ورود

View Full Version : سوال: درخواست راهنماییwireless router , access point

beginner2001
یک شنبه 24 شهریور 1387, 07:30 صبح
سلام به همه اساتید عزیز
من بعضی از تاپیک هایمرتبط با وایرلس رو همینجا خوندم
اما بازهم یه سری نکات برام واضح نیست
من قصد دارم که محیط شرکت خودمون رو به صورت وایرلس شبکه کنم که حدودا 10 الی 15 سیستم بتونن از اینترنت و پرینتر شیر شده استفاده کنن برای اینکار توی اینترنت خیلی سرچ کردم و تقریبا با نحوه راه اندازی Wireless router آشنا شدم
میدونم که از Access point برای پوشش دادن محوطه های بزرگتر استفاده میشه اما نتونستم اطلاعات بیشتری در رابطه با Access point به دست بیارم فقط متوجه شدم که می شه از wirreless router به عنوان access point استفادهکرد
حالا چند تا سوال دارم
1- اگر نیاز به دو تاAccess point باشه آیا باید همزمان با Wireless router استفاده بشه؟
2-Access point رو به router وصل میکنن یا Wireless router و آیا مستقیما به سرور وصل میشه؟
3-ایا configure کردن Access point شبیه به wireless router هست؟
4-اگر مدل بخصوصی از Access point یا هرکدام از تجهیزات وایرلس که آشنا هستین رو به من معرفی کنین ممنون میشم!
5-در عین حال دو تا Access point رو چطور وصل کنم و چطور Configure کنم (منظورم پیکربندی که توی 192.168.1.1 ) انجام میشه)؟
6-برای استفاده از Access point به عنوان repeater چطورباید Configure کرد؟
ببخشید سوالهای من خیلی مبتدی بودن !

در مورد سوالهای بالا اگر لینک یا مقاله ای به زبان انگلیسی هم داشتین به من معرفی کنین
در نهایت از تمام دوستانی که به این پست جواب میدن پیشاپش ممنونم

online_mansoor2007
یک شنبه 24 شهریور 1387, 11:40 صبح
سلام .
خوش اومدی دوست عزیز به جمع ما

اولاً کی گفته Access point فقط برای محوطه های بزرگ هست؟؟؟!!!! اگه access point برای محوطه های بزرگ هست پس access point indoor برای کجاست؟؟؟ !!! شما نیازی به Wireless router ندارید . شما به یک اکسس پوینت ایندور نیاز داری . این اکسس پوینت به کارت شبکه سرورتون وصل میشه یا به سوئیج . اینترنت از طریق این اکسس پوینت share میشه . سیستم های دیگه هم به یک کارت شبکه بیسیم نیاز دارن . همین . پیشنهاد اکسس پوینت به شرایط محیطی اونجا بستگی داره . پس در مورد مکان و شکل اتاق ها و وسعت اونجا توضیج بدید . اگه بتونید یه نقشه خیلی ساده از مکان بزارید قطعاً میشه یه پیشنهاد خوب داد .
برای وصل کردن 2 تا اکسس پوینت باید یکی را در مود access point قرار بدید و دیگری را در مود station قرار داده و از station به سیگنال access point وصل بشید .
اگه اکسس پوینت را در حالت WDS قرار بدید به صورت Repeater عمل می کنه .
من آمادم تا آخر این پروژه کمکت کنم . نگران نباش . اما یه نقشه از محیط حتماً بزار . این کار قطعا یه تجربه خوب برات میشه .

منتظرم
بای

hghyami
دوشنبه 25 شهریور 1387, 13:39 عصر
Man Yek pishnahad digeh behet midam.
Chera Bridge Nemikoni access point ha ro beham. Masalan Migam Mark Buffalo ke didam too iran ham hast ghabeliat Bridge kardan ro ham dareh. Kari Ke mikoni inkeh bejay inkeh chand ta SSID dashteh bashi (Esm oon wireless) miyay Bridge mikoni

Be in soorat ke Nam SSID-Encryption KEy (Masal agar wep hast ya wpa ) va Channel bayad yeki basheh. Too khod control panel in Buffalo device dareh option Bridge va khoobish in hast ke khodesh dastgah dor var khodesh ro mibineh va shenasaee mikoneh. Be in tartib mitooni ghashang yek shabakeh wireless khoob dashteh bashi ke bi moshkel ham basheh. miooneh security ke faghat motmaen bash ke WPA-PSK basheh va na WEP chon wep ro hamoon tor ke doostan midoonand yek dooneh machine mikhad ba linux va yeki dota digeh software ke rahat besheh dodaresh kard

beginner2001
دوشنبه 25 شهریور 1387, 22:14 عصر
ممنون از اینکه وقت صرف کردین واسه جواب
نقشه ساختمون رو ضمیمه کردم طبقه دوم البته طبقه پایین هم شبیه به همین طبقه هست جنس دیوارها آجری و تقریبا 50 سانت من یررسی کردم توی اون محیط شبکه وایرلس یا بیسیم هم وجود نداره تقریباً مجبور شدم با Paint بکشم (خوراک خنده یه هفته)

file:///D:/Users/moslem/Desktop/Untitled.jpghttp://i38.tinypic.com/2z89a9t.jpg

سلام .
خوش اومدی دوست عزیز به جمع ما

اولاً کی گفته Access point فقط برای محوطه های بزرگ هست؟؟؟!!!! اگه access point برای محوطه های بزرگ هست پس access point indoor برای کجاست؟؟؟ !!! شما نیازی به Wireless router ندارید . شما به یک اکسس پوینت ایندور نیاز داری . این اکسس پوینت به کارت شبکه سرورتون وصل میشه یا به سوئیج . اینترنت از طریق این اکسس پوینت share میشه . سیستم های دیگه هم به یک کارت شبکه بیسیم نیاز دارن . همین . پیشنهاد اکسس پوینت به شرایط محیطی اونجا بستگی داره . پس در مورد مکان و شکل اتاق ها و وسعت اونجا توضیج بدید . اگه بتونید یه نقشه خیلی ساده از مکان بزارید قطعاً میشه یه پیشنهاد خوب داد .
برای وصل کردن 2 تا اکسس پوینت باید یکی را در مود access point قرار بدید و دیگری را در مود station قرار داده و از station به سیگنال access point وصل بشید .
اگه اکسس پوینت را در حالت WDS قرار بدید به صورت Repeater عمل می کنه .
من آمادم تا آخر این پروژه کمکت کنم . نگران نباش . اما یه نقشه از محیط حتماً بزار . این کار قطعا یه تجربه خوب برات میشه .

منتظرم
بای

دوست عزیز به نظر شما یه Wireless router برای این محیط جواب میده البته یه سرچ توی اینترنت کردم و به و به این سوال رسیدم آیا میشه با دوتا Access point مدل Dlink 2100ap محیط رو پوشش داد یا نه؟
یه لینک واسه معرفی مدل ایندور به من بدین ممنون میشم و اگه بتونبن در مورد استیشن قرار دادن اکسس پوینت واسم توضیح بدین

Chera Bridge Nemikoni access point ha ro beham. Masalan Migam Mark Buffalo ke didam too iran ham hast ghabeliat Bridge kardan ro ham dareh. Kari Ke mikoni inkeh bejay inkeh chand ta SSID dashteh bashi (Esm oon wireless) miyay Bridge mikoni

Be in soorat ke Nam SSID-Encryption KEy (Masal agar wep hast ya wpa ) va Channel bayad yeki basheh. Too khod control panel in Buffalo device dareh option Bridge va khoobish in hast ke khodesh dastgah dor var khodesh ro mibineh va shenasaee mikoneh. Be in tartib mitooni ghashang yek shabakeh wireless khoob dashteh bashi ke bi moshkel ham basheh. miooneh security ke faghat motmaen bash ke WPA-PSK basheh va na WEP chon wep ro hamoon tor ke doostan midoonand yek dooneh machine mikhad ba linux va yeki dota digeh software ke rahat besheh dodaresh kard

از شما هم ممنونم
اگه براتون ممکنه یه لینک برای معرفی یا کاتالوگ buffalo به من بدین

hghyami
سه شنبه 26 شهریور 1387, 13:25 عصر
http://www.buffalo-technology.com/products/wireless/

online_mansoor2007
سه شنبه 26 شهریور 1387, 13:59 عصر

سلام دوست من
شما مطمئن هستی که سوال دوستمون را خوب متوجه شدی ؟؟؟ کجا دوستمون حرف از وجود اکسس پوینت ها ! زده بود که شما بحث بریج کردن را وسط کشیدید ؟؟؟ فرض کنیم اکسس پوینت هایی هم وجود داشته باشه اما لزوم بریج کردنشون توی یه ساختمون کوچیک چیه ؟؟؟؟ !!!! SSID-Encryption را میشه در موردش توضیح بدید ؟؟؟ منظورم عبارت Encryption هست !!!! مگه SSID هم Encryption میشه و ما خبر نداریم !!!!! بحث WEP و WPA توی امنیت شبکه بیسیم هست نه رمز نگاری SSID !!!!!! یه شبکه بیسم خوب لزوما شبکه ای نیست که چندین اکسس پوینت داشته باشه !! بلکه شبکه بیسم خوب شبکه ای هست که با کمترین تجهیزات بهترین خدمات را بده . برای دادن سولوشن باید از وضعیت مکان آگاهی کامل داشت . همینطوری که نمی شه گفت بوفالو !!!! آیا در مورد مشخصات دستگاهی پیشنهاد دادید مثل پاور ، نوع آنتن ، Gain آنتن ، زاویه تابش ، قدرت CPU و ... اطلاعاتی دارید یا فقط اکتفا کردید به قابلیت بریج اون و این پیشنهاد را دادید؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ضمناً حداقل مدل دستگاه را می گفتید !!!!!

بای

hghyami
سه شنبه 26 شهریور 1387, 14:10 عصر
سلام دوست من
شما مطمئن هستی که سوال دوستمون را خوب متوجه شدی ؟؟؟ کجا دوستمون حرف از وجود اکسس پوینت ها ! زده بود که شما بحث بریج کردن را وسط کشیدید ؟؟؟ فرض کنیم اکسس پوینت هایی هم وجود داشته باشه اما لزوم بریج کردنشون توی یه ساختمون کوچیک چیه ؟؟؟؟ !!!! SSID-Encryption را میشه در موردش توضیح بدید ؟؟؟ منظورم عبارت Encryption هست !!!! مگه SSID هم Encryption میشه و ما خبر نداریم !!!!! بحث WEP و WPA توی امنیت شبکه بیسیم هست نه رمز نگاری SSID !!!!!! یه شبکه بیسم خوب لزوما شبکه ای نیست که چندین اکسس پوینت داشته باشه !! بلکه شبکه بیسم خوب شبکه ای هست که با کمترین تجهیزات بهترین خدمات را بده . برای دادن سولوشن باید از وضعیت مکان آگاهی کامل داشت . همینطوری که نمی شه گفت بوفالو !!!! آیا در مورد مشخصات دستگاهی پیشنهاد دادید مثل پاور ، نوع آنتن ، Gain آنتن ، زاویه تابش ، قدرت CPU و ... اطلاعاتی دارید یا فقط اکتفا کردید به قابلیت بریج اون و این پیشنهاد را دادید؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ضمناً حداقل مدل دستگاه را می گفتید !!!!!

بای

Vala Avalan az Inkeh in doostemoon narahat kardam mazerat khahi mikonam.. Vala badesh man kholaseh goftam va harfi az SSID Encryption nazadam be oon soorat ke shoma bardasht kardid. Man kheyli koli goftam

Dar zemn agar gharar bood ke enghadr hameh chiz ro daghigh begam ke migoftam man kolan be soorat koli tozih dadam.

Khob nesbat be chizi ke inja tooye naghsheh hast

Pishnahad man in hast (Doostemoon kheyli mikhad bedooneh ke chi chi hast)

mitooni 2 ta az http://www.buffalo-technology.com/products/wireless/wireless-ag-mimo-performance/wireless-ag-mimo-performance-broadband-router-and-access-point-with-high-gain-antenna/ ina bezari.

Vala roo naghsheh digeh nemitoonam bezaram barat vali khodfet mitooni hads bezani.

Az lahaz Tabesh va gheyreh ham digeh khodet az too linki ke beht goftam bebin.

Bebin man dar hal hazer Iran nistan va telephone nemitoonam behet koma konam
vali agar khasti pm bedeh moshkel khasi dashti.

Az lahaz kararee ham in product hadeaghal be man sabet kardeh ke az baghiyeh yek saro gardan balatar hast (Makhsoosan nesbat be pooli ke barash dadeh mnisheh)

Dar mored Wireless Security

Wireless Security WPA-PSK(AES, TKIP), 128/64-bit WEP, MAC Address Registration

In protocal haee ke hast in device support mikoneh

online_mansoor2007
سه شنبه 26 شهریور 1387, 16:04 عصر
دوست خوبم beginner2001 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=32875) جان سلام

میگم beginner2001 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=32875) جون خوب شد نقشه کش نشدی عزیز:قهقهه:شوخی کردم .
نقشه بدک نیست اما میتونست بهتر باشه . اونجا که نوشتی 36 متر و 3 متر و 12 متر اینا چیه؟ مساحت؟ طول ؟ عرق؟ یکم نوشته های روی نقشه را تکمیل تر کن تا بهت یه پیشنهاد مناسب بتونم بدم . اگه هم ح.صله تکمیل کردن نداری بگو تا بشینم خودم فکر کنم ببینم چی مناسب هست .

منتظم
بای

beginner2001
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 01:06 صبح
اون اعداد مساحت اطاق هست 36 متر و بقیه اتاق ها 12 متری هستن البته در دو طبقه
اون 3 متری هم اندازه راه رو هست

راستی اون سایت رو هم دیدم اما نتونستم توی بازار از این مدل پیدا کنم

online_mansoor2007
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 11:14 صبح
سلام . یه سوال؟؟؟!!!!!!! قرار هست که دو طبقه را تحت پوشش قرار بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

beginner2001
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 21:07 عصر
بله حتما باید دو طبقه پوشش داده بشه البته طبقه پایین بیشتر از اینترنت شیر شده استفاده می کنه نقشه تقریبا شبیه طبقه بالاست