View Full Version : چرا پروتکلICMP را بر روی سرور غیر فعال می کنند ؟
MicroGalaxy
یک شنبه 05 مهر 1383, 17:16 عصر
با سلام
سوالی که من در اینجا دارم اینکه چرا پرتکل ICMP را که همه ما بیشتر با فرمان Ping اون اشنا هستیم بر روی سرور غیر فعال می کنند ؟
می دونم که برای امنیت اما مگه Replay کردن یه بسته که حتی سیستم اون رو دریافت هم نمی کنه چه برسه به اینکه بخواد اونو باز کنه چه آسیبی می تونه به سیستم بزنه ؟
Inprise
یک شنبه 05 مهر 1383, 18:43 عصر
هیچ الزام امنیتی برای ممنوعیّت "دریافت" ICMP روی یک "سرویس دهنده" وجود نداره .
MM_Mofidi
یک شنبه 05 مهر 1383, 19:29 عصر
اگه یک سری به مجموعه مقالات آقای آراز صمدی بزنی (که شما حتما داری) در بحث مربوط به ؟؟؟؟ بزنی شاید یک کمکی بهت بکنه (هرچند کلا کار خاصی باهاش نمیشه کرد)
houtanal
یک شنبه 05 مهر 1383, 19:31 عصر
معمولا بر روی روتر این رو میبنددند که نتوانی توپولوژی شبکه رو در بیاری.
بستن این پروتکل بر روی یک سیستم ممکن است برای جلوگیری از حملات تکذیب سرویس باشد که فکر نکنم راه جالبی برای این کار باشد.
MicroGalaxy
یک شنبه 05 مهر 1383, 21:27 عصر
معمولا بر روی روتر این رو میبنددند که نتوانی توپولوژی شبکه رو در بیاری.
مگه با دانستن یه Subnetmask یا IP روتر یا زمان رفت و برگشت پکت یا MTU شبکه می توان توپولوژی به کار رفته در شبکه را در آورد ؟ یا بهتر است سوال خودم رو این جوری مطرح کنم که مگه با ICMP چه اطلاعات دیگری می توان به دست آورد ( که من نمی دونم ) ؟
houtanal
یک شنبه 05 مهر 1383, 22:01 عصر
یک tracert ساده در اکثر موارد دید کلی از مسیر یابی شبکه رو بهت میده در صورتی که از فرامین arp و nslookup و ipconfig /all هم استفاده کنید و داده های دریافت شده را کنار هم قرار بدی می تونی توپولوژی کلی شبکه رو بدست بیاری.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.