PDA

View Full Version : کار در شبکه کامپیوتری

alicomputer
شنبه 23 شهریور 1387, 18:42 عصر
سلام
من برنامه ای دارم که می خوام رو شبکه کامیپوتری کار می دهد یا نه باید چیکار کنم و اگر کار نداد باید چطوری برنامه اش را بنویسم
فرض کنید برنامه طوری باشه که کاربر هر رایانه بتواند در نرم افزار اطلاعات وارد نماید.

xxxxx_xxxxx
شنبه 23 شهریور 1387, 19:03 عصر
تا حالا از بانک sql تو برنامه هات استفاده کردی؟
بانک sql رو میشه تو شبکه share کرد تا کاربران مختلف بتوانند به آن دسترسی داشته باشند.

حتی میشه حدود درسترسی به بانک هم برای کاربران تعیین کرد.

r0ot$harp
شنبه 23 شهریور 1387, 20:08 عصر
تا حالا از بانک sql تو برنامه هات استفاده کردی؟
بانک sql رو میشه تو شبکه share کرد تا کاربران مختلف بتوانند به آن دسترسی داشته باشند.

حتی میشه حدود درسترسی به بانک هم برای کاربران تعیین کرد.

حاجی میشه یه خورده در مورد شیر کردن بانک توضیح بدین .

بانک من mysql هست .

xxxxx_xxxxx
شنبه 23 شهریور 1387, 21:49 عصر
حاجی میشه یه خورده در مورد شیر کردن بانک توضیح بدین .

بانک من mysql هست .

من تو عمرم یه بار بیشتر بانک برنامم رو sql نزاشتم اونم یه برنامه محیط چت بین کاربران lan بود. اونم حدود یه سال پیش. فقط یه چیزایی یادم هست خدمتتون عرض می کنم.

وقتی تو sql sever یه table درست می کنیم پایینتر از بخش طراحی table یه گزینه وجود داره به نام ...:متفکر: ... :متفکر: (تو اسمش users داره.) تو اون قسمت باید یوزر Guset سیستم سرور (سیستمی که داریم باهاش برنامه رو می نویسیم) رو فعال کنیم. بعد همه کاربرها رو به اون user متصل می کنیم البته باز هم می تونیم براشون خاصیت های read,write و read only و ... رو تعریف کنیم.
راستی جایی که باید Guset رو انتخاب کنید قبلش باید از تو کنترل پنل یوزر Guset رو فعال کنید. و قبل از این کار باید نام کامپیوتر سرور (سیستمی که داریم باهاش برنامه رو می نویسیم) یا IP اونو وارد کنیم.

دوستان همه اینایی که گفتم به صورت Wizard هست. سادست ولی این کارهارو هروقت که انجام می دادم یه بار جواب می داد یه بار نمی داد. همیشه انقدر باهاش ور می رفتم تا یه بار بتونه ارتباط برقرار کنه.

این کارها هیچ ربطی به VB نداره.
اگه تونستم حتما یه pdf گیر میارم و اینجا می زارم.