ورود

View Full Version : تاسیس قسمت سخت افزار

ویندوز کار
یک شنبه 05 مهر 1383, 07:21 صبح
خداییش اگه یه قسمت هم برای سخت افزار در نظر گرفته می شد چقدر خوب بود :oops:

Peyman_Ranjbar
یک شنبه 12 مهر 1383, 04:25 صبح
خداییش اگه یه قسمت هم برای سخت افزار در نظر گرفته می شد چقدر خوب بود

اگه این بخش درست میشد خیلی بهتر بود دیگه کسی تو قسمت متفرقه در باره سخت افزار صحبت نمیکرد و اون بخش هم یکمی خلوت تر میشد

نیاز به همچنین بخشی احساس میشه هر چند این سایت به نام برنامه نویسی هست نه سخت افزار

مهدی کرامتی
یک شنبه 12 مهر 1383, 06:30 صبح
1- مثلا چه جور سوالی میتونه در چنان بخشی مطرح بشه؟

2- بفرض تاسیس، کی میخواهد پاسخگوی جماعت سوال بدست چشم دوخته به اون بخش باشه؟

بمب منطقی
دوشنبه 13 مهر 1383, 01:56 صبح
Assistant جان شما هم عجب سوالاتی میپرسید. یهو بگید که نمیخواید این بخش رو ایجاد کنید.

2- بفرض تاسیس، کی میخواهد پاسخگوی جماعت سوال بدست چشم دوخته به اون بخش باشه؟
همونطوری که طی این چند سال به سوالهای هم دیگه پاسخ دادیم و از هم دیگه چیزای زیادی یاد گرفتیم.
اصلا اون جوابهایی که به سوالهای سخت افزاری بچه ها تو بخش مباحث متفرقه داده شده مگه از آسمون افتاده تو Forum.

1- مثلا چه جور سوالی میتونه در چنان بخشی مطرح بشه؟
جسارتا نمونش تو بخش مباحث متفرقه موجوده. :D
:flower:

مهندس
چهارشنبه 15 مهر 1383, 01:34 صبح
سلام

خداییش من هم موافقم :oops:
یکی مثل آقا علی کشاورز هم میتونه مدیر همچین انجمنی باشه . 8)

Gidora
پنج شنبه 16 مهر 1383, 03:05 صبح
حداقل از بعضی از بخشهای موجود میتونه مفیدتر باشه.
بخشهایی مثل اخبار جهان، برنامه‌نویسی Perl، C++ Builder, C# Builde, Kylix ، ترجمه، رازهای رجیستری و ... هر قرن یه بار یه پست ندارن و فقط صفحه اول رو شلوغ و کند کردن.
بخش سخت افزار اگه ایجاد بشه از این بخشها که مفیدتر و فعالتره. :oops:

یکی مثل آقا علی کشاورز هم میتونه مدیر همچین انجمنی باشه .
موافقم :موافق:

Inprise
پنج شنبه 16 مهر 1383, 11:38 صبح
نمونش تو بخش مباحث متفرقه موجوده

مبحث سخت افزار در یک فروم مرتبط با برنامه نویسی یک مبحث متفرقه است ؛ پس لزومی به ایجاد یک بخش جدید نیست .

بمب منطقی
پنج شنبه 16 مهر 1383, 22:04 عصر
مبحث سخت افزار در یک فروم مرتبط با برنامه نویسی یک مبحث متفرقه است ؛ پس لزومی به ایجاد یک بخش جدید نیست .
به نظر شما این بخشها ربطی به برنامه نویسی دارن:
گفتگوی آزاد(چت)
ویروسهای کامپیوتری و مبارزه با آنها
MicroSoft Access
مباحث مرتبط با مهندسی نرم افزار
شبکه
مباحث مربوط به نرم افزار های گرافیکی و گرافیستها
چی رو چی ترجمه کنیم.

حالا قبلا این دو تا هم بود که خوشبختانه حذف شدن :
خاطرات و تجربیات با مزه برنامه نویسان
مطالب طنز کامپیوتری (فکر کنم اسمش همین بود)

Inprise
پنج شنبه 16 مهر 1383, 23:16 عصر
میشه از بعضیهاشون چشم پوشی کرد چون ارتباط خاصی با برنامه نویسی ندارن ؛ بهر حال وجود چند بخش نه چندان مربوط از بدو تاسیس سایت تا بحال دلیلی برای افتتاح هزار و یک بخش دیگه نیست . اگر این روند بخواد ادامه پیدا کنه بعد از مدتی کاربران دایال آپ باید برای دریافت صفحه اول سایت دو دقیقه صبر کنن و حاج مهدی ماهی نیم میلیون تومن هزینه هاست و ... رو بده . تصور من اینه که همت گردانندگان سایت ، معطوف به تخصصی شدن سایت برنامه نویس و پرداختن به موضوعات فنی مشخص و محدود به این حوزه است . فروم های مرتبط با کامپیوتر کم نیستند و میشه برای تبادل اطلاعات به اونها مراجعه کرد . حتی اگر قرار بر افتتاح بخشهای جدیدتری باشه ، به عقیدهء من اولویتهای بالاتری نسبت به مقوله سخت افزار وجود داره . بگذریم از اینکه ارجاعات دوستان به مباحث مثلا" سخت افزاری داخل سایت ، اشاره به مشکل ماوس و چشمک زدن مانیتور و درایور کارت گرافیک و خش خش ِ مودم و ... مباحث درپیتی از این دست است که به نظر من جاش اینجا نیست . برای درک تفاوتهای اصلی سایت برنامه نویس با سایر فرومهای کامپیوتری سری به مجید آنلاین و پرشین تولز بزن .

بمب منطقی
جمعه 17 مهر 1383, 02:16 صبح
مباحث درپیتی
من انتظار شنیدن هر چیزی رو از شما داشتم جز توهین. یعنی شما با این حرفتون به تمام چیزهایی که برای خیلی از بچه های این سایت مهم هست و برای یاد گیریشون زحمت کشیدن گفتید "در پیت". :?:
متاسفم.

برای درک تفاوتهای اصلی سایت برنامه نویس با سایر فرومهای کامپیوتری سری به مجید آنلاین و پرشین تولز بزن .
از شما که یکی از کاربر های قدیمی این سایت هستید این حرف بعیده. یعنی شما میگید که این سایت از بدو تولد یه سایت حرفه ای زائیده شده. نخیر این سایت با همین سوالهای به قوله شما در پیتی به اینجا رسیده و رشد کرده و به سایتی با سوالهای غیر در پیتی رسیده.

Inprise
جمعه 17 مهر 1383, 15:13 عصر
این سایت با همین سوالهای به قوله شما در پیتی به اینجا رسیده و رشد کرده و به سایتی با سوالهای غیر در پیتی رسیده.

با این حرفتون به تمام چیزهایی که برای خیلی از بچه های این سایت مهم هست و برای یاد گیریشون زحمت کشیدن گفتید "در پیت".

هر طور راحتی برداشت کن عزیزم . جواب من همینه :

بعد از مدتی کاربران دایال آپ باید برای دریافت صفحه اول سایت دو دقیقه صبر کنن و حاج مهدی ماهی نیم میلیون تومن هزینه هاست و ... رو بده . تصور من اینه که همت گردانندگان سایت ، معطوف به تخصصی شدن سایت برنامه نویس و پرداختن به موضوعات فنی مشخص و محدود به این حوزه است . فروم های مرتبط با کامپیوتر کم نیستند و میشه برای تبادل اطلاعات به اونها مراجعه کرد . حتی اگر قرار بر افتتاح بخشهای جدیدتری باشه ، به عقیدهء من اولویتهای بالاتری نسبت به مقوله سخت افزار وجود داره . بگذریم از اینکه ارجاعات دوستان به مباحث مثلا" سخت افزاری داخل سایت ، اشاره به مشکل ماوس و چشمک زدن مانیتور و درایور کارت گرافیک و خش خش ِ مودم و ... مباحث درپیتی از این دست است که به نظر من جاش اینجا نیست

روز خوش

بمب منطقی
جمعه 17 مهر 1383, 23:54 عصر
هر طور راحتی برداشت کن عزیزم . جواب من همینه
:)

ویندوز کار
سه شنبه 22 دی 1383, 15:49 عصر
من خودم این تاپیک رو نوشتم ولی تازه فهمیدم که چه خبرهایی تو این مدت اتقاق افتاده.
این آقای اینپرایز هم فقط بلده حرف خودش رو بزنه. هر چی که اون تشیخص بده براش مهمه، و فکر و نظر دیگران براش اصلا مهم نیست. به خدا بعیده.
خود مسئول سایت آقای کرامتی چنین جهت گیری نسبت به این تاپیک نداشتن که آقای اینپرایز اینقدر در موردش جوسازی کردن. :sad2:

بمب منطقی
پنج شنبه 24 دی 1383, 01:32 صبح
این آقای اینپرایز هم فقط بلده حرف خودش رو بزنه. هر چی که اون تشیخص بده براش مهمه، و فکر و نظر دیگران براش اصلا مهم نیست. به خدا بعیده.
خود مسئول سایت آقای کرامتی چنین جهت گیری نسبت به این تاپیک نداشتن که آقای اینپرایز اینقدر در موردش جوسازی کردن.
واقعا که گل گفتی.

arshia_
پنج شنبه 24 دی 1383, 08:40 صبح
بچه ها
حالا زیاد سخت نگیرین
فعلا سوالاتی که ممکنه داشته باشیم رو توی همون مباحث متفرقه می ذاریم...
بعدش هم خدا بزرگه
:تشویق:

Inprise
پنج شنبه 24 دی 1383, 17:05 عصر
آقای اینپرایز هم فقط بلده حرف خودش رو بزنه. هر چی که اون تشیخص بده براش مهمه، و فکر و نظر دیگران براش اصلا مهم نیست

همینکه از "استدلال و مخالفت" من با این ایده ، نتیجه گرفتی حرف دیگران برام "مهم" نیست ، میتونه نشون بده چقدر منطقی فکر میکنی ، لیکن " نظر شخصی من " همان است که عرض شده :

فروم های مرتبط با کامپیوتر کم نیستند و میشه برای تبادل اطلاعات به اونها هم مراجعه کرد . حتی اگر قرار بر افتتاح بخشهای جدیدتری باشه ، به عقیدهء من اولویتهای بالاتری نسبت به مقوله سخت افزار وجود داره . بگذریم از اینکه ارجاعات دوستان به مباحث مثلا" سخت افزاری داخل سایت ، اشاره به مشکل ماوس و چشمک زدن مانیتور و درایور کارت گرافیک و خش خش ِ مودم و ... مباحث درپیتی از این دست است که به نظر من جاش اینجا نیست

http://www.barnamenevis.org/forum/templates/subSilver/images/phpbb2_logo.jpg

:)

بمب منطقی
پنج شنبه 24 دی 1383, 18:55 عصر
اینطور که معلومه داره "سایت برنامه نویس خانه ای پر از مهر "--> http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=18619 داره به جای دیگه ای تبدیل میشه.
من تا قبل این مثل تاپیک معرفی شده در بالا فکر می کردم ولی با موضوعات پیش آمده طرز فکرم عوض شده.اینم نظر بنده حقیر بود.

ویندوز کار
پنج شنبه 24 دی 1383, 20:16 عصر
همینکه از "استدلال و مخالفت" من با این ایده ، نتیجه گرفتی حرف دیگران برام "مهم" نیست ، میتونه نشون بده چقدر منطقی فکر میکنی
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را؟
ببخشید شما با افلاطون نسبتی ندارید؟ :kaf:

Inprise
جمعه 25 دی 1383, 01:51 صبح
خوش باشید