ورود

View Full Version : نرم افزار مدیریت پروژه بر اساس RUP

Mashayekhi
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 11:32 صبح
با سلام،
من میخوام از متودولوژی RUP برای مدیریت پروژه های نرم افزاریم استفاده کنم،
نرم افزار جامعی که مخصوص این کار طراحی شده باشه و تمام امکانات و گزارشات RUP روبه من بده، چه نرم افزاریه؟
با تشکر.:چشمک:

Elham_gh
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 11:46 صبح
نرم افزارهاي مطرح مثل MS Project و Primavera جوابگو هستند

Mashayekhi
جمعه 29 شهریور 1387, 23:38 عصر
نه دوست عزیز منظورم نرم افزاریه که کل پروژه به روش RUP رو بشه از طریق امکانات و گزارشات او مستند کرد، نمی دونم مثل Rational و...

Modifier
یک شنبه 31 شهریور 1387, 04:47 صبح
سلام علیکم

احتمالا منظورتون اینه که به نمونه نیاز دارین...
نمونه هایی از artifact های RUP...

میتونید از rational suite استفاده کنید.

یا علی

Mashayekhi
جمعه 05 مهر 1387, 16:05 عصر
خیلی متشکرم، حالا این Rational Suite رو از کجا تهیه کنم و اینکه آخرین نسخه اون چنده؟

Sheriff
جمعه 15 آذر 1387, 18:52 عصر
سلام
براي استفاده از متدولوژي RUP بايد از نرم افزار IBM Rational Rose استفاده كنيد.
كمتر مي توان اين نرم افزار را در بازار پيدا كرد. اگر از پهناي باند خوبي برخوردار هستيد مي توانيد از شبكه هاي P2P اين نرم افزار را دانلود كنيد.

Elham_gh
شنبه 16 آذر 1387, 07:57 صبح
سلام
براي استفاده از متدولوژي RUP بايد از نرم افزار IBM Rational Rose استفاده كنيد.
كمتر مي توان اين نرم افزار را در بازار پيدا كرد. اگر از پهناي باند خوبي برخوردار هستيد مي توانيد از شبكه هاي P2P اين نرم افزار را دانلود كنيد.
:چشمک:

دوست عزیز, چرا باید؟؟!!!
برای مدیریت پروژه من اولین باره می بینم کسی Rational رو پیشنهاد می ده.(اشاره به صحبت دوست دیگرمون)
برای مدیریت پروژه نرم افزارهای MS Project , Primavera و نرم افزارهایی از این دست پیشنهاد می شن.
برای مستندات RUP هم ] مستندات یا فایلهای متنی هستندو یا مدل. مدلها رو که هر نرم افزار CASE Tools ی که راحت باشید می تونید کار کنیدو فایلهای متنی هم که Editor های متنی جوابگو هستند. پس در حقیقت باید دنبال CASE Tools مناسبی باید باشد برای مدلهاتون.که مسلما این CASE Tools هم تحت عنوان مخصوص RUP و برای RUP نیستند بلکه معیارشون مدلسازی ساخت یافته و یا مبتنی بر UML است
RUP نرم افزار ی ندارد.