View Full Version : Anti cracker در پلت فرم دات نت
HadiVB
دوشنبه 25 شهریور 1387, 16:38 عصر
آقا چرا تاپیک کو قفل میکنی من همه رو گشتم ولی برای .net هیچ راهی که حتی بتونه جلوی کرکر های مبتدی رو هم بگیره کسی ارئه نداده
تالار شده فقط جای تست قفل ها و کل کل اساتید
بابا یکی هم بداد برنامه نویسان برسه.
Masoudxb
دوشنبه 25 شهریور 1387, 23:45 عصر
شما نهایتا میتونید از Obfuscator ها یا پروتکتورها برای محافظت (اگرچه تاثیر زیادی در کرک شدن نداره) استفاده کنی. در کل .net از نظر امنیت ضعیفه ( Reflector رو سرچ کنید ).
whitehat
سه شنبه 26 شهریور 1387, 12:46 عصر
آقا چرا تاپیک کو قفل میکنی من همه رو گشتم ولی برای .net هیچ راهی که حتی بتونه جلوی کرکر های مبتدی رو هم بگیره کسی ارئه نداده
تالار شده فقط جای تست قفل ها و کل کل اساتید
بابا یکی هم بداد برنامه نویسان برسه.
اگر منظور شما این تاپیک هست ، چند بار اونو خوندم ،اما مطلبی که اشاره به دات نت کنه نیافتم! برای همین تاپیک قفل شد. لطفا از عناوین مناسبتری برای ایجاد پست استفاده کنید.
عنوان این پست هم ویرایش شد.
پ ن: این پست بعدا پاک خواهد شد
HadiVB
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 12:43 عصر
خوب درسته که امنیت ضعیفی داره ولی خوب یه راه مناسب ارائه بدین تا بشته جلوی حد اقل برنامه ی Reflector بگیره
HadiVB
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 18:09 عصر
هیچ کس نیست یار ی دهد
Nima NT
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 18:35 عصر
در مورد SecureLM تحقیق کن ، چیزای خوبی دست گیرت میشه. !!!
BraveMind
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 12:03 عصر
از xenocode استفاده کن یه جور خفن کدتو میریزه بهم که دیگه خودتم سر در نمیاری !!!!!!
HadiVB
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 16:45 عصر
می شه آدرس رایگانی برایdl بدین
Nima NT
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 17:36 عصر
Xencode هم آنپك ميشه ، همون SecureLM بهتره ، چون يه چيزي تو مايه هاي ماشين مجازي هست.
HadiVB
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 17:47 عصر
SecureLM توى برنامه نويس نبود
ميشه يه لينك بدين
(هیچکس)
دوشنبه 01 مهر 1387, 09:38 صبح
با عرض سلام خدمت تمام دوستان...! :قلب:
اینطور که از جواباتون پیداست همه منتظر من بودید تا یه هدیه خیلی خیلی باحال بهتون بدم که کدهای دات نت که قابل کش رفتن است رو به کدهای Native تبدیل میکنه (باور میکنین). من خودم حدود 4 ماه دنبال این جور برنامه ای بودم انواع برنامه ها رو تست کردم ولی هیچکدوم مثل این نمیشه چون برنامه های دات نت واقعا حیفه که کدهاش لو بره (برنامه نویسان دات نت خیلی خوب می فهمن چی میگم). اسم برنامه .Net Reactor هست که خودش برای دانلود مشکلی نداره ولی پیدا کردن کرکش یه خورده حالگیریه ولی نگران نباشید تا دو،سه روز دیگه آخرین نسخه با کرک رو براتون آپلود میکنم. :متعجب:
موفق باشیددددددددددددددددددددد د!
whitehat
دوشنبه 01 مهر 1387, 10:17 صبح
دوست عزیز گذاشتن کرک در این سایت خلاف قوانین است و حذف میشه
اگه می خواهید از این برنامه استفاده کنید عبارت Net Reactor در سایت 4shared.com جستجو کنید :دی
موفق باشید
Nima NT
دوشنبه 01 مهر 1387, 17:04 عصر
با تشکر از مدیر بخش ، دوست عزیز هیچکس جان ، این برنامه هم به راحتی آنپک میشه ، اگر باور ندارید یک نمونه Crackme بگذارید تا نتیجه معلوم شه.
(هیچکس)
سه شنبه 02 مهر 1387, 09:21 صبح
با تشکر از مدیر بخش ، دوست عزیز هیچکس جان ، این برنامه هم به راحتی آنپک میشه ، اگر باور ندارید یک نمونه Crackme بگذارید تا نتیجه معلوم شه.
باشه قبول. دوتا فایل برات ضمیمه کردم دو تاشو آنپک کن .پس لطفا Password که باید داخل این TextBox وارد بشه رو پیدا کن و یه پست بده. OK ؟ اگه آنپک شد، بگو با چه روشی آنپک میشه ؟؟؟ :متفکر:
خیلی ممنون Nima NT دوست عزیز.
Nima NT
سه شنبه 02 مهر 1387, 19:26 عصر
فایلتون رو آنپک کردم ، حجمش زیاد شد آپلود نکردم . ولی هر کاری کردم فایل اول اجرا نشد.
به خاطر اینکه یه وقت دچار سوء تفاهم نشید عکس رو ضمیمه کردم.
رمز صحیح = crack :لبخند:
دنیای دلفی
سه شنبه 02 مهر 1387, 19:50 عصر
نيما خان مي بينم كه داري يپا كركر مي شي:متعجب: . اگر حالشو داري يك نسخه از Hot Lock رو ويژه شما درست كنم يه كشتي كج باهاش بگيري :متفکر::لبخند:
Nima NT
سه شنبه 02 مهر 1387, 20:21 عصر
شما لطف داری ، من در مقابل اساتیدی همچون شما و جناب بردیا جوجه کراکر هم نیستم :خجالت:، علاوه من به قفل شما حساسیت دارم ، چون حتی یک خط هم کاراتون سر در نمیارم ، به همین خاطر برای اینکه دچار روان پریشی نشم سراغ قفل شما نمیرم.:لبخند:
(هیچکس)
چهارشنبه 03 مهر 1387, 09:55 صبح
فایلتون رو آنپک کردم ، حجمش زیاد شد آپلود نکردم . ولی هر کاری کردم فایل اول اجرا نشد.
به خاطر اینکه یه وقت دچار سوء تفاهم نشید عکس رو ضمیمه کردم.
رمز صحیح = crack :لبخند:
با سلام...!
خیلی ممنون از لطفی که کردین. Nima NT اگه می تونی بگی (بگو با چه ابزاری این جور برنامه ها کرک میشن) ؟ برنامه های غیر دات نت (Win32) هم به همین راحتی کرک میشن ؟ چون خودم یه برنامه هایی برای کرک کردن برنامه دارم میخواستم ببینم با همین ابزاره یا نه ؟
Nima NT
چهارشنبه 03 مهر 1387, 12:32 عصر
کرک کردن برنامه های دات نت معمولا" از برنامه های win32 راحت تره ، ولی شما با استفاده از برنامه های حفاظتی کاری کرده بودی که تقریبا" فرقی نداشتن ( خوب محافظت کرده بودی ) ، ولی در کل برای کرک کردن برنامه های دات نت فقط 3 ابزار لازمه : اول یه Memory Dumper دوم : یه Hex Editro کامل سوم : آشنائی با مدل های Hex-Decimal .
برنامه های غیر دات نت (Win32) هم به همین راحتی کرک میشن نمیشه گفت ، بستگی داره به نحوه برنامه نویسی ، اگه جریان فقط چک کردن پسورد باشه ، حتی از دات نت هم راحت تر کرک میشه.
صبر کن ، انشالله یه فیلم آموزشی ( MUP ) از نحوه کرک برنامت میذارم. ( قول نمیدم ولی تمام سعی خودم رو میکنم. )
(هیچکس)
پنج شنبه 04 مهر 1387, 07:38 صبح
کرک کردن برنامه های دات نت معمولا" از برنامه های win32 راحت تره ، ولی شما با استفاده از برنامه های حفاظتی کاری کرده بودی که تقریبا" فرقی نداشتن ( خوب محافظت کرده بودی ) ، ولی در کل برای کرک کردن برنامه های دات نت فقط 3 ابزار لازمه : اول یه Memory Dumper دوم : یه Hex Editro کامل سوم : آشنائی با مدل های Hex-Decimal .
نمیشه گفت ، بستگی داره به نحوه برنامه نویسی ، اگه جریان فقط چک کردن پسورد باشه ، حتی از دات نت هم راحت تر کرک میشه.
صبر کن ، انشالله یه فیلم آموزشی ( MUP ) از نحوه کرک برنامت میذارم. ( قول نمیدم ولی تمام سعی خودم رو میکنم. )
سلام!
ممنون. منتظر این فیلم آموزشی هستم (البته اگه تا اون موقع ته و توشو در نیاوردم که چی به چیه). :چشمک:
موفق باشی.
HadiVB
پنج شنبه 16 آبان 1387, 22:16 عصر
آقا بالا خره چی شد؟
چکار کنیم تا .net کرک نشه
Nima NT
جمعه 17 آبان 1387, 02:16 صبح
بهترین توصیه این هست که اول کرک کردن فایل های دات نت رو بیاموزید چون این طوری راه محافظت کردن رو میتونید بدون نیاز به کسی خودتون پیدا کنید.
علاوه داشتن آشنائی حداقلی به ساختار فایلهای دات نت هم نیازه و توصیه میکنم دنبال اطلاعاتی در این زمینه نیز باشید.
میشه همون مثل معروف یاد دادن ماهی گیری به جای دادن ماهی:لبخند:
HadiVB
سه شنبه 21 آبان 1387, 11:53 صبح
می شه این فایل رو از نظر امنیت تست کنید
اگه بشه یک راه هم برای امنیت (ماهی) بدین:لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.