View Full Version : ارتباط sql server و vb6
hamed aj
شنبه 23 شهریور 1387, 20:28 عصر
سلام دوستان محترم
من می خوام برنامه ای بنویسم که به یک دیتابیس sql server ( فایل mdf.) متصل بشه
من فایل دیتابیسم رو قبلاً با sql server 2000 ساختم (فایل mdf.)
سوالم اینه که الان که می خوام برنامه ای بنویسم که به اون متصل بشم حتماً باید sql server روی سیستم نصب باشه؟
و بعداً که برای برنامه setup درست کردم، روی سیستم کاربر که قراره برنامه من نصب بشه باید sql server نصب باشه و فایل دیتابیسم بصورت دستی attach بشه تا برنامه کار کنه؟
برای یه برنامه windows application اصولاً sql server مناسب هست یا اینکه دیتابیسم رو عوض کنم؟
قبلاً از پاسخ شما تشکر می کنم
mf_engineer
شنبه 23 شهریور 1387, 23:56 عصر
با سلام
برای استفاده از بانک sql حتما باید این بانک اطلاعاتی روی سیستم شما نصب باشد
وهمچنین این بانک باید روی سیستم کاربر مورد نظر هم باید نصب باشه تا بتونه ازش استفاده کنه
شما می تونی هم از بانکت یک backup بگیری وبعدا اونو restore کنی وهم می تونی اونو attach کنی
راستش بله نسبت به اکسس خیلی پیشرفته ترهست ولی خب کار با اکسس راحت تره
بازم برمی گرده به برنامه شما , امنیت و میزان اشنایی شما با بانک اطلاعاتی
و حتی ممکنه به درخواست کاربرتون هم مربوط بشه
یاحق
hamed aj
یک شنبه 24 شهریور 1387, 18:36 عصر
سلام دوست عزیز
یعنی اگر من برنامه ای بنویسم که از دیتابیس sql server استفاده می کنه، فقط روی سیستم هایی کار میکنه که نرم افزار sql server 2000 نصب باشه؟ این یه کم غیر منطقی بنظر نمیاد؟
samiraamiri
دوشنبه 25 شهریور 1387, 11:33 صبح
با سلام
این سوال چندین بار پرسیده شده و جواب هم داده شده
اگر نرم افزار شما Stand alone کار کنه بله که می خواد بالاخره اطلاعاتتون باید یه جایی باشه که برنامه بتونه بهش دسترسی پیدا کنه شما می تونید از اطلاعات داخل فایل mdf بدون sql server استفاده کنید ؟ ولی اگر نرم افزارتون تحت شبکه باشه فقط سرور نیازمند sql server هست.
maryamb
دوشنبه 25 شهریور 1387, 15:07 عصر
ولی من فکر می کنم که احتیاجی به نصب نباشه ، مثلا من خودم بارها برنامم رو رو سیستم هایی بردم که اکسس روشون نصب نبوده ، ولی خود برنامه تونسته با اکسس ارتباط برقرار کنه بی هیچ مشکلی .
فقط خود پایگاه داده رو دستی نمی شه باز کرد و به شکل فایل ناشناس هست.
در مورد اس کیو ال هم ،مثلا همین "سورس حسابداری کوچک " (parsian) که یکی از دوستان تو سایت گذاشته بودن ، فکر کنم پایگاه دادش با اس کیو ال بود ، و منی که رو سیستمم اس کیو ال نداشتم ، به راحتی تونستم ازش استفاده کنم.
sehm67
چهارشنبه 16 آذر 1390, 19:24 عصر
ولی من فکر می کنم که احتیاجی به نصب نباشه ، مثلا من خودم بارها برنامم رو رو سیستم هایی بردم که اکسس روشون نصب نبوده ، ولی خود برنامه تونسته با اکسس ارتباط برقرار کنه بی هیچ مشکلی .
فقط خود پایگاه داده رو دستی نمی شه باز کرد و به شکل فایل ناشناس هست.
در مورد اس کیو ال هم ،مثلا همین "سورس حسابداری کوچک " (parsian) که یکی از دوستان تو سایت گذاشته بودن ، فکر کنم پایگاه دادش با اس کیو ال بود ، و منی که رو سیستمم اس کیو ال نداشتم ، به راحتی تونستم ازش استفاده کنم.
بله دوستان من هم از این برنامه استفاده کردم بدون اینکه sql server تو سیستمم نصب باشه دوستان لطف کنن در این مورد توضیح بدن و ما هم استفاده کنیم.
M.T.P
پنج شنبه 17 آذر 1390, 10:13 صبح
بله دوستان من هم از این برنامه استفاده کردم بدون اینکه sql server تو سیستمم نصب باشه دوستان لطف کنن در این مورد توضیح بدن و ما هم استفاده کنیم.
بانک این نرم افزار اکسس هست ، منتها پسوند بانک رو جناب mpmsoft (http://barnamenevis.org/member.php?17067-mpmsoft) از mdb به mdf تغییر دادند.
از روی connectionstring هم میشه فهمید:
Conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;JET OLEDB:Database Password=MpmsoftGuitar;Data source =" & App.Path & "\Database.mdf"
استفاده از بانک اکسس تا 2003 هم در xp , vista , 7 بصورت portable و بدون نیاز به نصب engine هست. اما برای اکسس 2007 نیاز به engine هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.