View Full Version : درخواست برکناری یکی از مدیران سایت
Netsky
یک شنبه 24 شهریور 1387, 16:50 عصر
سلام .
این آقای کشاورز زده تاپیک برنامه های ویبی رو پاک کرده . بعدش هم میگه مدیران سایت گفتن نمیشه اطلاعات رو برگردوند :عصبانی::عصبانی::عصبانی: .
حالا من تقاضا دارم ایشون رو به دلیل بی حواس بودن و کوتاهی در وظیفه از سمت مدیریت برکنار کنید .
آقای کشاورز شما که نمیتونید مسئولیت قبول نکنید .
با تشکر ..................
-----------------------------------
خیلی عصبانی هستم .
:عصبانی::عصبانی::عصبانی::عصب نی::عصبانی::عصبانی::عصبانی:: صبانی::عصبانی::عصبانی::عصبا ی::عصبانی::عصبانی::عصبانی:
اوبالیت به بو
یک شنبه 24 شهریور 1387, 18:13 عصر
این آقای کشاورز زده تاپیک برنامه های ویبی رو پاک کرده . بعدش هم میگه مدیران سایت گفتن نمیشه اطلاعات رو برگردوند :عصبانی::عصبانی::عصبانی: .
حالا من تقاضا دارم ایشون رو به دلیل بی حواس بودن و کوتاهی در وظیفه از سمت مدیریت برکنار کنید .
اتفاقي هستش كه افتاده و كاريش هم نميشه كرد. با اخراج كردن كسي هم چيزي درست نميشه. من هم اشتباه مي كنم شما هم اشتباه مي كنيد همه اشتباه مي كنيم. من خودم تو اين چند وقت اغلب ساعت 3 تا 5 صبح به سايت سر ميزدم و ميديدم كه آقاي كشاورز هم هستن. نبايد زحمتش رو هم ناديده بگيريم. اگر 1 كار اشتباه كردن در عوض 10 تا كار خوب انجام دادن.
در ضمن شما حدود 2ماه نيست كه عضو اين سايت شديد!
mehdad.koulab
یک شنبه 24 شهریور 1387, 18:38 عصر
سلام .
خیلی عصبانی هستم .
:عصبانی::عصبانی::عصبانی::عصب نی::عصبانی::عصبانی::عصبانی:: صبانی::عصبانی::عصبانی::عصبا ی::عصبانی::عصبانی::عصبانی:
سلام
شما چرا دنبال يه چيزي هستين كه جار بزنين؟
تا حالا خودتون اشتباه نكردين؟ يا مال خودتون رو نميبينين و منتظرين يكي يه اشتباهي كنه بعد شما شيپور دست بگيرين همه جا جار بزنين؟ اين كارا يعني چي؟ تا حالا مديران به ويژه آقاي كشاورز در جهت بهبود و پيشرفت سايت تلاش كرده و ميكنند حالا با يه اشتباه درخواست كنار گذاشتن ميدين.
Mask
یک شنبه 24 شهریور 1387, 19:42 عصر
سلام .
خیلی عصبانی هستم
آقای عزیز اول ببین آقای کشاورز کیه بعدش همچین درخواستی بکن.(ایشون جزو باسواد ترین و با مسئولیت ترین مدیران بخش هستند)
من از همینجا دستشون رو می بوسم و واقعا ازشون تشکر می کنم.
Touska
یک شنبه 24 شهریور 1387, 19:53 عصر
جدا از شوخی منم ، دستشون رو از همینجا می بوسم ، ما چاکرشیم.
ولی در کل مثل ایشون کم پیدا میشه ، کمی فکر کنید.
ghabil
یک شنبه 24 شهریور 1387, 20:30 عصر
تو کل مدتی که من یادمه این سایت مدیری به با انصافی و با اخلاقی و فعالی علی کشاورز نداشته، شما هم بجای اینکه سر مسئله به این کوچیکی اینقدر عصبانی بشی یکمی فکر کن ببین خودت نشده اشتباه کنی احیانا،بعد فکر کن ببین اونموقع ها هم اینقدر عصبانی میشدی؟
Behrouz_Rad
یک شنبه 24 شهریور 1387, 21:19 عصر
به نظر بنده جناب کشاورز بهترین مدیری هست که این سایت تا به حال به خودش دیده و اکثر بار رسیدگی به تاپیک ها و اعتراضات کاربران بر عهده ی ایشون هست که بدون کوچکترین چشمداشتی این کار رو انجام میدن.
به هر حال هرکسی بنا بر فشار زیاد کاری که بر دوشش هست ممکنه گاهی اوقت اشتباهی رو مرتکب بشه! خود بنده بارها پست اشتباهی دادم و تاپیکی رو اشتباهی حذف کردم! تعداد کاربران بسیار زیاد هست. اگر حداقل از ایشون تشکر نمی کنید گله ی غیر منصفانه هم نکنید!
Netsky
یک شنبه 24 شهریور 1387, 21:34 عصر
آقا ما تسلیم شدیم . شما درست میگید . ولی تاپیکی که ایشون پاک کردن تاپیک ارزشمندی بود ( منظورم برنامه های داخل تاپیک هستش) . منم از آقای کشاورز تشکر می کنم ولی یکم باید دقت به خرج میدادن . اینو که دیگه قبول دارید . در جواب آقای obalitjooon هم باید بگم . من از خیلی وقت پیش ها عضو این سایت بودم . نمیدونم به چه جرمی اکانت من حذف شد .
در ضمن حرف شما عزیزان رو هم قبول دارم . فکر کنم منم تندروی کردم .
در هر صورت از شما عزیزان و جناب آقای کشاورز عزیزتر از جون معذرت خواهی میکنم .
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 25 شهریور 1387, 00:38 صبح
شما هم بجای اینکه سر مسئله به این کوچیکی اینقدر عصبانی بشی...
نمی دونم شما تو کدوم فروم فعالیت دارید ولی بهتره بدونید این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=46430&page=118) شامل 117 صفحه مفید بوده با مدیریت دقیق Mbt925 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=34702) که همیشه پست های اضافی حذف می شدند پس با یه حساب سر انگشتی میشه گفت این تاپیک شامل 1170 پست بوده که همه بدون استثنا حداقل یه فایل ضمیمه داشتند.
پس فکر نمی کنم مسئله چندان هم کوچیک باشه.:متفکر:
با این حال از آقای کشاورز عذر خواهی می کنم به خاطر پست 1172 تو همون تاپیک.
و در صورت موافقت آقای کشاورز با درخواستی که از ایشون داشتم امیدوارم بچه های VB (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=43) دوباره اون تاپیکو زنده کنند.
ghabil
دوشنبه 25 شهریور 1387, 00:49 صبح
چقدر حیف! ولی اگر تازه هست و یکمی بحنبید فکر کنم بتونید کلش رو توی Cache گوگل پیدا کنید.
(عبارتی رو جستجو کنید که اون تاپیک رو بیاره بعد بجای اینکه روش کلیک کنید روی گزینه Cached کلیک کنید)
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 25 شهریور 1387, 01:43 صبح
آقای قابیل از راهنماییتون متشکرم. ولی این کار نمی تونه فایل های حذف شده رو برگردونه.
ghabil
دوشنبه 25 شهریور 1387, 09:55 صبح
شما میتونید عبارتی رو به من بگید که اگر جستجو کنم منو به اون پست ببره از طریق گوگل؟ (البته اگه تا حالا گوگل آپدیت نکرده باشه)
xxxxx_xxxxx
سه شنبه 26 شهریور 1387, 04:06 صبح
برادر این روش فقط صفحات رو می تونه بازسازی کنه. می خواستم یه نمونه عکس براتون بزارم. حتی فایل های ضمیمه، امضا ها و آواتار های قدیم بچه ها رو میاره (نشون میده) ولی وقتی فایل ضمیمه رو می خوای save کنی چون نمی تونه فایلو پیدا کنه بنابراین صفحه رو ذخیره می کنه. مسلماً باید هم اینطور باشه اون فایل ها تو دیتابیس این سایت بوده که حالا نیست، گوگل که نمی تونه اونها رو Recover کنه. فقط ظاهر (متون) صفحات رو بازسازی می کنه.
به هر حال از راهنماییتون ممنون.
موفق باشید/
Netsky
سه شنبه 26 شهریور 1387, 12:02 عصر
ببخشید ...............
اگه تاپیک رو پاک کردند که دیگه هیچ چرا یه تاپیک دیگه با همین عنوان برنامه های وی بی راه اندازی نمی کنید . من چند روزه تو تایپک ویبی نمی بینمش ....................
بیایید دوباره این تاپیک باحال رو از اول بسازیم . منم خیلی برنامه از این تاپیک دانلود کردم . میتونم دوباره آپلود کنم .
اگه موافقید یا علی مدد..............
--------------------------
فقط اعلام کنید از کی شروع کنیم ........................
ghabil
سه شنبه 26 شهریور 1387, 12:25 عصر
درسته دوست عزیز مسلما انتظار نداشتید که از گوگل به دیتابیس این سایت اضافه بشه ، منظورم این بود اگر اطلاعات مهمی توش داشتید میتونید این اطلاعات رو از طریق گوگل دوباره بدست بیارید و دوباره تاپیکهاش رو بزنید. یا مقاله ها رو کپی پیست کنید.
xxxxx_xxxxx
سه شنبه 26 شهریور 1387, 12:37 عصر
سلام Netsky بهتره اول عنوان این تاپیکو تغییر بدی یا حتی حذفش کنی.
در مورد برنامه های VB هم یکی از بچه ها تاپیکی با عنوان "برنامه های VB نسخه2" ایجاد کرده اگه جستجو کنی حتماً پیداش می کنی. من هم چند تا برنامه توش گذاشتم.
از مدیریت خواستم این دو تا تاپیکو با هم ادغام کنند. ولی مثه اینکه این کار انجام نشد و نمیشه. ما الان یه تاپیک می خوایم که تو بخش اعلان باشه و قفل هم نباشه. همین کافیه.
اگه این کار انجام بشه یه مدت مثلاً یک ماه فرصت بدند که هر کی هرچی تو اون تاپیک داشته دوباره پستشو ویرایش کنه و برنامشو ضمیمه کنه. بعد از یه ماه هم پست های بدون فایل ضمیمه حذف بشند.
اگه این کارو انجام بدند خیلی خوب میشه.
راستی الان اون تاپیک برنامه های VB حذف نشده فقط از بخش اعلان خارج شده و به صفحات سوم چهارم رسیده. تاپیک برنامه های VB نسخه2 هم همینطور.
مهدی کرامتی
سه شنبه 26 شهریور 1387, 12:58 عصر
همون طور که دیگر دوستان گفتند آقای کشاورز یکی از بهترین و فعال ترین مدیران سایت برنامه نویس هستند.
اون اتفاق بصورت سهوی افتاده و دلیلی نداره اینطور شلوغش کنید.
بیایید دوباره این تاپیک باحال رو از اول بسازیم . منم خیلی برنامه از این تاپیک دانلود کردم . میتونم دوباره آپلود کنم .
اگه موافقید یا علی مدد.
نیازی نیست سعی کنید اون تاپیک رو مجددا بسازید.
چند وقت دیگه که بتونم حضور بیشتری در سایت داشته باشم اون مشکل رو به این شکل حل خواهیم کرد:
یک دانلود سنتر بر روی سیستم فوروم نصب خواهیم کرد که امکان دسترسی آسان به فایلها رو به کاربران میده.
آخرین بک آپ موجود سایت رو در جای دیگری نصب خواهیم کرد.
با همکاری کاربران بخش وی بی ضمیمه ها رو از اونجا به دانلود سنتر منتقل خواهیم کرد.
رضا عربلو
سه شنبه 26 شهریور 1387, 19:47 عصر
این تجربه تلخ می تواند به این منجر شود که مدیران سایت راهکاری را پیاده سازی کنند تا اطلاعات و تاپیک های مهم سحواًو یا اصلاً پاک نشود.
Modifier
سه شنبه 26 شهریور 1387, 23:19 عصر
من که توی اون تاپیک نرفتم ولی با این اوصاف کار زیادی روش شده ...
نمیشه همین طور الکی گذشت ...
کلی زحمت به باد رفتن عصبانی شدن هم داره ...
اینم بگم وقتی کسی مسئول کاری شد ... هر چه مفید باشه به عنوان وظیفه حساب میشه البته باید از زحمات تشکر کرد ولی اگه اشتباه اونم اشتباهی که کوچیک بنظر نمیاد کرد باید پاسخ گو باشه ...
نمیشه همین طوری الکی پشت گوش انداخت ...
انشاالله رسیدگی میشه ...
البته بعید میدونم ... بعضی چیزای مهمتر تو مملکت ما رسیدگی نمیشه چه برسه به این جور کارا !!!
یا علی
ghabil
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 00:10 صبح
دوست عزیز : علی کشاورز یک برنامه نویس حرفه ای دلفی هست ، نیازی هم به تعریف نداره کارش از روی جوابهایی که توی سایت معلومه ، توی چند سال گذشته اکثر قریب به اتفاق روزها و شبها بیش از 4-5 ساعت از وقتش رو گذاشته اینجا به سوالات بچه ها فقط از روی حسن نیت و بدون چشمداشت جواب داده ، نصفه شبها مزخرفاتی که توی سایت بودن رو پاک کرده و حتی به مشکلات شخصی افراد هم رسیدگی کرده ، شما مرحمت بفرمایید حساب کنید ایشون چند نفر ساعت وقت یک برنامه نویس حرفه ای اینجا هزینه کردند و چقدرش جبران شده ، اونوقت ببینید بنظر خودتون طرح همچین مباحثی شرم آور هست یا نه ؟ اگر نبود بنده خودم هم معتقدم که باید به این مسئله رسیدگی بشه و باید حسابی عصبانی شد و اصلا باید ایشون رو جریمه کرد از روی کل سایت برنامه نویس 2 بار با خط خوش و خودکارهای رنگی رونویسی بکنند تا دیگه حواسشون رو جمع کنند.
در مورد رسیدگی نشدن هم حق با شماست ، برای همینه که روز به روز سیل مهاجرت افراد کاری و کاردان بیشتر میشه چون اینجا همونطوری که به تخلفات افراد رسیدگی نمیشه به زحمات و تلاشها و داشته های افراد هم توجهی نمیشه و معمولا اینجور چیز رو کسی نمیبینه!
فکر کنم دیگه این بحث رو ادامه ندیم بهتر باشه.
bachebahal_1363
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 03:06 صبح
من یه پیشنهاد دارم :
تو یه فروم دیده بودم که یک تالار مخصوص تاپیک های حذف شده بود در واقع یک Recycle Binداشت که تاپیک های حذف شده دورن اون جای می گرفت فکر می کنم زیاد کار سختی نباشه که مدیران یه همتی به خرج بدن و با اینکه می دونم واقعا تو این دوره زمونه پیدا کردم یه وقت کوچیک واسه سر خاروندنم کار از ما بهترونه اما واقعا کمک به سزایی جهت جلوگیری از این گونه مشکلات سهوی می تونه بکنه .
البته جهت اطلاع دوستان از فعالیت های آقای کشاورز عرض کنم الان ساعت 02:36 بامداده و ایشون با علاقه و پشتکار در سایت در حال فعالیت هستند.
همین جا از آقای کشاورز به دلیل فعالیت های بی دریق و خالی از هر گونه منتی تشکر و قدردانی می کنم.
vcldeveloper
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 00:14 صبح
تو یه فروم دیده بودم که یک تالار مخصوص تاپیک های حذف شده بود در واقع یک Recycle Binداشت که تاپیک های حذف شده دورن اون جای می گرفت فکر می کنم زیاد کار سختی نباشه که مدیران یه همتی به خرج بدنما هم در این سایت همچین چیزی داریم. مشکل از نبود Recycle Bin نبود، همونطور که دیدید، تاپیک حذف شده بالافاصله به محل قبلی برگشت، اما مشکل این بود که vBulletin بطور پیش فرض تمام ضمیمه های پست ها را پاک میکنه و در این حالت ضمیمه ها قابل بازیافت نیستند. در اون تاپیک هم متن پست ها ارزش خاصی نداشت، بلکه نمونه کدها بصورت ضمیمه قرار گرفته بودند که امکان بازیافتشان وجود نداشت.
ینم بگم وقتی کسی مسئول کاری شد ... هر چه مفید باشه به عنوان وظیفه حساب میشه البته باید از زحمات تشکر کرد ولی اگه اشتباه اونم اشتباهی که کوچیک بنظر نمیاد کرد باید پاسخ گو باشه ...
نمیشه همین طوری الکی پشت گوش انداخت ...
بله، مثلا من با بیش از 4 سال سابقه در سایت و بیش از 6000 پست که شاید کمتر از 10تاش سوال باشه، و تعداد اشتباهاتی که شاید تعدادشان کمتر از تعداد انگشتان یک دست باشه (منظورم مباحث جنجال برانگیزی که مثلا یک کاربر عقیده داشته پستش نباید حذف می شده، ولی قانون سایت میگفته باید حذف بشه، نیست)، باید به قول شما جوابگو باشم، ولی مثلا شما که به عنوان یک کاربر نوعی با حدود 200 پست تقریبا 5 تخلف داشتید که توسط مدیران اصلاح شده، یعنی 1/30 من در سایت پست داشتید (حالا نمیدونم چندتاش سوال بوده) و تقریبا به اندازه من اشتباه داشتید، و باعث هدر رفتن وقت مدیرانی شدید که باید بیشتر وقت خود را صرف فعالیت علمی می کردند، نباید عین خیالتان باشه و حتی گاهی اوقات معترض هم باشید. البته منظورم فقط شخص شمایی که اون پست را زدید نیست، منظورم به کلیه دوستانی هست که تصور می کنند فقط مدیران اینجا مسئولیت دارند، ظاهرا فراموش کردند که در هنگام ثبت نام در سایت تعهد دادند که به قوانین سایت پایبند باشند! یا مثلا همون کاربری
عزیزی که اون پست پنگلیش را در آن تاپیک زد و موجب شد من سراغ آن تاپیک برم، یا اون کاربرانی که در اون روز بدون توجه به قوانین سایت چندین پست خلاف قانون در بخش شبکه ارسال کردند و من باید همزمان با اون تاپیک در بخش VB، به گزارش پست های خلاف قوانین آنها هم رسیدگی می کردم.
من به نوبه خودم از اشتباه پیش آمده از کاربران اون بخش عذرخواهی کردم و پیگیر ماجرا هم شدم تا اینکه نتیجه کار به اینجا کشید:
چند وقت دیگه که بتونم حضور بیشتری در سایت داشته باشم اون مشکل رو به این شکل حل خواهیم کرد:
1. یک دانلود سنتر بر روی سیستم فوروم نصب خواهیم کرد که امکان دسترسی آسان به فایلها رو به کاربران میده.
2- آخرین بک آپ موجود سایت رو در جای دیگری نصب خواهیم کرد.
3- با همکاری کاربران بخش وی بی ضمیمه ها رو از اونجا به دانلود سنتر منتقل خواهیم کرد.
شما و سایر کاربرانی که تخلفاتی در پرونده تان دارید، چه اقدامی در جهت جبران وقت و انرژی مدیرانی که مجبور شدند روی نوشته های شما اعمال قانون کنند، انجام دادید؟!
به فرض من به عنوان جبران آن اشتباه از مدیریت کنار بکشم، فکر نکنم مشکلی برام پیش بیاد، در بخش های مورد نظرم به عنوان کاربر عادی فعالیت می کنم، کما اینکه قبلا هم همین کار را می کردم و در این سایت هم امتیاز خاصی جز، شنیدن بد و بیراه از بعضی کاربران، برای مدیران در نظر گرفته نشده. تاوان اشتباه شما و امثال شما (به عنوان یک کاربر نوعی، نه یک شخص خاص) چی میتونه باشه؟ مثلا به ازاء هر اشتباه شما، یک سال شما را از سایت اخراج کنیم، متناسب اشتباه شما هست؟
نمی خواستم توی این تاپیک پستی بزنم تا دوستانی که از پاک شدن زحماتشان ناراحت هستند، حرفشان را بزنند، ولی اینکه می بینم کسی میاد میگه نمیدونه اون تاپیک چی بوده، و بعد شروع به صحبت کردن از جبران و برخورد میکنه، گفتم بد نیست من هم با منطق شما یک پست در این تاپیک زده باشم.
الان هم، هر کسی که دوست داشت، میتونه با آقای کرامتی هماهنگ کنه و خودش را به عنوان گزینه مدیریت به جای من معرفی کنه، در صورت صلاحدید ایشون، میتونه بیاد جای من مدیریت کنه. مدیریت سایت و پاسخ به اعتراضات روزانه کاربران، و خوندن تعداد زیادی پستی که حتی علاقه به خوندن خیلی هاشان ندارم، ولی باید برای اعمال قانون بخوانم، همچین چیز دلچسبی نیست. هر زمان فردی برای جایگزینی اعلام آمادگی کرد و تایید شد، میتونه به من بگه تا من به عنوان کاربر عادی در سایت فعالیت کنم، و عطای مدیریت را به لقاء آن ببخشم.
در ضمن، از دوستانی که سعی کردند در این تاپیک به نوعی از بنده حمایت کنند ممنون هستم، ولی من بنا نداشتم که این تاپیک را از تاپیک اعتراض، به تاپیک مدح و ستایش تبدیل کنم. الان هم این پست را فقط در جواب پست هایی که خارج از محدوده حذف اشتباهی ضمیمه های اون تاپیک نوشته شد، نوشتم. قصد هم ندارم که بعد از این در این تاپیک پستی بزنم، یا آن را حذف یا قفل کنم.
هر کی از بابت حذف ضمیمه هایش در آن تاپیک ناراحت هست، میتونه مراتب اعتراضش را در همین تاپیک بیان کنه.
موفق باشید
mehdad.koulab
جمعه 29 شهریور 1387, 01:13 صبح
سلام قابل توجه اونايي كه ميگن بايد علي كشاورز از مديريت كنار بره به ساعت پست نگاه كنيد و ببنيد تنها مديري كه داره فعاليت ميكنه كيه.
http://i37.tinypic.com/14ccw1e.jpg
vahid_d_0101
جمعه 29 شهریور 1387, 01:43 صبح
بچه ها درسته که این تاپیک خیلی پر محتوا بود و اونایی که میگن این اشتباه کوچیکی بوده اشتباه میگن ولی به جای این حرف ها بیایید از امروز ( امشب دیگه ) بشینیم هرچی برنامه های که از اون تاپیک گرفته بودیم رو اپلود کنیم و اون تاپیک رو دوباره فعال کنیم
مهران رسا
جمعه 29 شهریور 1387, 08:10 صبح
بچه ها درسته که این تاپیک خیلی پر محتوا بود و اونایی که میگن این اشتباه کوچیکی بوده اشتباه میگن ولی به جای این حرف ها بیایید از امروز ( امشب دیگه ) بشینیم هرچی برنامه های که از اون تاپیک گرفته بودیم رو اپلود کنیم و اون تاپیک رو دوباره فعال کنیم
شما میتونی پست های منو ویرایش کنی ؟!
پست های جناب Perfeshnal رو چه طور ؟
کی راضی میشه دوباره بیاد وقت بذاره و با این اینترنت ایده آلی که ما داریم فایل آپلود کنه ؟
Mahdi.Kiani
جمعه 29 شهریور 1387, 09:17 صبح
سلام اخویون
داستان اون قصابی که هر روز شاگردشو می زد را شنیدید؟
اگه شنیدید که به خط بعد از ***** بروید. اگر نه که بشنوید..
می گن زمانی، قصابی هر روز به شاگردش بد و بیراه می گفت و کتکش می زد؟ چرا؟ به این دلیل که بهش می گفت مراقب باش تا گربه پوست گوسفندان را نبره.. ( هر روز کتک بدون اینکه اتفاقی افتاده باشه)
یک روز از بد روزگار، گربه پوست ها را می بره.. مغازه های کناری این قصاب، به خاطر شاگرد قصاب ناراحت بودند.چرا؟ چون پیش خودشون می گفتند که زمانی که پوست ها را گربه نبرده بود، هر روز کتک می خورد. حالا که گربه پوست را برده، اوستاش بیاد بیچارش می کنه..
صاحب مغازه اومد و مغازه های کناری هم جمع شدند که اگه خون و خونریزی راه افتاد جلوشو بگیرن!!! و شاگردش بعد از کلی من و من کردن و ترس و دلهوره گفت:
اوستا گربه پوست را برد.
همه منتظر بودن که قصاب با همون ساتورش شاگردشو از وسط نصف کنه ولی تنها حرفی که زد این بود که در جواب شاگردش گفت :
برد که برد !!!
همه تعجب کردند. یکی پرسید اون موقع که پوست ها سر جاشون بودند، هر روز اینو (شاگردش) را کتک میزدیو بد وبی راه می گفتی... حالا که برده می گی برد که برد؟
قصاب جواب داد که اون موقع میزدمش که حواسش جمع باشه ولی حالا زدن و بد و بیراه گفتن و تنبیه کردنش چه سودی داره؟
غرض از داستان بالا این بود که :
اتفاقی است که افتاده، با در نظر گرفتن موارد زیر اون بحث اولی که در پست اول این تاپیک زده شد فکر کنم جایگاهی نداشته باشه:
1) این کار مطمئنا عمدی صورت نگرفته.
2)یکی از بهترین و از با اخلاق ترین های مدیران این فروم آقای کشاورز هستند. ( به جون بچم تا حالا نه ایشون را از نزدیک دیدم و نه زیارت کردم). ( تنها با صحبت ها و بحث هایی که اتفاقا بیشتر به مسائل مدیریتی و مشکلات و ... مربوط می شد به این مهم دست یافتم!!!:چشمک:)
3)مطمئنا فایل ها و نمونه برنامه های آپ شده اونقدر ارزش فنی بالایی نداشته که به خاطر اونا، یه همچین درخواستی را بعضی از دوستان کردند.
4)در بسیاری موارد، زدن تاپیک هایی، در بخش های عمومی کار جالبی نمی باشد و بهتر می بود که شروع کننده تاپیک، این موضوع را با یکی از مدیران کل در میون میذاشتند و نتیجه توسط مدیران اعلام میشد.
متاسفانه بعضی از کاربران که رنج عظیمی از این 70000 هزار کاربر را تشکیل می دهند، توقعات زیاد که اغلب نا بجا هم هستند دارند. مشکلات مدیریت به تبع بسیار و شدید تر از مزایای او می باشد ( البته اگر مزیتی داشته باشه). حالا درسته که بعض از مدیران رفتار های نامناسبی با بعضی از کاربران دارند و رفتار و عملکردشون قبل و بعد از مدیریت شدن کلی با هم توفیر داره و لی مطمئنا این صحبت ها در مورد آقای کشاورز صادق نبوده و نیست.. ( حداقل من ندیدم)
به هر حال این ها نظرات شخصی من در مورد این موضوع، مدیریت آقای کشاورز ومسائل دیگری که توضیح دادم بوده و آن چیزی بوده که دیدم و نه قصد تمجید از آقای کشاورز را داشتم و نه کوبیدن اون اخویونی که این در خواست را کرده بودند..
موفق باشید.
پ و :
نکته ای که الان به ذهنم رسید. این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=122817) را ببینید. یه نفر اومدهTag گذاشته "مرورگر وب" .. خوب این tag به موضوع تاپیک چه ارتباطی داره؟ مسلما افراد مریض زیاد هستند. ولی تاوان درمان این افراد را کیا باید بدن؟
مهران رسا
جمعه 29 شهریور 1387, 09:54 صبح
سلام اخویون
داستان اون قصابی که هر روز شاگردشو می زد را شنیدید؟
اگه شنیدید که به خط بعد از ***** بروید. اگر نه که بشنوید..
می گن زمانی، قصابی هر روز به شاگردش بد و بیراه می گفت و کتکش می زد؟ چرا؟ به این دلیل که بهش می گفت مراقب باش تا گربه پوست گوسفندان را نبره.. ( هر روز کتک بدون اینکه اتفاقی افتاده باشه)
یک روز از بد روزگار، گربه پوست ها را می بره.. مغازه های کناری این قصاب، به خاطر شاگرد قصاب ناراحت بودند.چرا؟ چون پیش خودشون می گفتند که زمانی که پوست ها را گربه نبرده بود، هر روز کتک می خورد. حالا که گربه پوست را برده، اوستاش بیاد بیچارش می کنه..
صاحب مغازه اومد و مغازه های کناری هم جمع شدند که اگه خون و خونریزی راه افتاد جلوشو بگیرن!!! و شاگردش بعد از کلی من و من کردن و ترس و دلهوره گفت:
اوستا گربه پوست را برد.
همه منتظر بودن که قصاب با همون ساتورش شاگردشو از وسط نصف کنه ولی تنها حرفی که زد این بود که در جواب شاگردش گفت :
برد که برد !!!
همه تعجب کردند. یکی پرسید اون موقع که پوست ها سر جاشون بودند، هر روز اینو (شاگردش) را کتک میزدیو بد وبی راه می گفتی... حالا که برده می گی برد که برد؟
قصاب جواب داد که اون موقع میزدمش که حواسش جمع باشه ولی حالا زدن و بد و بیراه گفتن و تنبیه کردنش چه سودی داره؟
حالا تکلیف ما چیه که خودمون شاگرد آقای کشاورز هستیم ؟
mehdad.koulab
جمعه 29 شهریور 1387, 10:02 صبح
در جواب دوستاني كه ميگن دوباره فايلهايي رو كه دانلود كرديم آپلود كنيم اگه پست آقاي كرامتي رو بخونين ديگه اين حرف رو نميزنين.
1. یک دانلود سنتر بر روی سیستم فوروم نصب خواهیم کرد که امکان دسترسی آسان به فایلها رو به کاربران میده.
2- آخرین بک آپ موجود سایت رو در جای دیگری نصب خواهیم کرد.
3- با همکاری کاربران بخش وی بی ضمیمه ها رو از اونجا به دانلود سنتر منتقل خواهیم کرد.
M-Gheibi
جمعه 29 شهریور 1387, 10:32 صبح
خب 28 پست ارسال شده و فکر میکنم چیزی که باید مشخص میشد دیگه مشخص شده . همونطور که r.kiani گفت :
1. یقیناً این اشتباه سهوی بوده و عمدی در کار نبوده .
2. صراحتاً میگم ، آقای کشاورز یکی از با اخلاقترین و فعالترین مدیران این سایت هستند ، چه در حال حاضر و چه زمانی که مدیر ارشد و مدیر بخش نبودند . پس بهتره همیشه فعالیتهای خوب و مفید یک شخص رو فدای یک اشتباه نکنید .
...
همونطور که آقای کرامتی گفتند تا زمان راهاندازی آپلودسنتر سایت لزومی به ساخت تاپیک مشابه نیست .
گروه مدیریت سایت برنامهنویس از تمامی کاربرانی که در تاپیک مورد اشاره زحمت کشیدند و وقت گذاشتند بابت حذف فایلهای ضمیمه عذر خواهی میکند و امیدوار است دیگر چنین اتفاقی رخ ندهد . همچنین با توجه به 2 مورد ذکر شده در ابتدای این پست ، جناب آقای کشاورز از این پس نیز همچون گذشته به عنوان فعالترین مدیر ارشد سایت برنامهنویس در کنار سایر دوستان فعالیت میکنند .
از اونجایی که موضوع به طور کامل مورد بررسی قرار گرفت و نتایج مربوط به آن مشخص شد این تاپیک نیز قفل میشود .
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.