View Full Version : سوال: کمک در کدنویسی پروژه
sa_ostad
یک شنبه 24 شهریور 1387, 14:46 عصر
یه پروژه انبارداری دارم که میخوام هنگامی که جنسی وارد یا خارج میشه تعدادش بصورت خودکار آپدیت بشه.
هر چی توی انجمن گشتم چیزی که شبیه این باشه و بتونم کد نویسی رو از اون یاد بگیرم نبود!
فایلم رو ضمیمه کردم که اگه لازمه ببینید .
ضمنا یه کم برنامه نویسی بلدم با سی شارپ میتونم این کار رو راحت انجام بدم ولی می خوام vba یاد بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید.
sa_ostad
یک شنبه 24 شهریور 1387, 14:49 عصر
ضمنا فکر کنم تمام منابع موجود فارسی روی سایت رو خوندم و کتاب های معرفی شده رو هم جستجو کردم توی شهر ما که نبود ( من بندرعباس هستم ) به هر حال پیشاپیش ممنون که توجه میکنید.
amirzazadeh
یک شنبه 24 شهریور 1387, 18:06 عصر
ضمنا فکر کنم تمام منابع موجود فارسی روی سایت رو خوندم و کتاب های معرفی شده رو هم جستجو کردم توی شهر ما که نبود ( من بندرعباس هستم ) به هر حال پیشاپیش ممنون که توجه میکنید.
اين نمونه رو تو اين تاپيك ببين شايد كمكت كنه.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=98334&highlight=%D8%A7%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B1
...................
موفق باشيد
sa_ostad
دوشنبه 25 شهریور 1387, 09:39 صبح
ممنون دوست عزیز میشه بگید چطور میتونم به داده های سه جدول خاص مثلا تعداد فعلی اجناس دسترسی داشته باشم؟
sib_data
دوشنبه 25 شهریور 1387, 15:19 عصر
سلام
به نظر من update كردن يك جدولي كه مقادير كالاي درون انبار را نگهداري مي كند كاملا اشتباه است. شما بايد به اين صورت عمل كنيد.
1- در يك جدول ورود و خروج كالا را ثبت نماييد. نوع بعد حالت اين مورد اين است كه شما در دو جدول ورود و خروج را ثبت كنيد.
2- با ايجاد query هاي لازم شما كالاي مورد نظر را انتخاب و تعداد كل ورود و تعداد كل خروج را محاسبه كرده و از هم كسر ميكنيد.
به اين صورت هر ورود و خروچي كه صورت بگيرد به صورت لحظه به لحظه تعداد كل كالا در انبار را خواهي داشت.
sa_ostad
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 10:35 صبح
سلام
به نظر من update كردن يك جدولي كه مقادير كالاي درون انبار را نگهداري مي كند كاملا اشتباه است. شما بايد به اين صورت عمل كنيد.
1- در يك جدول ورود و خروج كالا را ثبت نماييد. نوع بعد حالت اين مورد اين است كه شما در دو جدول ورود و خروج را ثبت كنيد.
2- با ايجاد query هاي لازم شما كالاي مورد نظر را انتخاب و تعداد كل ورود و تعداد كل خروج را محاسبه كرده و از هم كسر ميكنيد.
به اين صورت هر ورود و خروچي كه صورت بگيرد به صورت لحظه به لحظه تعداد كل كالا در انبار را خواهي داشت.
ممنون دوست عزیز همین کار رو انجام میدم
amirzazadeh
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 10:47 صبح
ممنون دوست عزیز میشه بگید چطور میتونم به داده های سه جدول خاص مثلا تعداد فعلی اجناس دسترسی داشته باشم؟
ميتونين از اين سه كوئري استفاده كنين:
اولي براي ورودي ها با اسم moj2
SELECT Sum(nz([Quantity],0)) AS InStock, Products.ProductName
FROM Products LEFT JOIN KHARIDDETAIL ON Products.ProductID = KHARIDDETAIL.ProductID
GROUP BY Products.ProductName;
دومي براي خروجي ها با اسم moj1
SELECT Sum(nz([Quantity],0)) AS InStock, Products.ProductName
FROM Products LEFT JOIN [Order Details] ON Products.ProductID = [Order Details].ProductID
GROUP BY Products.ProductName;
و سومي از مجموع ايندو با اسم mojodi
SELECT Sum(([moj2]![InStock]-[moj1]![InStock])) AS mojodi, moj2.ProductName, moj1.InStock, moj2.InStock
FROM moj1 INNER JOIN moj2 ON moj1.ProductName = moj2.ProductName
GROUP BY moj2.ProductName, moj1.InStock, moj2.InStock
ORDER BY moj2.ProductName;
...............................
موفق باشيد
sa_ostad
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 13:04 عصر
جناب امیر زاده ببینید درست متوجه شدم ؟
کوئری اول یه جدول میسازه که 2 تا ستون داره یکی نام جنس و دومی مجموع , ولی nz([Quantity],0) منظور چیه؟
در کوئری دوم هم همون قسمت برام نا مفهومه !
کوئری سوم هم که مجموع نهایی رو بدست میاره مشکلی نیست ولی نمیدونم چطوری این جداول رو بسازم !
چون اینا باید مجازی باشن !
ولی اگه براتون امکان داره نمونه عملی رو برام بزارید تا روش نمایش داده ها روی فرم و کارای دیگه رو که بشه انجام داد ببینم .
البته فایلی که توی تاپیک خودتون بود رو دیدم ولی اون کامل نیست!
به هر حال ممنون از توجهتون
amirzazadeh
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 16:13 عصر
جناب امیر زاده ببینید درست متوجه شدم ؟
کوئری اول یه جدول میسازه که 2 تا ستون داره یکی نام جنس و دومی مجموع , ولی nz([Quantity],0) منظور چیه؟
در کوئری دوم هم همون قسمت برام نا مفهومه !
کوئری سوم هم که مجموع نهایی رو بدست میاره مشکلی نیست ولی نمیدونم چطوری این جداول رو بسازم !
چون اینا باید مجازی باشن !
ولی اگه براتون امکان داره نمونه عملی رو برام بزارید تا روش نمایش داده ها روی فرم و کارای دیگه رو که بشه انجام داد ببینم .
البته فایلی که توی تاپیک خودتون بود رو دیدم ولی اون کامل نیست!
به هر حال ممنون از توجهتون
دوست عزيز هر سه كوئري از جداول موجود در همون نمونه استفاده ميكنه.كافيه كدها رو در نماي sql ساخت كوئري كپي پيست كنيد وبا نام گفته شده ذخيره كنيد.نهايتا با اجراي كوئري سوم موجودي انبار بدست مياد.(تابع nz وقتي مقدار داده نول باشه براي جلوگيري از خطا مقدار صفر رو جايگزين ميكنه).
................................
موفق باشيد
..................................
dadsara
شنبه 30 شهریور 1387, 10:54 صبح
باسلام
دوست عزیز اگر صلاح بدانی فایلت رو با فرمت mdb ( به غیر از 2007) قرار بده تا به کمک دوستان همان فایل اصلاح بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.