View Full Version : سوال: backup گیری از بانک fox
mehdiDER_5
یک شنبه 24 شهریور 1387, 11:10 صبح
با سلام
من در محل کارم یک برنامه داریم که تحت داس است و از این کیس قدیمی ها است که فقط روی آنها داس نصب شده است حال میخواهیم یک برنامه با بانک sql بنویسیم حال نمیدانم از این برنامه چگونه بک آپ بگیرم و با آن برنامه های مبدل به sql تبدیل کنم
rezaTavak
یک شنبه 24 شهریور 1387, 11:55 صبح
بک آپ ندارد فقط باید یکی یکی فایلهای dbf را تبدیل کنید.
mehdiDER_5
دوشنبه 25 شهریور 1387, 14:34 عصر
با سلام
من تحت داس زیاد کار نکرده ام وقتی که میخواهد برنامه تحت داس بیاد c: است که ما یک کلمه به آن میدهیم و وارد برنامه تحت داس میشود حالاااین bdf چیست و من از کجا باید آن را پیدا کنم ممنون میشوم راهنمائی کنید
NewFoxStudent
دوشنبه 25 شهریور 1387, 14:55 عصر
منظور از dbf فایلهایی با پسوند dbf است که به احتمال زیاد در مسیر نصب برنامه آنها را خواهید دید
باید آنها را در جای دیگه ای کپی کنی و بعد ادامه داستان .....
mehdiDER_5
دوشنبه 25 شهریور 1387, 17:11 عصر
با سلام
این فایلها را از کجا گیر آورم چون اصلاً کیس فقط تحت داس است و زمانی که کیس را روشن میکنم میآید c:و من در آنجا تایپ میکنم am و بعد برنامه میآید حال این فایلها را کجا میتوان دید و از آنها کپی تهیه کرد و سوال دوم آیا این برنامه را میتوان از آن copy گرفت و در یک کامپیوتر دیگر از آن استفاده کرد
ashkan_gorg
دوشنبه 25 شهریور 1387, 17:15 عصر
درقسمتی که می نویسی am بنویسید edit am صفحه ظاهر می شود که مسیر فایل ها set path "addres" نوشته شده وبعد از طریق نرم افزار nc اقدام به کپی بکن یا ازطریق همین نرم افزار nc داخل درایو c برو وبا زدن کلید f3بر روی فایل مورد نظر میتونید مسیر فایل هاراپیدا کنید.
rezaTavak
سه شنبه 26 شهریور 1387, 07:50 صبح
شما با نوشتن am در واقع یک فایل را اجرا میکنید. که احتمالا پسوند آن bat است.
پس در همان c: بنویسید:
dir am.*
اگر وجود داشت آنرا با دستور edit am.bat باز کنید و ببینید چه چیزی در آن است.
اما ممکن است این فایل در جایی دیگر باشد که باید:
PATH
را تایپ کنید تا به شما مسیرهای جستجو نمایش داده شود بین هر مسیر و مسیر بعدی سمیکالن ; وجود دارد.
حال به تک تک مسیرها جستجو را انجام میدهیم مثلا فرض کنید دستور بالا چیزی مانند زیر نمایش دهد:
c:\dos;c:\foxpro;c:\prg
باید اینطور عمل کنید:
dir c:\dos\am.*
dir c:\foxpro\am.*
dir c:\prg\am.*
یعنی یکی یکی مسیرها را دنبال فایل بگردید و در هر کدام پیدا شد آنرا اجرا کنید.
سپس فرض کنید برنامه در مسیر زیر باشد:
D:\prg
با دستورات زیر به مسیر برنامه بروید:
d:
cd \prg
حالا ببنید چه فایلهایی در آن وجود دارد. و...
mehdiDER_5
سه شنبه 26 شهریور 1387, 16:55 عصر
با سلام وتشکر
این برنامه ای که گفتم برنامه آمار است و از دیروز تا بحال این مشکل برایش پیش آمده است که هر چه ورود اطلاعات اعداد را انجام میدهیم(ثبت میکنیم ) در هنگام گزارش گیری 0 منظور میکند دو تا گزینه در قسمت دیگر برنامه وجود دارد که یکی ذخیره روی هارد و دیگری ذخیره روی فلاپی است حال نمیدانم چه کنم که اعداد در گزارش گیری بیاید
rezaTavak
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 10:43 صبح
بدون دیدن برنامه نمیشه اظهار نظر کرد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.