ورود

View Full Version : هک به وسیله ی netBios

MicroGalaxy
شنبه 04 مهر 1383, 22:35 عصر
با سلام

می خواستم بپرسم چه طور امکان داره پروتکل های نظیر FTP یا netBios یا Telnet اقدام به دریافت و دانلود فایل نا آشنا می کنن که هکر ها از این راه برای نفوذ به سیستم استفاده می کنن

من خودم برنامه نویسی شبکه کار می کنم اما نمی فهمم چرا این امکان وجود داره !

هر کی یه جواب کامل بهم بده با چندتا مقاله و آموزش تصویری هک فارسی یه حال درست و حسابی بهشم می دم .......

houtanal
یک شنبه 05 مهر 1383, 02:25 صبح
زمانی که سیستم دارای پسوردهای ضعیف یا share های بدون permission باشد می توانید با استفاده از net use و سایر فرمان های مرتبطه از اشتراک ها استفاده کنید.
و یا در صورت باز بودن پورت های مربوط با استفاده از نقاط ضعقی که هر روز پیدا می شود از آن ها سو استفاده کنید.
در بسیاری از موارد عدم وجود پسورد و یا وجود پسوردهای ضعیف می تونه کار رو خیلی راحت کنه

هر کی یه جواب کامل بهم بده با چندتا مقاله و آموزش تصویری هک فارسی یه حال درست و حسابی بهشم می دم .......
مال خودت :سکوت:

MM_Mofidi
یک شنبه 05 مهر 1383, 09:19 صبح
با اجازه استاد هوتن
پروتکل net bios بیشتر در سیستم عاملهای گذشته ماکروسافت استفاده می شده است و بیشتر برای حفظ و پشتیبانی نسخه ها قبلی و شبکه های ایجاد شده در نسخه های جدید آمده است هرچند بخش زیادی از مشکلات آن حل شده.
چون بیشتر کاربران فوق غیر حرفه ای در شبکه ها برای share کردن از آن استفاده میکنند. و علیرغم تمام اخطار های سیستم به دسترسی Read/write اقدام به share کردن محتویات یک پارتیشن میکنند.هر عزیز دلی (تازه به دوران رسیده ای ) هم میتواند اعمال منافی عفت رایانه ای انجام دهد.

ضمنا با هوتن موافقم :مخالف: