View Full Version : سوال: شبکه کردن 2 کامپیوتر به صورت بیسیم
Felony
دوشنبه 25 شهریور 1387, 04:43 صبح
:چشمک:سلام...
آقا من زیاد تو شبکه سررشته ندارم میخوام 2 تا سیستم رو که تقریبا 2.5 یا 3 کیلومتر با هم فاصله دارن رو به صورت بیسیم (Wireless) شبکه کنم !
چی لازم داره ؟ چقدر هزینه داره ؟
hsn_abieteh
دوشنبه 25 شهریور 1387, 05:22 صبح
سلام
شما نياز به دو تا راديو داري
البته access point هست ولي فكر نكنم اين مسافت رو جواب بده
بايد دو راديو قدرتمندتر خريداري كنيد!
در ضمن آنتن اين دو تا راديو بايد طوري قرار بدين كه همديگه رو ببينن وگرنه بعيد هست جواب بده
Felony
دوشنبه 25 شهریور 1387, 05:47 صبح
مشکلی در مورد دید آنتن ها نیست ولی من یه جایی پرسیدم گفتن میشه با 250 تومان حلش کرد ، نمیدونم چی بود ولی گفتن آنتن هم داره احتمالا همینه که شما میگید و من نمیخوام اینجوری باشه ...
ممکنه چند وقت دیگه جای یکی از سیستم ها عوض شه و فاصله طولانی تر شه ...
میخوام بعدا بشه افزایش داد مسافت رو ...
چی پیشنهاد میکنید ؟
online_mansoor2007
دوشنبه 25 شهریور 1387, 11:15 صبح
سلام .
شبکه بسیار ساده ای هست . با یه هزینه نسبتاً کم هم میشه راش انداخت . فقط اگه یه مقدار از مشخصات محیطی اونجا بگید قطعاً به انتخاب بهترین سولوشن کمک خواهد کرد .
از جمله موارد قابل تأمل میشه به فاصله ، وضعیت دید ، اختلاف ارتفاع ، اگر مانع هست نوع مانع و وضعیت آب و هوایی اونجا اشاره کرد . پس سعی کنید یه مشخصات نسبتاً صحیح بدید تا درصد خطا در انتخاب سولوشن بیاد پایین .
اما در کل با توجه به گفته های خودتون اگه دید مستقیم و بدون مانع باشه 2 تا رادیو 3610 و 2 تا آنتن فلت میتونه کارتون را راه بندازه .
Felony
دوشنبه 25 شهریور 1387, 15:14 عصر
دوست عزیز من در شکل پایین با paint براتون یه کروکی کشیدم که مسیر ها ی بین 2 تا سیستم رو مشخص میکنه ، آب و هوا هم که شهر تهران هست و خدتون میدونید ، در مورد اختلاف ارتفاع باید بگم تقریبا اختلاف ارتفاعی موجود نیست ...
و در مورد کروکی که در شکل میبینید خطهای سیاه را خیابان فرض کنید ، من 2.5 کیلومتر که گفتم از روی خیابان گفتم یعنی فاصله ی محل 1 تا محل 2 از روی خطهای سیاه 2.5 کیلومتر است و اگر از روی خط بنفش حساب کنیم یقینا خیلی کمتر هست فاصله .
:چشمک:ممنون از کمکتون ...
hsn_abieteh
دوشنبه 25 شهریور 1387, 19:21 عصر
دوست عزيز...
اگه بخواين فاصله رو زياد كنيد اون ديگه بستگي به نوع راديو شما كه خريداري كردين هم داره
البته ميشه از طريق آمپليفاير 1 وات يا 2 وات كه الان زياد هم هست و همش هم تقلبي،سطح سيگنال رو تقويت كرد.
البته همينطور كه دوستمون گفتم موقعت شما خيلي مهم هست
مثل هواي گرم تاثير منفي مي ذاره
ممن خودم access point استاده مي كنم(اينترنت وايرلس) و هر چي هوا سردتر ميشه بهتره البته سردي زياد هم باز تاثير منفي داره
به نظر من اگر راديو خريداري كردين براي ارتباط اين دو از آنتن پژوهش استفاده كنيد...
bigcowboy
دوشنبه 25 شهریور 1387, 20:21 عصر
من زياد شبكه بلد نيستم ولي همين حالا دارم اين كارو ميكنم فاصله دوتا كامپيوتر 3 كيلومتر هست خيلي هم خوب كار ميكنه
اينم آنتنمه 250 تومن خريدم
كليك كنيد (http://www.ubnt.com/downloads/ns5_datasheet.pdf)
www.ubnt.com (http://www.ubnt.com)
Felony
سه شنبه 26 شهریور 1387, 04:33 صبح
خوب مشکلی نداره شما یه مدل به من بگین که راحت 3 کیلومتر رو ساپورت بکنه ، قیمتش چنده ؟
سرعتش چقده ؟
به صرفه هست برای استفاده خانگی این کار یا خیر ، راه بهتری هم هست ؟
bigcowboy
سه شنبه 26 شهریور 1387, 14:56 عصر
شما یه مدل به من بگین که راحت 3 کیلومتر رو ساپورت بکنه
http://www.ubnt.com/downloads/ns5_datasheet.pdf
online_mansoor2007
سه شنبه 26 شهریور 1387, 16:31 عصر
سلام .
اطلاعات خیلی خوب و عالی .
دوست خوبم SmileSoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=63881) جان قطعاً فاصله هوایی خیلی خیلی کمتر از 2.5 کیلومتر هست . در مورد افزایش فاصله هم اصلا نگران نباش . تا 7 کیلومتر راه داری البته با سولوشن مورد نظر من.
اما شما دوست عزیزم hsn_abieteh (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=63921) ، آمپليفاير 1 وات يا 2 وات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا امام هشتم . چه خبرههههههههه بابا با یه رادیو 400 من تا 12 کیلومتر سیگنال گرفتم . اینجوری که سازمان تنظیم نمیزاره زنده بمونی
در مورد پیشنهاد دوست خوبم bigcowboy (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=35812) باید بگم که محصولات Ubiqity محصولات خیلی خوبیه و خودم باهاش کار کردم و کلی هم حال کردم . فوق العاده هست . اما فکر می کنم NS5 اصلا گزینه مناسبی برای این مصافت کم نباشه . اولا این رادیو در فرکانس 5.8 کار می کنه که هم نیاز به مجوز داره هم اصلا لازم نیست . NS2 هست که در فرکانی 2.4 کار می کنه تا 6 کیلومترم من ازش سیگنال گرفتم . این رادیو بر خلاف اظهارات شرکت سازنده که گفته آنتنش از نوع فلت هست دارای یک آنتن امنی 10db هست با خروجی 400 . قابلیت اتصال آنتن خارجی را هم داره اما آنتن خودش ماهه .
اما نمی دونم دوست خوبم جناب SmileSoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=63881) می خواد کارش قاونونی باشه یا نه ؟؟ اینم لطف کنید جواب بدید . سازمان تنظیم میگه پاور بالای 100 ممنوع !! زاویه بیشتر از 10 ممنوع !!
اگه کارتون گیر سازمان معظم! تنظیم مقررات نمی افته من 2 تا پیشنهاد بهتون می دم . یکی NS2 که مطمئن هستم عالی جواب کارتون را میده . یکی هم 3610 سنائو با آنتن پاربولیک یا فلت .
اما بازم روی ns2 تاکید می کنم . قیمت ns2 ما داریم تو شرکتمون میفروشیم 230000 تومن . 3610 فکر کنم داشتیم به 250 و آنتن فلت به 125000 تومن .
بازم در خدمتم .
Felony
سه شنبه 26 شهریور 1387, 17:52 عصر
دوست عزیز من میخوام کار قانونی باشه چون اینجا (یعنی جایی که میخوام این شبکه رو راه بندازم ) فضول زیاد هست یعنی بیش از اندازه هست .
بعد لطف کنید بگید کدوم مدل بهتره که قانونی هم باشه و در ضمن بشه بعدا 2 یا 3 کیلومتر افزایشش داد و قیمتش رو هم بگید !
لطفا قیمت کلی بدید کلا شبکه کردن 2 تا سیستم با این وضعیت و مشخصات چقدر هزینه میبره ؟
ممنون .
online_mansoor2007
سه شنبه 26 شهریور 1387, 20:46 عصر
سلام
دوست من ، فکر قانونی کار کردن رو از سرت بیرون کن !!! اگه بخوای قانونی کار کنی باید توی مسیر 3 تا رادیو بزاری WDS کنی!! مجبوری غیر قانونی کار کنی . راهی نیست .
قیمت کلی با مخلفاتش حداکثر 500 هزار تومن . البته با NS2 گفتم
Felony
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 05:00 صبح
خوب عیبی نداره حالا که نمیشه غیر فانونی باشه ...
فقط 500 زیاده آخه ما 2 نفریم میخواهیم رو هم پول بزاریم و این کار رو انجام بدیم ، 500 زیاد نیستا ولی برای کاری که ما میخوایم انجام بدیم صرف نمیکنه ، اگر کسی پیشنهادی داره که کلا همه رو با حداکثر 300 تومن بشه سر و تهش رو هم آورد بگه .
ممنون
online_mansoor2007
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 11:17 صبح
سلام
دوست عزیز توی این مسافت شما قطعا به یک آنتن نیاز داری . NS2 خودش آنتن داره . به همین دلیل نیازی به آنتن نیست و براتون با صرفه تر از بقیه سولوشن هایی هست که من دیدم .
پس با این اوصاف یک طرف به نظر من ns2 بزار و طرف دیگه یه رادیوی ضعیف تر و ارزون تر . سعی می کنم یه مدل مناسب پیدا کنم و بگم .
online_mansoor2007
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 14:01 عصر
سلام
یه سمت NS2 بزار به عنوان فرستنده و سمت دیگه فکر کنم Dlink 2100ap جواب گو باشه . بازم بررسی می کنم . شما هم بکن . عجله نکن
بای
hsn_abieteh
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 22:23 عصر
سلام .
اما بازم روی ns2 تاکید می کنم . قیمت ns2 ما داریم تو شرکتمون میفروشیم 230000 تومن . 3610 فکر کنم داشتیم به 250 و آنتن فلت به 125000 تومن .
بازم در خدمتم .
البته ما الان آمپ 2 وات هم استفاده مي كنيم
ميشه اسم شركتتون رو بگيو،فكر كنم بشناسم
hsn_abieteh
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 22:29 عصر
البته يه چيزي بگم
خدايي وايرلس تا امتحان نكنيد نميشه گفت چي به دردتون مي خوره
همانطور كه مي بينيد هر كي يه چيزي پيشنهاد ميده
يكي ميگه اين خوبه يكي يه چي ديگه
Felony
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 13:09 عصر
ممنون در آخر نظر این شد ؟ :
یه سمت NS2 بزار به عنوان فرستنده و سمت دیگه فکر کنم Dlink 2100ap جواب گو باشه . بازم بررسی می کنم . شما هم بکن . عجله نکن
من هنوز منتظرم ....
cybercoder
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 22:27 عصر
SENAO , MOTOROLA , PROXIM
hsn_abieteh
سه شنبه 02 مهر 1387, 05:28 صبح
SENAO , MOTOROLA , PROXIM
و البته الوریون!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.