View Full Version : مشکل در هنگام اجرا
parisa_vb
یک شنبه 24 شهریور 1387, 14:07 عصر
سلام..به یه مشکل کوچیک برخوردم که مثل همیشه مزاحم بچه های برنامه نویس میشم
راستش من یه سی دی اموزشی با ویژوا درست کردم که با اتوران بالا میاد حالا مشکل من :
مشکل اینه که برنامه کاملا بدون Erorr هستش ولی با این حال در یک سیستم که ویژال نصب هست راحت و بدون مشکل کار میکنه ولی تو یه سیستم که ویژوال نصب نیست Erorr میگیره..از ocx خواصی استفاده نکردم فقط از شی adodc استفاده کردم یکی از دوستان گفت اول یه setup ّّبا خود ویژوال درست کن بعدا فایلهای پوشه support رو در کنار فایل exe تو سی دی قرار بده ولی متاسفانه بازم erorr میگرفت... نظرتون چیه؟؟......باید از regsvr32 هم استفاده کنم؟؟
noorsoft
یک شنبه 24 شهریور 1387, 14:22 عصر
شما با وی بی 5 برنامتون را کامپایل کنید دیگه هیچ چیزی احتیاج نداره
r0ot$harp
یک شنبه 24 شهریور 1387, 15:41 عصر
سلام..به یه مشکل کوچیک برخوردم که مثل همیشه مزاحم بچه های برنامه نویس میشم
راستش من یه سی دی اموزشی با ویژوا درست کردم که با اتوران بالا میاد حالا مشکل من :
مشکل اینه که برنامه کاملا بدون Erorr هستش ولی با این حال در یک سیستم که ویژال نصب هست راحت و بدون مشکل کار میکنه ولی تو یه سیستم که ویژوال نصب نیست Erorr میگیره..از ocx خواصی استفاده نکردم فقط از شی adodc استفاده کردم یکی از دوستان گفت اول یه setup ّّبا خود ویژوال درست کن بعدا فایلهای پوشه support رو در کنار فایل exe تو سی دی قرار بده ولی متاسفانه بازم erorr میگرفت... نظرتون چیه؟؟......باید از regsvr32 هم استفاده کنم؟؟
پرسیا خانوم بهترین کار استفاده از برنامه Indigo Rose Setup Factory هست . من باهاش استفاده کردم و کاملا 100٪ نتیجه گرفتم .
این برنامه وقتی شما Setup می سازیم در داخلش یه تنظیم داره که در موقع ساخت فایل Project1.vbp رو می گیره و تمام DLL ها و OCX های مربوط رو پیدا و در خودش ذخیره می کنه .
باتشکر احسان
اوبالیت به بو
یک شنبه 24 شهریور 1387, 15:58 عصر
...از ocx خواصی استفاده نکردم فقط از شی adodc استفاده کردم
شما قبلاً توسط يك فايل راهنما به كاربر اعلام كنيد كه مثلاً براي رجيستر شدن برنامه ابتدا برنامه Installer.EXE رو اجرا كنن و بعد به سراغ نرم افزار اصلي برن.
من برنامه Installer رو براتون گذاشتم. شما دقيقاً همين برنامه رو كنار برنامتون بزارين 100% حل ميشه.
http://www.barnamenevis.org/forum/images/icons/icon4.gif اون OCX كه در برنامه استفاده مي كنيد بايد در پوشه System32 هر كامپيوتري نصب كنيد.
r0ot$harp
یک شنبه 24 شهریور 1387, 16:21 عصر
باتشکر از دوست عزیزم obalitjoOon (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=47457) .
پریسا خانوم شما می تونید یه فرم به پروژتون اضافه کنید به نام FrmLoading و بعد در داخل این فرم کدهای دوست خوبم obalitjoOon (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=47457) رو بزارین و بعد از اتمام کار فرم اصلی رو باز کنید .
باتشکر احسان
parisa_vb
دوشنبه 25 شهریور 1387, 00:51 صبح
شما قبلاً توسط يك فايل راهنما به كاربر اعلام كنيد كه مثلاً براي رجيستر شدن برنامه ابتدا برنامه Installer.EXE رو اجرا كنن و بعد به سراغ نرم افزار اصلي برن.
من برنامه Installer رو براتون گذاشتم. شما دقيقاً همين برنامه رو كنار برنامتون بزارين 100% حل ميشه.
http://www.barnamenevis.org/forum/images/icons/icon4.gif اون OCX كه در برنامه استفاده مي كنيد بايد در پوشه System32 هر كامپيوتري نصب كنيد.
یه خط مشکل میگیره مهندس..یعنی امکان داره بخاطر این باشه که تو سیستم من وجود داره
FileCopy Path1, Buffer & "MSADODC.OCX
این خط مشکل =permission denied میگیره
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 25 شهریور 1387, 00:56 صبح
این فایل تو فولدر Common Files باید قرار بگیره.
چون شما از Adodc استفاده کردید.
اینو می خواستم همون اول بگم. دیدم دوستان دارن راهنمایی می کنند بی خیال شدم.
C:\Program Files\Common Files\یک فولدر
من VBم نصب نیست نمی دونم اسم اون فولدر چیه. ولی تو فولدر های Common Files که خیلی هم نیستند نگاه کنید پیداش می کنید
شما از یه نرم اقزار که باهاش setup درست می کنند استفاده کن بعد ببین چه فایل هایی رو انتخاب می کنه.
این فایل هم جزو اون فایل های انتخاب شده میشه.
parisa_vb
دوشنبه 25 شهریور 1387, 10:30 صبح
من تو common files فلدر زیاد دارم...
راستی من واسه بانک به صورت دستی ادرس نمی دم..چون اول تو درایو کپی میشه بعدا از اونجا میخونه...
شاید من ارتباط رو نباید از طریق adodc ایجاد کنم
من نمیدونم چیکار کنم ..هر کاری میکنم بازم اشکال میگیره......
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 25 شهریور 1387, 11:04 صبح
این دستوریه که شما استفاده کردید؟
متغیر buffer حتما آدرس مقصد هست درسته؟ باید آخرین کاراکتر متغیر بافر "\" باشه. هست یا نه؟
روش صحیح:
FileCopy "آدرس کامل مبدا بعلاوه نام فایل" , "آدرس کامل مقصد بعلاوه نام فایل"
parisa_vb
دوشنبه 25 شهریور 1387, 12:46 عصر
این دستوریه که شما استفاده کردید؟
متغیر buffer حتما آدرس مقصد هست درسته؟ باید آخرین کاراکتر متغیر بافر "\" باشه. هست یا نه؟
روش صحیح:
FileCopy "آدرس کامل مبدا بعلاوه نام فایل" , "آدرس کامل مقصد بعلاوه نام فایل"
سلام مشکل کپی این فایل نیست من همه کارایی رو که تا الان گفتین انجام دادم ولی بازم مشکل میگیره..کسی که میدونه ..میتونه یه exe کوچیک درست کنه..بدجور گرفتار شدم
عکس مشکلی که در هنگام لود شدن داره اینجوریه
parisa_vb
دوشنبه 25 شهریور 1387, 21:11 عصر
سلام..میخوام بپرسم بچه ها تو این سایت فقط از سورس استفاده میکنن:خجالت::خجالت:
یعنی تا الان کسی یه exe واسه برنامش درست نکرده که تو یه سیستم بدون vb کار کنه لطفا کمک کنید..تمام امیدم به این سایته..خواهش میکنم یه نمونه کوچیک درست کنید که فقط بانک داشته باشه و تو یه سیستم بدون ویژوال هم کار کنه...حداقل کدهاش رو تو همین تاپیک بذاره.:گریه::گریه::گریه::گریه :..کمک کنید اگه exe نباشه تمام زحماتم به هدر میره
r0ot$harp
دوشنبه 25 شهریور 1387, 21:33 عصر
سلام..میخوام بپرسم بچه ها تو این سایت فقط از سورس استفاده میکنن:خجالت::خجالت:
یعنی تا الان کسی یه exe واسه برنامش درست نکرده که تو یه سیستم بدون vb کار کنه لطفا کمک کنید..تمام امیدم به این سایته..خواهش میکنم یه نمونه کوچیک درست کنید که فقط بانک داشته باشه و تو یه سیستم بدون ویژوال هم کار کنه...حداقل کدهاش رو تو همین تاپیک بذاره.:گریه::گریه::گریه::گریه :..کمک کنید اگه exe نباشه تمام زحماتم به هدر میره
دوست عزیز شما باید فایل msado15.dll را در مسیر زیر قرار دهید تا مشکلتون حل بشه .
\Program Files\Common Files\system\ado\msado15.dll
باتشکر احسان
hsn_abieteh
دوشنبه 25 شهریور 1387, 21:35 عصر
ميشه بيشتر توضيح بدين
يك برنامه كه بانك داشته باشه،ولي SQL يا ACCESS ؟
برنامتون مي خواين چه كاري انجام بده؟
فاطمه وطن دوست
دوشنبه 25 شهریور 1387, 21:36 عصر
سلام
پریسا جان این لینکو ببین ، بعدشم به فکر ساخت ستاپ باش .
نمونه برنامه های مختلفی برای ساخت ستاپ تو سایت معرفی شدن با یه سرچ میتونی
از یکیشون استفاده کنی - مخصوصا وایس که در کمتر از 5 دقیقه برات ستاپ میسازه .
توضیحات کامل :
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=595039&postcount=4
موفق باشی .
r0ot$harp
دوشنبه 25 شهریور 1387, 21:38 عصر
سلام
توضیحات کامل :
موفق باشی .
خانوم وطن دوست من هم قبلا این نکته را به پریسا خانوم متذکر شدم ولی فکر کنم اصلا گوش ندادن :گریه::گریه::گریه::گریه: .
اینم لینک تذکر من :
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=594416&postcount=3
باتشکر احسان
Mohya_z332
سه شنبه 26 شهریور 1387, 00:48 صبح
با سلام به همگی خیلی ممنون میشم اگه به من هم که همین مشکل رو دارم کمک کنید .
موقع اجرای برنامه این پیغام رو میده ، run time error '383': 'text' property is read only در صورتی که تو کامپیوتر خودم برنامه به خوبی اجرا میشه ولی تو کامپیوترهای دیگه این پیغام رو میده . setup برنامه رو هم با خود وی بی و هم با setup factory درست کردم و همه ی dll ها و ocx هاش هم نصب میشه اما این پیغام رو میده ،اشکال از کجاست ، با تشکر ...
parisa_vb
سه شنبه 26 شهریور 1387, 01:19 صبح
دوست عزیز شما باید فایل msado15.dll را در مسیر زیر قرار دهید تا مشکلتون حل بشه .
\Program Files\Common Files\system\ado\msado15.dll
باتشکر احسان
عزیز دلم ممنون که به به من کمک میکنی.. این روش رو امتحان میکنم و خبر میدم..در ضمن باور کن تا الان هرچی گفتین انجام دادم
parisa_vb
سه شنبه 26 شهریور 1387, 01:25 صبح
سلام
توضیحات کامل :
موفق باشی .
سلام پریسا جان..ممنون از راهنماییت..
من setup نمیخوام درست کنم فقط یه EXE میخوام که با cd لود بشه
راستی حتی امتحانی با install sheild 12 هم یه setup درست کردم ولی نشد....:اشتباه:
روش ساناز هم تست میکنم و خبر میدم..
فاطمه وطن دوست
سه شنبه 26 شهریور 1387, 02:43 صبح
سلام پریسا جان..ممنون از راهنماییت..
راستی حتی امتحانی با install sheild 12 هم یه setup درست کردم ولی نشد....:اشتباه:
روش ساناز هم تست میکنم و خبر میدم..
سلام
من پریسا نیستم، پریسا شما هستید((((( http://qsmile.com/qsimages/63.gif)))))
به نظر من از همون وایس استفاده کنین . دردسری هم نداره همه کارا میزاری به عهده ی خود برنامه ستاپ ساز .
xxxxx_xxxxx
سه شنبه 26 شهریور 1387, 06:03 صبح
اگه شما نمی خواید seup درست کنید طبق همون خطایی که خودتون گفتین مربوط میشه به ado پس همونطور که هم من و هم احسان(sanaz13x) بهتون گفتیم باید فایل مربوط به ado رو که توی فولدر common files هست در کنار برنامه خودتون تو CD قرار بدید و بعد هم
اولین دستوری که اجرا میشه رجیستر کردن اون باشه. تا این کارها رو انجام ندادید نباید تو برنامتون از ado استفاده کنین.
r0ot$harp
سه شنبه 26 شهریور 1387, 13:37 عصر
پرسا خانوم تنها چیزی که به فکرم می رسه اینه که بعد از کپی کردن DLL فایل DLL رو هم ریجستر کنید با دستور regsvr32.exe .
باتشکر احسان
parisa_vb
یک شنبه 31 شهریور 1387, 18:35 عصر
سلام..مشکل ما همچنان پابرجاست..dll و ocx رو کپی میکنم..ریجستر هم میکنم...جدیدترین مشکل اینه که
این ERORR چیه؟؟
class not register
البته فکر کنم همین بود
میخوام بپرسم امکان داره به خاطر ماژولی باشه که گذاشتم؟؟؟
همه کار میکنم بازم موقع اجرا مشکل دارم..یعنی نمی تونم واسه سی دی آموزشیم کاری کنم؟؟:گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه:
r0ot$harp
یک شنبه 31 شهریور 1387, 18:51 عصر
سلام..مشکل ما همچنان پابرجاست..dll و ocx رو کپی میکنم..ریجستر هم میکنم...جدیدترین مشکل اینه که
این ERORR چیه؟؟
البته فکر کنم همین بود
میخوام بپرسم امکان داره به خاطر ماژولی باشه که گذاشتم؟؟؟
همه کار میکنم بازم موقع اجرا مشکل دارم..یعنی نمی تونم واسه سی دی آموزشیم کاری کنم؟؟:گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه:
class not register
پریسا خانوم فکر می کنم اگر پروژتون رو Demo کنی و اینجا قرار دهید بهتر می شه راه حل پیدا کرد ولی خیلی از دوستان تا به حال از این روش ها استفاده کردن و به خوبی جواب گرفتن نمی دونم شما چه قدر بد شانس هستید که این مشکلات هر روز بیشتر و بیشتر می شه و برای شما پیش می آید . بازهم می گم اگر پروژه رو اینجا قرار دهید بهتر است .
در ضمن فکر می کنم اگر تمام OCX ها و DLL های برنامتون رو چک کنید هم بد نیست یعنی یه پروژه جدید ایجاد کنید و از تمام ابزار ها استفاده کنید و بعد دوباره Setup بسازین ببینید بازهم مشکل دارین یا نه .؟
باتشکر احسان
alexjakson
یک شنبه 31 شهریور 1387, 23:23 عصر
سلام
با استفاده از برنامه Package & Deployment Wizard که توی منو Microsoft Visual Studio 6.0 Tools هستش می تونی برای برنامه ای که نوشتی یه setup ساده درست کنی.
موفق باشی
m1975b
دوشنبه 01 مهر 1387, 00:32 صبح
از SetupFactory براي ساختن Setup استفاده كنين. تمام OCX و DLLهاي مورد نياز را خودش براتون ريجيستر ميكنه(البته از سيستم خودتون پيدا ميكنه و موقع ايجاد Setup.exe) و درون اون قرار ميده.
موفق باشين...
parisa_vb
دوشنبه 01 مهر 1387, 14:06 عصر
من باید بانک رو چطور تعریف کنم...؟
شاید مشکل از این باشه...
البته در سیستمی که ویژوال داره اصلا این مشکل رو ندارم..راستی بچه ها دیگه حرفی از ocx زده نشه چو مشکلی از این بابت ندارم
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=c:\parsis\start.mdb;Persist Security Info=False"
Adodc1.CommandType = adCmdTable
Adodc1.RecordSource = "start"
Adodc1.Refresh
Set Image1.DataSource = Adodc1
Image1.DataField = "photo"
r0ot$harp
دوشنبه 01 مهر 1387, 14:53 عصر
من باید بانک رو چطور تعریف کنم...؟
شاید مشکل از این باشه...
البته در سیستمی که ویژوال داره اصلا این مشکل رو ندارم..راستی بچه ها دیگه حرفی از ocx زده نشه چو مشکلی از این بابت ندارم
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=c:\parsis\start.mdb;Persist Security Info=False"
Adodc1.Refresh
Set Image1.DataSource = Adodc1
Image1.DataField = "photo"
پریسا خانوم به نظر من شما از کد من برای ارتباط دهی استفاده کنید انشاالله مشکلتون حل بشه .
باتشکر احسان
parisa_vb
دوشنبه 01 مهر 1387, 14:58 عصر
سلام..بالاخره مشکل اصلی رو فهمیدم البته راه حل رو نمیدونم...
من واسه تم برنامم از عکس استفاده میکنم که این عکس ها در بانک قرار داره..
Adodc1.Refresh
Set Picture1.DataSource = Adodc1
Picture1.DataField = "photo"
error اینه: Unable to bind to field or DataMember:'photo'
به نظر picturebox یا image نمیتونه خودش رو به فیلد بانک متصل کنه..واسه همین عکس ها لود نمیشن و erorr میگره...همین
راستی این مشکل فقط در سیستم بدون vb اتفاق میوفته
عکس ها رو هم با همین روشی که تو این سایت هست تو بانک ذخیره کردم (long binary data)
تو بانک 120 تا عکس دارم لطفا صحبت از خارج کردن عکس ها از بانک نکنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.