View Full Version : گفتگو: یک پیشنهاد به نظر من عالی
Mask
یک شنبه 24 شهریور 1387, 15:18 عصر
با سلام به همه دوستان و مدیران عزیز و زحمتکش این سایت
کلیه گفتگو های زیر، نظر شخصی من هستش و به مدیران عزیز جسارت نشه . شما در هد یک پیشنهاد ببینیدش.و دوستان خواهشا فقط نظر بدهند.
بنده با تحقیق و بررسی هایی که این چند وقته در مورد مدیریت این سایت کردم به این نتیجه رسیدم که واقعا مدیریت خوب و کار آمدی بر این سایت حاکمه. اما اگه یه نگاهی به مملکت و تورم و به زندگی بندازیم نمی تونیم بگیم که یک مدیر بیاد و فقط به خاطر علاقه و عشق سایت رو مدیریت کنه. و هر کاربری از راه برسه و خرابکاری بکنه.
در این بخش یعنی قسمت پیشنهادات اگه بررسی کنیم می بینیم که بیشتر پستها در رابطه با عنوانهای زیر بوده.
1- خرابکاری کاربران جدید
2-دوری کاربران قدیمی از سایت
3- نداشتن کنترل و مدیریت خوب از یک بخش
و.........
یا جدیدا
1- شما رو به خدا سایت رو از سقوطی نافرجام نجات بدید !!! (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=122243)
2- در گوشه ای نظم مطلق و در گوشه ای بی نظمی (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=122297)
3- و .........................
فقط به مدیر بخش مربوط نمیشه، کاربران اون بخش هم باید همکاری کنند. تا بحال چند بار به کاربران بخش ....... در مورد ایجاد تاپیک های خلاف قوانین سایت توضیح داده شده؟! .
که بیشتر پست ها و مشکلات رو مدیران عزیز بر دوش کاربران می زارند(که واقعا همین جوره)و به خاطر عدم رعایت قوانین یا عدم همخوانی کار بران جدید ،پست های بی محتوا و ........ بوده.
با توجه با اینکه این سایت نزدیک به 4-5 ساله داره واقعا مفید کار می کنه و دیگه همه میشناسنش و داره واقعا در زمینه آموزش خوب کار می کنه می تونه با ایجاد ساختار زیر خیلی قوی تر و بهتر کار کنه.
حالا بنده یه نظری دارم که می تونه مشکلات بالا رو تا حد زیادی حل کنه
1- کلیه کار بران جدیدی که در سایت ثبت نام می کنند پس از ثبت نام برای شارژ یک ماه باید مبلغ ناچیزی (در حدود مثلا 1000 تومان) به یک حسابی که مدیر سایت معرفی می کنه بریزه
و به همراه یک قطعه عکس و کپی شناسنامه برای سایت ارسال کنه (حالا یا ایمیل یا پستی)
سپس مدیر سایت پس از بررسی و نداشتن مشکل تا 24 ساعت بعد نام کاربری را فعال می نماید.
حالا این چه حسنی داره؟؟
یکی اینکه هر کاربری نمیاد با یه ثبت نام عادی یک بخش رو بریزه به هم.و برای ثبت نامش ارزش قائله و پست های الکی دیگه نمیده و ......
2- کلیه کاربرانی که در سایت عضو هستند تا تاریخ مشخصی باید مدارک بالا رو برای سایت ارسال تا پس از بررسی بتونند فعال بمونند. و برای ماههای بعد فقط خودشونو شارژ کنند.
دوستان احتمالا ( حتما) با این نظریه خیلی ها مخالفند اما اگه یه مقدار عمقی تر نگاه کنیم کارت بنزینی که اومد همه شاکی بودند (منظورم مقدار شارژش نیست الکترونیکی کردنش رو می گم) اما با گذشت چند وقت تا حدودی همه راضیند.(البته اگه بحث پول کامل بره کنار و فقط تمام حسابها الکترونیکی کم و زیاد بشه). این بحث هم همینطوره اگه دوستان نظرشون رشد این سایت باشه و یه مقدار نگاهشون عمیق تر بشه این پیشنهاد رو رد نمی کنند.
چون هم درآمدی برای ارتقای بهتر سایته هم نوع و کیفیت سایت رو هم بالا می بره .چرا ؟؟ چون با این ساختار هر کی واقعا این سایت رو دوست داره عضو میشه و برای سالم موندنش تلاش میکنه.
در مورد نقل قول زیر هم
یکی از مواردی که در سایت برنامه نویس برای انتخاب مدیر لحاظ میشده و میشه، سطح علمی مدیر هست، چون یکی از اصلی ترین اهداف انتخاب مدیر برای بخش ها، ارتقاء سطح علمی اون بخش بوده، نه حذف و ویرایش پست ها. کاربرانی که خلاف قوانین سایت عمل می کنند، در واقع باعث هدر رفتن وقت مفید مدیران و کاربران در سایت میشند، نتیجه این میشه که مدیر بخش کمتر فرصت فعالیت علمی پیدا میکنه
واقعا 2-3 نفر مدیر بخش نمی تونند هم از نظر علمی و هم جواب دادن به سوالات و هم از نظر مدیریت محتوا بخش رو کنترل کنند چون واقعا کار سختیه ، می تونند مدیران عزیز از بین کار بران خوب و موفق تعداد مثلا 20 نفر رو انتخاب تا مسئولیت مدیریت محتوا رو برای هر قسمت در دست بگیرن تا خیال مدیران یه مقدار راحتتر بشه و اگر هم سیستم بالا رو اختیار کنند که دیگه نیازی به این هم نیست.
با تشکر شرمنده، جسارت نباشه این فقط یه پیشنهاد بود.
موفق باشید.
sarkhosh
دوشنبه 25 شهریور 1387, 15:13 عصر
- کلیه کار بران جدیدی که در سایت ثبت نام می کنند پس از ثبت نام برای شارژ یک ماه باید مبلغ ناچیزی (در حدود مثلا 1000 تومان) به یک حسابی که مدیر سایت معرفی می کنه بریزه
و به همراه یک قطعه عکس و کپی شناسنامه برای سایت ارسال کنه (حالا یا ایمیل یا پستی)
سپس مدیر سایت پس از بررسی و نداشتن مشکل تا 24 ساعت بعد نام کاربری را فعال می نماید.
حالا این چه حسنی داره؟؟
یکی اینکه هر کاربری نمیاد با یه ثبت نام عادی یک بخش رو بریزه به هم.و برای ثبت نامش ارزش قائله و پست های الکی دیگه نمیده و ......
قصد بی احترامی یا خدای نکرده توهین به مدیران سایت رو ندارم
اما فکر کردید مدیران سایت پسر پیغمبر هستند که هر کس عکس و فتوکپی شناسنامه شو دستشون بسپاره!
در ثانی اون کسی که قصد خرابکاری داره نمیاد عکس و کپی شناسنامه اشو بسپاره دست شما
فرضا هم که اینکارو بکنه اگر سایت رو بهم ریخت و به قول شما پست الکی زد اون کپی شناسنامه و عکس چه سند معتبری برا مدیران سایته که بتونن نسبت بهش اقدام کنن
بازم باید مثل همون روشهای گذشته نام کاربری رو ببندن یا آی پی رو مسدود کنن که بازم این عکس و فتوکپی تو این مورد بدرد نمی خوره
خوش باشید
Mask
دوشنبه 25 شهریور 1387, 15:51 عصر
قصد بی احترامی یا خدای نکرده توهین به مدیران سایت رو ندارم
اما فکر کردید مدیران سایت پسر پیغمبر هستند که هر کس عکس و فتوکپی شناسنامه شو دستشون بسپاره!
در ثانی اون کسی که قصد خرابکاری داره نمیاد عکس و کپی شناسنامه اشو بسپاره دست شما
فرضا هم که اینکارو بکنه اگر سایت رو بهم ریخت و به قول شما پست الکی زد اون کپی شناسنامه و عکس چه سند معتبری برا مدیران سایته که بتونن نسبت بهش اقدام کنن
بازم باید مثل همون روشهای گذشته نام کاربری رو ببندن یا آی پی رو مسدود کنن که بازم این عکس و فتوکپی تو این مورد بدرد نمی خوره
خوش باشید
ببین جناب
کلیه مطالب ذکر شده پیشنهاد بوده و برای مثال، گفتم عکس و کپی شناسنامه .مدیران میتونند هر چیزی که برای جلب اطمینان و شناسایی کاربران نیاز هست استفاده کنند.
(آدرس....... شماره تماس......... معرف...........و ...........)
اگه جنابعالی میترسید کپی شناسنامه یا عکس یا هر چیزی رو که هویت شما رو نشون بده به مدیران این سایت بدهید مجبور نیستید عضو بشوید.
به نظرتون با این مدارک چه کارهایی میشه کرد؟
کلیه مطالب بالا برای ایجاد یک پرونده کاربری و انسجام بیشتر کاربران و مدیریت راحتتر مدیران است.
تمام مطالب بالا رو عمقی تر بررسی کنید.
Mahmood_M
دوشنبه 25 شهریور 1387, 19:50 عصر
نظرات من :
1. این جور کارها برای افراد الآن نوعی دردسر تلقی میشه و این باعث کم شدن کاربران سایت میشه
2. فکر نمی کنم بررسی مشخصات تک تک کاربران توسط مدیران امکان پذیر باشه ، اگر خودم رو جای اونها بزارم همچین دردسری رو نمی پذیرم
3. واریز مبلغی برای کمک به سایت خوب هست ، اما انصافا کسایی هم هستند که شاید در بین اعضاء در این مدتی که عضو بودن فقط به پستها جواب دادن و فقط دارن برای بهبود سایت فعالیت میکنند و شاید در طول سال سئوالی نپرسن یا اصلا مشکلاتشون در سطح این سایت نیست ( فراتر هست ) ، همچین کسانی نباید پولی بدن ، چون استفاده ای نمی کنن و فقط دارن استفاده می رسونن ، اکثر مدیران سایت و همچنین تعدادی از کاربرا که اکثرشون دیگه زیاد نمی یان همچین وضعی دارن ...
و ...
موفق باشید ...
m.hamidreza
دوشنبه 25 شهریور 1387, 23:22 عصر
همچین کسانی نباید پولی بدن ، چون استفاده ای نمی کنن و فقط دارن استفاده می رسونن ، اکثر مدیران سایت و همچنین تعدادی از کاربرا که اکثرشون دیگه زیاد نمی یان همچین وضعی دارن
اینو قبول ندارم! "چیزی به نام استفاده رسوندن صرف وجود نداره". شما تو هر سطحی هم باشی باز همون حضورت توی سایت باعث افزایش اطلاعاتت میشه....
این موضوع پول بارها مطرح شده ولی بغیر از این یه سری اقداماتی قرار شد انجام بشه، یکی از موضوعاتی که فکر کنم توسط مدیران تصویب هم شد معرف برای ثبت نام بود که نمیدونم چی شد!
من فکر نمیکنم مدیران گرامی مشکل کمبود ایده داشته باشن یه ذره تو پیاده سازی این ایده ها فکر میکنم موانعی موجوده! :لبخندساده:
Mask
دوشنبه 25 شهریور 1387, 23:25 عصر
اما انصافا کسایی هم هستند که شاید در بین اعضاء در این مدتی که عضو بودن فقط به پستها جواب دادن و فقط دارن برای بهبود سایت فعالیت میکنند و شاید در طول سال سئوالی نپرسن یا اصلا مشکلاتشون در سطح این سایت نیست ( فراتر هست ) ، همچین کسانی نباید پولی بدن ، چون استفاده ای نمی کنن و فقط دارن استفاده می رسونن
با تشکر از دوستان که در این گفتگو شرکت کردند.
ببینید این یک ایده بود . قرار نیست دقیقا ساختار تغییری مثل پیشنهاد من باشه.
بسته به نظر مدیران ، مدیران می تونند اصلا از کاربران زحمتکش هزینه ای دریافت نکنند و همیشه فول شارژ باشند (آخه این هزینه ناچیز دیگه این حرفارو نداره ما در روز خدا می دونه چقدر پول الکی خرج میکنیم . و همچنین اگه کاربر فکرش رشد هر چه بیشتر سایت باشه این کار که هیچ کارای بزرگتری هم اگه ازش بخاند انجام میده)
جای سوال داره برای من چرا مدیران عزیز در این گفتگو شرکت نمی کنند.
حتما پیش خودشون می گند این یه کاربر جدیده و خبری از جایی نداره.
اما بنده نزدیک به یکساله در این سایت عضو هستم و بنا به دلایلی نام کاربری خودم رو عوض کردم.
البته بنده مدیر یک قسمت یک شرکت تولیدی هستم.و چون بعضی از راهکارهای مدیریتی رو اتخاذ می کنم که هم نزدیک به علاقه باشه هم در آمد برای رفع هزینه ها.
موفق باشید.
xxxxx_xxxxx
سه شنبه 26 شهریور 1387, 07:31 صبح
معمولا افرادی که در این سایت عضو میشن در وهله اول برای رسیدن به پاسخ هاشون میان (از عنوان تاپیک ها معلومه، یادمه یه بنده خدایی جایزه گذاشته بود برای جوابش:قهقهه:) پس شما خودتونو جای یه نفر بزارید که برای بار اول به این سایت میاد و می خواد عضو بشه، میبینه که باید یه سری مدارک شخصی خودشو در اختیار افرادی بزاره که نمی شناستشون و هیچ اطلاعی از اون افراد نداره و علاوه بر این، قر و فر هایی مثل شارژ ماهانه و اینجور چیز ها رو پیش رو داره، چه کار می کنید؟
مسلماً وارد سایت های دیگری میشید که فعالیت مشابه دارند. بعد هم کم کم اونجا موندگار میشین. (البته اینو هم بگم که نظم و انظباط و اجرای دقیق قوانین برنامه نویس (http://www.barnamenevis.org) با هیچ سایتی قابل مقایسه نیست)
به نظر من این ایده اصلاً ایده خوبی نیست نه تنها به خاطر کاربرانی که می خوان تازه عضو بشن بلکه کاربرهایی هم که عضو هستند خیلی هاشون وقتی با همچین شرایطی روبرو میشن اینجا رو ترک می کنند.
اگه شک داری این تاپیکو به حالت نظرسنجی ببر تا نتیجشو ببینی.
به نظر من بجای این کار بهتره قوانین سایت رو به کاربرای تازه وارد بیاموزیم.
afsharm
سه شنبه 26 شهریور 1387, 09:19 صبح
من هم با گرفتن حق عضویت و دادن مدارک و غیره و غیره کاملا مخالفم. این بر خلاف اصل آزادی در اینترنته. ثبت نام و عضویت در سایت باید در سادهترین و سریعترین زمان ممکن باشه. بهترین راه فقط و فقط آموزش به کاربران است.
Microsoft.net
سه شنبه 26 شهریور 1387, 09:57 صبح
1- کلیه کار بران جدیدی که در سایت ثبت نام می کنند پس از ثبت نام برای شارژ یک ماه باید مبلغ ناچیزی (در حدود مثلا 1000 تومان) به یک حسابی که مدیر سایت معرفی می کنه بریزه
حالا این چه حسنی داره؟؟
2- کلیه کاربرانی که در سایت عضو هستند تا تاریخ مشخصی باید مدارک بالا رو برای سایت ارسال تا پس از بررسی بتونند فعال بمونند. و برای ماههای بعد فقط خودشونو شارژ کنند.
موفق باشید.
با خوندن اين حرف ياد كتابي در مورد آلمان نازي افتادم كه توش نوشته بود در دهه 1930 و 1940 در آلمان براي گرفتن نان هم بايد شناسنامه همراهت مي بود (براي تشخصي اصالت نژاد) . همين الانشم متاسفانه برخي جاها اين جور طرز تفكرات رو شاهد هستيم
Mask
سه شنبه 26 شهریور 1387, 18:39 عصر
ای بابا نازي آلمانیم شدیم:متعجب:
آقای عزیز با چه زبونی بگم این یه پیشنهاده.(اجرا که نشده)
من فکر نمیکنم مدیران گرامی مشکل کمبود ایده داشته باشن
ببین دوست عزیز والا نمی دومم جناب کشاورز چرا از شما تشکر کرده اما قرار نیست با این جمله دیگه کسی نظر نده.
vcldeveloper
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 00:29 صبح
ببین دوست عزیز والا نمی دومم جناب کشاورز چرا از شما تشکر کرده
چون....
اینو قبول ندارم! "چیزی به نام استفاده رسوندن صرف وجود نداره". شما تو هر سطحی هم باشی باز همون حضورت توی سایت باعث افزایش اطلاعاتت میشه....
این موضوع پول بارها مطرح شده ولی بغیر از این یه سری اقداماتی قرار شد انجام بشه، یکی از موضوعاتی که فکر کنم توسط مدیران تصویب هم شد معرف برای ثبت نام بود که نمیدونم چی شد!
---------------------
Mask
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 11:38 صبح
به سلام به استاد گرامی چناب کشاورز
شما به عنوان مدیر و یک صاحب نظر چرا نظرتون رو نمی گید. و در بحث شرکت نمی کنید.
samprp
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 15:55 عصر
سلام
به نظرم همون پولی کردنش باعث می شه که کاربر برای عضو شدنش بیشتر دقت کنه و پولشو هدر نده . شناسنامه و اینا لزومی نداره .
می شه کاربرایی که می خوان جواب پستای بقیه رو بدن رو در نظر نگیریم .یعنی برای زدن پست کاربر باید مجوز ایجاد تاپیک رو داشته باشه ولی برای جواب دادن نیازی به زدن تاپیک نیست .
می شه یه نوع نقش کاربری هم ایجاد کرد مثه کاربرای ویژه . این جوری اون کاربر می دونه که وقتی تو یه انجمن سوال می کنه حتما جوابشو می گیره . من یکی که با این موافقم . کاربری که پول می ده و می ره تو بخش کاربرای ویژه وقتی سوال می پرسه می دونه که حتما جواب می گیره .
afsharm
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 16:16 عصر
به نظرم همون پولی کردنش باعث می شه که کاربر برای عضو شدنش بیشتر دقت کنه و پولشو هدر نده . شناسنامه و اینا لزومی نداره .
می شه کاربرایی که می خوان جواب پستای بقیه رو بدن رو در نظر نگیریم .یعنی برای زدن پست کاربر باید مجوز ایجاد تاپیک رو داشته باشه ولی برای جواب دادن نیازی به زدن تاپیک نیست .همه اینها یک دور باطله. اون وقت کاربرانی که میخوان جواب پستها رو هم بدن متوقع میشن که اونها هم ی پولی بگیرن. یعنی ی چیزی مثل دستمزد. و اون وقت از کجا که پست کسی مفید بوده یا الکی ی پست زده که پولی گیرش بیاد؟
تازه غیر از این کاربر بدبختی هم که پول میده حالا انتظار داره که حتما جواب صحیحی بگیره و ممکنه جوابها راضیش نکرده باشه. در نتیجه باز هم بحث داوری پیش میآد.
متاسفانه بحث پول در اینجا هیچ راه حلی نداره.
پیشنهاد میکنم که آقایون حرفهایتر اینجا یک شرکت یا گروه مشاوره خارج از این انجمن و سایت راه انداخته و به صورت تجاری به کسانی که مشکل دارند در ازای دریافت پول واضح و مشخص راهنمایی و مشاوره بدن. چیزی که در آن سوی آبها هم کاملا رایج و مرسوم هست.
samprp
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 17:58 عصر
و اون وقت از کجا که پست کسی مفید بوده یا الکی ی پست زده که پولی گیرش بیاد؟
تازه غیر از این کاربر بدبختی هم که پول میده حالا انتظار داره که حتما جواب صحیحی بگیره و ممکنه جوابها راضیش نکرده باشه. در نتیجه باز هم بحث داوری پیش میآد.
یه چیزی مثه Accept as answer مشکل رو حل می کنه .
مثلا : کاربر می تونه با 1000 تومن 10 تا سال بپرسه و در هر سوال باید یه کاربر رو به عنوان بهترین جواب انتخاب کنه .
کاربرای ویژه به هشون سریع جواب داده و بهترین جواب رو می گیرن . حتی می شه یه انجمن خاص به اونا اختصاص داد یا هم سوال و جواب های اونا تو انجمن دیده نشدن .
ولی بقه کاربرا به روال عادی می تونن تاپیک بزنن و فعالیت کنن .
پیشنهاد میکنم که آقایون حرفهایتر اینجا یک شرکت یا گروه مشاوره خارج از این انجمن و سایت راه انداخته و به صورت تجاری به کسانی که مشکل دارند در ازای دریافت پول واضح و مشخص راهنمایی و مشاوره بدن. چیزی که در آن سوی آبها هم کاملا رایج و مرسوم هست.
اینم خوبه .
چه این سایت چه سایته دیگه ما فارسیا هم باید یه همچین جایی داشته باشیم
m.hamidreza
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 18:05 عصر
اما قرار نیست با این جمله دیگه کسی نظر نده.
کسی هم اینو نگفت عزیز برادر! شما نظر بده ولی نظر تکراری نده!
به نظر شما این پیشنهادات به ذهن خود مدیران سایت نمیرسه که شما اینقدر رو پیشنهادتون مصرید؟! این بحث ها قبلا شده و اصولا کسی هم حال نداره اصلا که بخواد تو تاپیک هایی با موضوعات تکراری بحث و گفتگو کنه.
اصل زندگی سادگیه.همین پیشنهاد شما یا اکثر پیشنهاداتی که مطرح میشه برای اجراش باید 200 تا تبصره و بند و طرح و لایحه و ... نوشت فقط که اگه محتمل شد Xای آنگاه Yای رخ دهد!
بجای اینکه نیمه ی خالی لیوان برنامه نویس رو ببینید نیمه پر و جنبه های مثبتش رو ببینید و کاری کنیم که جنبه های مثبت پررنگ تر بشه مطمئنا جنبه های منفی سایت با این کار خودبخود محو میشه!
Mask
جمعه 29 شهریور 1387, 13:39 عصر
جناب m.hamidreza (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=35652) اولا یه مقدار مودب باشید. دوما نه رئیس این سایتی و نه هیچ مثل همه ما فقط کاربر معمولی هستید.(جو نگیرتت آقای کشاورز ازت تشکر کرده)
و من اصل مصر نیستم این یه پیشنهاد بود که دوستان نظر بدهند.
همینجا جا داره از جناب samprp (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=43539) تشکر کنم چون یکی از با اخلاق ترین کاربرای این سایت هستند و من هر وقت پست های ایشون رو دیدم خیلی مودبانه و خوب بوده.(البته نه به خاطر اینکه یک مورد از پیشنهاد منو ایشون خوب دونستند چون اگه توجه کنید بقیه پیشنهاد ها رو قبول نداشتند.) و اگه توجه کنید یه پیشنهاد به نظر من فوق العاده هم ایشون دادند.(به نظرم مدیرای این سایت فعلا دستشون به همون پست vb بنده چون هیچ نظری ندادند.)
m.hamidreza
جمعه 29 شهریور 1387, 20:53 عصر
جناب m.hamidreza (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=35652) اولا یه مقدار مودب باشید. دوما نه رئیس این سایتی و نه هیچ مثل همه ما فقط کاربر معمولی هستید.(جو نگیرتت آقای کشاورز ازت تشکر کرده)
استغفر ا.. ! بحث رو به حاشیه نکشید لطفا!
پیشنهاد میکنم تاپیک های 2 سال قبل همین تالار رو یه مرور بفرمایید تا پی به دلیل عدم استقبال کاربران و مدیران از موضوع تاپیکتون ببرید.
و من اصل مصر نیستم این یه پیشنهاد بود که دوستان نظر بدهند.
خوب خدا رو شکر...
vahid4134
یک شنبه 31 شهریور 1387, 12:14 عصر
بیاییم یکم منطقی تر فکر کنیم و این نظر رو اصلاح کنیم (نظر که همیشه همه جاش درست نیست و delphi-7 نظر دادند که به خاطر مشکلات مربوط به الان برنامه نویس میشه)
به نظر من این اختلاف نظر هایی که وجود داره به خاطر این هست که مشکلات هر بخش متفاوت هست
نظر من این هست که هر کدام از بخشها مشکلاتی رو دارند بهتره برای هر کدوم از بخش ها یک تاپیک زده بشه و مشکلاتش بررسی بشه (البته مدیران هم اگر لطف کنند و بهشون سر بزنند و پاسخ بدهند.) اینجوری کاربران خود بخش مشکلات رو بیان می کنند و احساس همکاری با سایت هم بیشتر میشه.
قبول کنیم که سایت برنامه نویس بزرگ شده و اگر به این طریق ادامه بده موفقیتش کمتر میشه.
delphi-7 مشکل رو درست گفتند اما راه حل رو خیلی ها مخالف بودند.
حالا نظر کلی من این هست که بیایم و انتخاب مدیر رو بر عهده خود کاربران بزاریم (چند نفر نامزد بشن و کاربران رای بدهند) و یک تاپیک توی هر بخش باشه که کاربران بیان و اعتراض های خودشون رو به مدیر اعلام کنند. اینجوری حس همکاری با سایت بیشتر میشه و کاربر حس می کنه که مقداری در سایت برنامه نویس حق داره و اثرات مثبتی رو خواهد داشت
samprp
یک شنبه 31 شهریور 1387, 12:47 عصر
یعنی شما راه حل رو افزایش تعداد مدیران می دونید ؟
البته اگه این کار انجام بشه (افزایش مدیران هر بخش) بهتر می شه هم از نظر پاسخ به پست ها و هم ...
Hossein Bazyan
یک شنبه 31 شهریور 1387, 13:39 عصر
سلام
دوستان دیگه زیادی کل کل میکنند. این موضوع بارها بحث شده و به جایی هم که رسیده این بوده که به همین شکل باقی بمونه بهتره.
کسی که بخواد به سایت کمک مالی بکنه خوب میکنه اما اگر مجبور به پرداخت پول بشه بیشتر کاربران از بودن در سایت انصراف میدن. در ضمن سایتهای دیگری هم در این زمینه فعالیت میکنند و هیچکدام هم پولی نیستند.
در ضمن کسانی که در خارج زندگی میکنند به چه شکل باید پول شارژ بدن؟
samprp
یک شنبه 31 شهریور 1387, 13:58 عصر
خوب حساب دارن دیگه از طریق پی پالی ، مستری چیزی پول رو واریز می کنن و اکانتشون شارژ می شه .
vahid4134
یک شنبه 31 شهریور 1387, 14:46 عصر
سلام
دوستان دیگه زیادی کل کل میکنند. این موضوع بارها بحث شده و به جایی هم که رسیده این بوده که به همین شکل باقی بمونه بهتره.
کسی که بخواد به سایت کمک مالی بکنه خوب میکنه اما اگر مجبور به پرداخت پول بشه بیشتر کاربران از بودن در سایت انصراف میدن. در ضمن سایتهای دیگری هم در این زمینه فعالیت میکنند و هیچکدام هم پولی نیستند.
در ضمن کسانی که در خارج زندگی میکنند به چه شکل باید پول شارژ بدن؟
همه مخالفت رو اعلام کردند.
هیچ وقت این سایت پولی نمیشه مطمئن باشید
یعنی شما راه حل رو افزایش تعداد مدیران می دونید ؟
البته اگه این کار انجام بشه (افزایش مدیران هر بخش) بهتر می شه هم از نظر پاسخ به پست ها و هم ...
من نمیگم مدیران افزایش پیدا کنند. بلکه میگم انتخاب مدیر رو بندازیم روی دوش خود کاربران. شاید هم مدیران بیشتر شدند به هر حال انتخاب رو کاربران انجام می دهند که فعالیت توی بخش دارند
samprp
یک شنبه 31 شهریور 1387, 16:42 عصر
ببخشید ولی مزیت این کار چیه که کاربران مدیر رو انتخاب کنن .
vahid4134
یک شنبه 31 شهریور 1387, 18:19 عصر
ببخشید ولی مزیت این کار چیه که کاربران مدیر رو انتخاب کنن .
از یک طرف مدیر حس مسئولیت بیشتری پیدا می کنه و به دلیل شناختی که به بچه های بخش خودش داره بهتره می تونه بخش رو کنترل کنه
از طرف دیگه عرض کردم که حس اینکه کاربر هم حس کنه در برنامه نویس حقی رو داره بیشتر میشه و اینجوری کاربر بیشتر تشویق میشه و سعی می کنه نظم رو بهتر رعایت کنه
samprp
یک شنبه 31 شهریور 1387, 20:34 عصر
از طرف دیگه عرض کردم که حس اینکه کاربر هم حس کنه در برنامه نویس حقی رو داره بیشتر میشه و اینجوری کاربر بیشتر تشویق میشه و سعی می کنه نظم رو بهتر رعایت کنه
البته بیشتر مشکلات و بی نظمی ها معمولا به خاطر کاربرای جدیده که آشنا نیستن .
و فکر نکنم بشه همیشه مدیر انتخاب کرد . چون هر انجمن یه حدی برای تعدد مدیران داره
مگه اینکه هر ماه (یا بیشتر) یه مدیر انتخاب بشه .
و کاربران بر اساس مدیر فعلی و کاربرای فعال فعلی یکی رو انتخاب کنن .
این جوری هم مدیر فعلی و هم کاربران فعلی تلاششون بر اینه که مدیر بشن یا باقی بمونن .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.