سری از صفحات خالی هستند
یا هدر رو در بعضی از صفحات بر میداره
یا متنها رو در بعضی صفحات حذف میکنه و ....

. هم در متون انگلیسی و هم فارسی اتفاق میوفته
. نرم افزار رو حذف کردم یه ورژن دیگه نصب کردم حل نشد
. وقتی دوباره publish میگیرم مشکلات قبلی حل میشه و صفحات دیگه مشکل پیدا میکنه!
. لطفاً یه بار اینجا بگید این مشکلات رو شما هم دارید یا خیر؟

mahdy.asia
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 16:12 عصر
من با نرم افزار manual & Help یکسری فایل ایجاد کردم از نوع html این فایل ها در بعضی از نسخه های اینترنت اکسپلور بهم می ریزه و منوها و آیکن ها چپ چین می شه و در نسخه هایی هم که راست چین است spliter آن از بین رفته و پنل جستجو قابل تغییر سایز نیست کسی می تونه برای تنظیمات کمکم کنه نمونه فایل های html رو هم براتون پیوست می کنم