View Full Version : سوال: سئوال در مورد MS Communicator
kamyar
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 12:24 عصر
سلام دوستان میخواستم بپرسم کسی طریقه نصب و استفاده از MS Communication رو میدونه؟
شبکهء ما یک شبکه Domain هستش که می خوایم از این نروم افزار رو به عنوان وسیله ای برای ارسال IM بین کاربر ها استفاده کنیم.
متشکرم.
hghyami
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 13:16 عصر
چندین سوال ??
1. اول کدوم نسخه؟ (Standard/Enterprise )
2. چی کار میخوای بکنی باهاش؟
3. چند تا اوسر؟
4. میخوایUser hat Remote access داشته باشند؟
5. میخوای Userها کنفرانس کنند؟
6. میخوای از VOIP استفاده کنند؟
نصب کلیش زیاد سخت نیست, فقط قبلش باید مطمئن باشی که دمایین درست ستوپ شده مثل DNS, IIS, CA( داری), User/Group Permission و غیره.
نسبش هم به صورت زیر.
1. با آدمین لگین کن
2. ستوپ رو رون کن
3. بعدش دیگه License از این حرفا
4. فقط یک جا میگه Service Account میخوام. پیشنهاد من این هست که که User ممولی بساز. روی هر جایی که این رو نصب میکنی تو Local Group Policy User رو به Login Locally وLogin As Service اضافه کن و از اون User استفاده کن.
5. بعدش ازت FQDN رو میخواد همون( IIS Server خودت). اگر هم میخوای تو DNS یک A رکورد بساز مثلا به اسم COMMS بساز و توی اونجائی که اسم میخواد COMMS رو بده. اگر Domain درست نصب شده باشه و User هات از DNS سرور استفاده کنند مشکل نخهند داشت.
6. بعدش دیتابیس
همین
بقیاعش دیگه Setup کردن صدا و تسویر/ و مبیقش هست. خواستی باز هم کمکت میکنم. تا حالا چندین مورد باهاش کار کردم و آخرین بر برای یک جایی که حدود 600 User Internal و External دارن نصب کردم. فقط حواست به دیتابیس باشه که اندازه فضا کافی داشته باشه و اگر میتونی دیتابیس رو روی یک سرور دیگه نصب کن
hghyami
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 13:19 عصر
اگر صرفا برای چت میخوای و نمیخای که با Office باهام باشه از JABBER استفاده کن. چیزی هم که نیاز داری اگر سرور قوی داریVMWARE SERVER . JABBER مجانی هست و کلینت هاش هم مجانی.
kamyar
شنبه 30 شهریور 1387, 17:48 عصر
بسیار بسیار متشکرم از جوابتون.
راستش اگه من درست متوجه شده باشم Enterprise حتماً بیشتر از 1 server نیاز داره یعنی 2 یا بیشتر ، من 1 سرور AD دارم و خود MSC رو میخام روی یکی از ماشین های دیگه عضو همون Domain نصب کنم که OS اون هم Win 2003 هستش و میخام که MSC هم از همون AD سرور استفاده کنه.
حالا مسئه اینه که الان لازمه که Enterprise نصب کنم یا Standard هم جواب میده؟
من تو پروسهء نصبش همون اول به 1 جایی رسیدم که کاملاً مرحله به مرحله 1 سری link رو باید دنبال کنی و تو هر قسمت یک جزئی رو نصب می کنه ، مثلاً در قسمت اول 1 سری تنظیمات مربوط به Schema هست که فکر می کنم باید روی سروری که AD روشه انجام بشه.
MSC قراره به عنوان نرم افزاری برای ارسال IM و شاید Voice chat در شبکهء شرکت استفاده بشه ، فعلا قراره که روی این شبکه تست بشه بعد که درست بودنش اثبات شد روی 1 سرور با آیپی Valid نصب یشه.
kamyar
شنبه 30 شهریور 1387, 17:55 عصر
راستی نیاز به CA و کاربری که بتونه Certificate تولید منه هم هست؟
raravaice
شنبه 30 شهریور 1387, 18:35 عصر
میخوای از VOIP استفاده کنند؟ من با این Software کار نکردم تا حالا برای VOIP از MVTS و تا حدی Asterisk استفاده میکنم.
با فرض اینکه بخواد چنین کاری انجام بده چند تا سئوال :
1.آیا فقط h323 رو ساپورت میکنه؟ یا اینکه از sip هم پشتیبانی میکنه؟
2.از cisco و quintum پشتیبانی میکنه؟
تا حالا چندین مورد باهاش کار کردم و آخرین بر برای یک جایی که حدود 600 User Internal و External دارن نصب کردم
3.مبحث فیلترینگ VOIP رو برای بستر اینترنت چیکار کردید؟
در پایان امثال شما کم پیدا میشه اگر اطلاعات وسیع تری در زمینه VOIP ترجیحا تحت لینوکس دارید بینهایت خوشحال میشم تعامل اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشیم.
موفق باشید
hghyami
یک شنبه 31 شهریور 1387, 01:06 صبح
من با این Software کار نکردم تا حالا برای VOIP از MVTS و تا حدی Asterisk استفاده میکنم.
با فرض اینکه بخواد چنین کاری انجام بده چند تا سئوال :
2.از cisco و quintum پشتیبانی میکنه؟
3.مبحث فیلترینگ VOIP رو برای بستر اینترنت چیکار کردید؟
در پایان امثال شما کم پیدا میشه اگر اطلاعات وسیع تری در زمینه VOIP ترجیحا تحت لینوکس دارید بینهایت خوشحال میشم تعامل اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشیم.
موفق باشید
در مورد CA اگر بخواى بد نيست. ميتونى براى user هاى داخلى ازش استفاده كنى و. نيازى هم به سخت افزار جدا نيست. اگر سرور خوبى دارى از VMWARE سرور استفاده كن كه مجانى هست.
"سر فرصت CA و نحوه استفاده بهينه تو AD رو بهتون ميدم. مخصوصا اگر network بزرگى داريد كه از Web application داريد استفاده ميكنيد "
در مورد version فكر ميكنم استاندارد كافى باشه. فقط setup يادت نره user كه دارى misazi براى سرويس و روى هر سروِرى كه install ميشه بايد Local گروه policy اون سرور تو تغييرات روش بدى.
يكى اينكه user رو به ليست allow log اون locally اضافه كنى و يكى اينكه Run as service. سعى كن تا جايى كه ميتونى از user administrator استفاده نكن.
در مورد VOIP با cisco زياد رابطه خوبى با هم ندارند شايد بگم باهم كار نميكنند ولى دروغ چرا من با هم test نكردم چون خودش softphone خودش رو داره :) و ديگه اينكه اگر مى خواهين كه از تمام option هاش استفاده كنيد بايد از softphone كه خود مايكروسافت ميده استفاده كنيد. فكر ميكنم جواب سوال شما در مورد اينكه با چى آ hamkhoon hastg رو داده.
من voip زياد كار كردم ولى با لينوكس در حد بزرگ نه زياد.
به طور مثال Maxim ، Funkwerk، Televantage
(Project Cisco بزرگ باهاش نداشتم چون VOIP من هنوز عالى نيست)
در مورد فيلترينگ والا ما اينجا از اينجور چيزا نداريم با عرض پوزش. اميدوارم منظورت از فيلترينگ رو درست فهميده باشم.
چشم هر كمكى كه از دستم بر بياد انجام ميدم. دارم يك سرى مقاله در مورد exchange 2007/sharepoint/iis/ويندوز ۲۰۰۸ و security به صورت كلى آماده ميكنم. چيزهاى جالبى ميشن فقط فارسى كردنش مشكل هست. و ديگه اينكه وقتش.
raravaice
یک شنبه 31 شهریور 1387, 10:45 صبح
hghyami (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17775) عزیز نمی دونم اهل کجایی ولی توی ایران پروتکل های SIP و H323 فیلتر هستند.
ولی جواب سئوالات من نیمه کاره موند :
2.به منظور Terminate از چه Hardware استفاده میشه؟
3.برای FXS از چی استفاده میشه؟ آیا با Hardware های استاندارد هماهنگی لازم رو داره؟
4.من یه نسخه از این برنامه هم مخصوص کلاینت دیدم آیا همانند asterisk این برنامه قادر هست که خروجی ها "FXO" رو به مودم بفرسته؟
من voip زياد كار كردم ولى با لينوكس در حد بزرگ نه زياد.
5.در همون سطح ویندوز از چه Software و Hardware استفاده میکنید؟
موفق باشید
hghyami
یک شنبه 31 شهریور 1387, 14:18 عصر
من لندن زندگى ميكنم.
يكى از khasiyat هاى اين محصول اينست كه توى هر voip network كار ميكنه. ولى همون طور كه گفتم كل دستان اين هست كه مايكروسافت اينرو به انور software solution معرفى كرد كه هزينه كمتر براى كاربار nahee داشته باشه.
۱. SIP
۲. Tenor Hybrid /Quintum / BT / FUNKWERK
۳. بله
براى Hardware از mahsoolati مثل Maxim FUNKWERK و ip provider ما در حال حاضر Gamma Telecom هست.
Software/Hardware هم معمولا Televantage كه باغ همه چيز و هر protocol موجود هم خونى داره. دفعه پيش كه ايران بودم فيلترينگ غريبان گير من هم شد. ولى خوب خدا پدر مادر SSLVPN رو biamorzeh كه مشكل من رو حال كرد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.