ورود

View Full Version : سوال: مشکل فارسی در خروجی crystal 8.5

مرتضی حمزه ئی
سه شنبه 26 شهریور 1387, 10:44 صبح
عزیزان سلام
وقتی توی crystal report 8.5 گزینه export را کلیک میکنم و آنرا به یک فایل excel میخوام بفرستم اگه داخل گزارش فارسی باشه توی خروجی excel ان فارسی را بهم میریزد با انواع فونتها هم چک کردم درست نشد لطف کنید کمک کنید ممنون میشم
---------------
اگر برای بدست آوردن پول مجبوری دروغ بگویی وفریبکاری کنی فقیر وتهیدست بمان اگر برای آنکه مشهور شوی مجبوری به دیگران خیانت کنی گمنام بمان اگر برای بدست آوردن پست ومقام مجبوری تملق بگویی وچاپلوسی کنی از آن چشم بپوش بگذار دیگران در پیش چشم تو با دروغ وفریبکاری پولدار شوند و باتملق وچاپلوسی پستهای بزرگ بدست آورند وبا خیانت به دیگران مشهور شوند زیرا آنچه آنها از دست داده اند تو بدست آورده ای وآن متاع گرانبهای شرافت است

sh2007
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 11:58 صبح
[quote=مرتضی حمزه ئی;595808]عزیزان سلام
وقتی توی crystal report 8.5 گزینه export را کلیک میکنم و آنرا به یک فایل excel میخوام بفرستم اگه داخل گزارش فارسی باشه توی خروجی excel ان فارسی را بهم میریزد با انواع فونتها هم چک کردم درست نشد لطف کنید کمک کنید ممنون میشم
---------------

سلام
1- ويندوز شما مشكلي ندارد؟
2- من با كيرستال ريپورت 9 تبديل انجام مي دم مشكلي ندارد فونتها هم درسته بهتر نيست از كريستال ريپورت با ورژن بالاتر استفاده كني

format
شنبه 10 تیر 1391, 09:29 صبح
خواهش مي كنم يكي به من بگه اين دكمه Exporto تو كريستال ريپورت 8.5 تو Vb6 كجا مي تونم فعال كنم بدون كد نويسي-يا اصلاً كامپوننتي وجود داره كه اضافه كنم هم امكان Export هم Search رو تو كرستال ريپورت فعال كرد.
:افسرده::گریه:

format
شنبه 10 تیر 1391, 10:09 صبح
سلام من تو خروجي Excel يا PDF براي كريستال 8.5 تو VB6 اسم فيلدها و تمامي متن هاي فارسي رو به شكل زير نشون مي ده

:ÒÇÑÔ ÈÑÇÓÇÓ ÔãÇÑå ãÇÔíä ÊßӍÑå ÇÒ ÊÇÑíÎ

كسي مي تونه كمكم كنه
:افسرده::گریه: