ورود

View Full Version : سوال: اسم این شی چیست ؟

tik_tak
دوشنبه 25 شهریور 1387, 21:42 عصر
سلام
اگه شما پنجره
properties
مربوط به هر درایو رو باز کنید در قسمت بالای صفحه 4 تا زبانه ست مثه
general-tools-hardware-sharing
و رویه هرکدوم که کلیک کنی تو قسمت زیرش صفحه مربوط به هر قسمت و نشون میده
میخوام بدونم این چه شی ئ یه
تا فرمام این شکلی بشه
در ضمن راست چینم باشه
ممنونم

Batman
دوشنبه 25 شهریور 1387, 22:32 عصر
pagecontrol تو زبانه win32 خود دلفی هم هستش
برای راست چین کردن از کامپوننت raize استقاده کنید یا از کد زیر استفاده کنید

const
WS_EX_NOINHERITLAYOUT = $00100000; // Disable inheritence of mirroring by children
WS_EX_LAYOUTRTL = $00400000; // Right to left mirroring
procedure SetWinControlBiDi(Control: TWinControl);
var
ExStyle: Longint;
begin
ExStyle := GetWindowLong(Control.Handle, GWL_EXSTYLE);
SetWindowLong(Control.Handle, GWL_EXSTYLE, ExStyle or WS_EX_RTLREADING or WS_EX_RIGHT
or WS_EX_LAYOUTRTL or WS_EX_NOINHERITLAYOUT );
end;

procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
begin
SetWinControlBiDi(PageControl1);
end;

موفق باشید

tik_tak
دوشنبه 25 شهریور 1387, 23:07 عصر
این کد رو تو قسمت oncreat فرمم قرار بدم ؟

tik_tak
دوشنبه 25 شهریور 1387, 23:37 عصر
1.
به نظر شما از
pagcontorl
میشه واسه ساخت کل صفحات اصلی برنامه استفاده کنیم..منظورم اینه که این همه صفحه تو یه فرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
2.
یه سوال دیگه
اگه من بخوام سمت راست صفحه تام یه ستون ودرواقع یه منو واسه دسترسی سریع کاربر به سایر قسمتها وفرمهای برنامه م داشته باشم باید ازچه شی ئ استفاده کنم
مثله صفحات بعضی سایتها که تو تمام صفحات این ستون هست
مرسی

Hsimple11
سه شنبه 26 شهریور 1387, 00:12 صبح
1.
به نظر شما از
pagcontorl
میشه واسه ساخت کل صفحات اصلی برنامه استفاده کنیم..منظورم اینه که این همه صفحه تو یه فرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
2.
یه سوال دیگه
اگه من بخوام سمت راست صفحه تام یه ستون ودرواقع یه منو واسه دسترسی سریع کاربر به سایر قسمتها وفرمهای برنامه م داشته باشم باید ازچه شی ئ استفاده کنم
مثله صفحات بعضی سایتها که تو تمام صفحات این ستون هست
مرسی

1. بله میشه ولی راه درستی نیست. چون ساخت تمام فرمهای شما مخصوصا اگر حجم بالایی داشته باشند به هیچ وجه درست نیست و کاربر با تاخیر قابل توجهی و اشغال شدن حافظه مواجه خواهد شد. در مورد ساخت فرمها در سایت جستجو کنید. توضیحات کامل وجود دارد.

2- راه اصلی استفاده از یک فرم برای اینکار است. این ستون سمت راست میتونه همون MainForm شما باشه که با کلیک بر روی هر دکمه آن یک فرم دیگر در سمت چپ ساخته و نمایش داده بشه.

tik_tak
سه شنبه 26 شهریور 1387, 01:15 صبح
2- راه اصلی استفاده از یک فرم برای اینکار است. این ستون سمت راست میتونه همون MainForm شما باشه که با کلیک بر روی هر دکمه آن یک فرم دیگر در سمت چپ ساخته و نمایش داده بشه.

میشه بیشتر توضیح بدین !
اون چیزی که من میخوام مثه صفحات ویندوزه که توسمت چپ صفحات یه ستون با طرحی ثابت تو همه صفحه ها ست
ممنونم

Mahmood_M
سه شنبه 26 شهریور 1387, 01:44 صبح
اون چیزی که من میخوام مثه صفحات ویندوزه که توسمت چپ صفحات یه ستون با طرحی ثابت تو همه صفحه ها ست
برای این کار بهتره از یک کامپوننت استفاده کنید ، از جمله این کامپوننتها یکی توی مجموعه DevExpress هست و یکی هم کامپوننت PDJXPPack هست که ظاهر زیبایی هم داره ...

موفق باشید ...

tik_tak
سه شنبه 26 شهریور 1387, 09:52 صبح
یعنی بدوون کامپوننت نمیشه ؟
چن من الان حتی یه دونه کامپوننتم ندارم ؟

Hsimple11
سه شنبه 26 شهریور 1387, 11:06 صبح
بله بدون کامپوننت هم میشه. پستها را با دقت بخوانید. "بهتره" برای افزایش زیبایی و ... از کامپوننتی مانند DevExpress استفاده کنید. ببینید همان ستون سمت چپ فرم اصلی شما است. فرمهای دیگر را در زمان نیاز Create کنید و Top و Left آنها را طوری Set کنید که در کنار همان فرم اصلی نمایش داده شوند. و بعد Show کنید. ساخت فرم را در سایت جستجو کنید. یا کلماتی مانند Create Form و ...

Cave_Man
سه شنبه 26 شهریور 1387, 13:12 عصر
برای جواب سوال دوم
چرا واسه این کار از یه Panel معمولی استفاده نمیکنی
Panel رو توی همه فرم هات بزار و روی پنل هم دکمه ها و بقیه ابزارهایی که میخای توی همه فرمهات باشن رو قرار بده.

tik_tak
سه شنبه 26 شهریور 1387, 14:50 عصر
http://www.torry.net/vcl/grids/packs/vwgco.comDevExpressToFarsi.zip

این کامپوننت رو ازاینجا دانلود کردم ...این همونه ؟

DevExpress Grid Farsi v.1.0.0.1 FW284 Kb11 Sep 2008By Ali Reza Zarghi (http://www.torry.net/authorsmore.php?id=7114). Components for translation DevExpress Grid to Farsi. Fully functional
Source: None

Download: D7 (http://www.torry.net/vcl/grids/packs/vwgco.comDevExpressToFarsi.zip)
طریقه نصبشو میشه بگید .............
این کامپوننت جزو کدوم دسته از کامپونن تاست :.....

1) .bpl

2) . dpk

3) . pas

4) . OCX

tik_tak
سه شنبه 26 شهریور 1387, 15:25 عصر
من این مراحل و رفتم :

dpk نحوه نصب کامپوننت های با پسوند (2

1#برای نصب این نوع کامپوننت کافیست که روی فایل با پسوند ذکر شده دو بار کلیک کرده و مراحل زیر را دنبال کنید :

یعنی فایل Fx_dsgn_d7.dpk

2#پس از دوبار کلیک کردن روی این کامپوننت بطور خودکار برنامه دلفی اجرا شده و صفحه ای نمایان میشود

3#پس از اینکه گزینه compile و install را کلیک کردید یک پیغام مبنی بر نصب موفقیت آمیز کامپوننت ظاهر میگردد

4#حال در پوشه مورد نظر یکسری فایل جدید ساخته میشود که حاصل کامپایل شدن کامپوننت توسط دلفی است . فقط کافیست که کل فایلهای پوشه مورد نظر را کپی کرده و در مسیر زیر ذخیره کنید :

X:\Program Files/Borland/Delphi7/Lib

اکنون کامپوننت شما نصب و آماده استفاده است .

ولی من تو مرحله 3 وقتی دکمه compile رو میزنم این ارور میاد :

[Fatal Error] VWGDevExpressToFarsiD7.dpk(31): Required package 'dxThemeD7' not found

چرا؟

Cave_Man
سه شنبه 26 شهریور 1387, 15:26 عصر
فکر نمیکنم این اصلا دردی رو از شما دوا کنه آخه این Translator کامپوننت DevExpress به فارسی هست
در مورد نصب کامپوننت هم توی سایت جستجو کنید
این یه مورد هست که فکر کنم مربوط یه دلففی 2006 هست اینجا را کلیک کنید (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=62925&highlight=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%86%D8 %B5%D8%A8+%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9% 86%D8%AA)

tik_tak
سه شنبه 26 شهریور 1387, 16:29 عصر
این یه مورد هست که فکر کنم مربوط یه دلففی 2006 هست اینجا را کلیک کنید (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=62925&highlight=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%86%D8 %B5%D8%A8+%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9% 86%D8%AA)

مراحل نصب کامپوننت درمورد دلفی 7 ام اینجوریه؟

میشه لینک دانلود کامپوننت DevExpressرو بزارید؟

pad_kay
دوشنبه 22 مهر 1387, 09:12 صبح
ولی من تو مرحله 3 وقتی دکمه compile رو میزنم این ارور میاد :

[Fatal Error] VWGDevExpressToFarsiD7.dpk(31): Required package 'dxThemeD7' not found

چرا؟

با سلام خدمت شما
دلیل آن عدم نصب DevExpress است و شما باید در ابتدا آنرا نصب کنید برای اطلاعات بیشتر به http://www.vwgco.com مراجعه نمائید

طبق قوانین حاکم بر سایت دادن لینک های که مربوط به سورس و کدهای ریجستری غیر قانونی باشد ممنوع است