ورود

View Full Version : سوال: تغییر پسوند فایل های دات نت aspx

dr.pantagon
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 14:14 عصر
سلام

می خواستم بدون کسی تا حالا پسوند فایل های aspx رو عوض کرده و چیز دیگری بزاره و باز هم کار کنه پیج ها
یعنی اگر پیج reza.aspx است برداره پسوند فایل رو تغییر بده reza.3dx مثلا

آیا اصلا می شه همپچین کاری کرد.؟

merlin_vista
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 15:04 عصر
فكر نكنم بشه چون iis به اسم فايل ها حساس حست و براي كامپايل aspx ها آنها را از روي پسوند ميشناسه .

اگه ميخواهي آنها را تغيير بدي بايد از urlRewrite استفاده كنيد .

Behrouz_Rad
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 16:10 عصر
به سادگی امکان پذیره. در IIS نوع پسوند دلخواه رو به ISAPI معرفی کن.
بر روی نام سایت در IIS راست کلیک کن، Properties رو انتخاب کن. بر روی دکمه ی Configuration کلیک کن.
بر روی Add کلیک کن. در قسمت Executable، مسیر ذیل رو با توجه به سیستم خودت وارد کن:

C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspn et_isapi.dll

در قسمت Extension، نام پسوند دلخواهت رو وارد کن. مثلاً:

.ali

Limit to رو برابر با GET,HEAD,POST,DEBUG قرار بده و Script engine رو تیک بزن.

موفق باشید.

merlin_vista
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 18:04 عصر
خوب اين كاري كه آقاي راد ميگن به راحتي روي لوكال امكان پذير است . (ممنون آقاي راد )

ولي بايد ديد روي هاست چگونه عمل كنيم ؛ و آيا اصلاً روي هاست قابل پياده سازي هست .

اگر سرور شخصي باشه كه مشكلي نداريم .

ولي اگر Shiring باشه چي ؟

Behrouz_Rad
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 18:07 عصر
روی Shared هم تنها راه چاره همینی هست که عرض کردم.
مثلاً به سایت CodeProject دقت کردی؟ لینک مستقیم برای دانلود پروژه ها وجود داره اما اگر لوگین نکرده باشی نمی تونی دانلود کنی! چون فایل های ZIP رو توسط IIS هندل می کنه.

موفق باشید.

merlin_vista
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 18:15 عصر
فكر نكنم كه مسئول هاست اين كار را انحام بده و پسوند فايل را به iis اضافه كنه .
CodeProject هم كه اين كار را كرده Shered نيست .

http://www.domaintools.com/reverse-ip/?hostname=69.10.233.10

Behrouz_Rad
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 21:31 عصر
فكر نكنم كه مسئول هاست اين كار را انحام بده و پسوند فايل را به iis اضافه كنه .

نمی دونم تا حالا با چند تا Host سر و کار داشتی اما تجربه ی من بهم میگه که در این دنیا، پول حلال مشکلاته! کافیه بهش بگی که "در یک App Pool جدا واست یک پسوند ISAPI درست کنه." این جمله یک اصطلاح رایج در بین مدیران فنی Host هاست و به راحتی با تعیین قیمت این کار رو واست انجام میدن.

CodeProject هم كه اين كار را كرده Shered نيست .

مهم نیست که Shared باشه یا نباشه! تعیین پسوند برای هر سایت حتی در یک محیط Shared هم به صورت جدا می تونه انجام بشه.

موفق باشید.

merlin_vista
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 08:49 صبح
@ Behrouz_Rad :
ممنون آقاي راد ، از اطلاعات مفيدي كه داديد . حالا فهميدم چي شد !!

فقط يه سوال هست كه برام پيش اومده . مثلاً همين وب سايت CodeProject . شما گفتيد مثلاً فايل zip را به IIS معرفي كرده ، تا از اين نوع فايل ها محافظت بشه .
بعد از عمل اعتبار سنجي هم كه اجازه دانلود را ميده ...
حالا ميخواهم ببينم كه خود iis اين كار را انجام ميده كه به افراد وارد شده اجازه دانلود ميده . و به افرادي كه وارد نشده اند اجازه دانلود نميده . يا اين عمل را خودمان بايد در برنامه پياده سازي كنيم و iis فقط در نقش محافظ فايل ظاهر ميشه ؟

Behrouz_Rad
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 09:36 صبح
شما با این کار به IIS میگید که نوع پسوند سفارشی که من واست مشخص می کنم رو جهت پردازش از فیلتری که در ISAPI واست مشخص می کنم عبور بده نه به صورت معمولی و بدون دخالت ASP.NET! ما این فیلتر رو aspnet_isapi.dll تعیین می کنیم که وظیفه ی پردازش منابع ASP.NET رو بر عهده داره.
در این حالت، فایل ZIP هم در چرخه ی حیات پردازش صفحه وارد میشه و مثلاً می تونی با یک Http Module بر روی اون کنترل داشته باشی.

موفق باشید.

Behrouz_Rad
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 12:34 عصر
فرقی نمی کنه.

dr.pantagon
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 19:04 عصر
تشکر از آقای بهروز راد انجامش داد بدون نیاز به پول :D سرور ماله خودم است نیاز به پول دادن ندارم.

واقعا تشکر

m.hamidreza
یک شنبه 03 آذر 1387, 22:07 عصر
به سادگی امکان پذیره. در IIS نوع پسوند دلخواه رو به ISAPI معرفی کن.
بر روی نام سایت در IIS راست کلیک کن، Properties رو انتخاب کن. بر روی دکمه ی Configuration کلیک کن.
بر روی Add کلیک کن. در قسمت Executable، مسیر ذیل رو با توجه به سیستم خودت وارد کن:

C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspn et_isapi.dll
در قسمت Extension، نام پسوند دلخواهت رو وارد کن. مثلاً:

.ali
Limit to رو برابر با GET,HEAD,POST,DEBUG قرار بده و Script engine رو تیک بزن.

موفق باشید.
من وقتی بزنم MyPage.ali باید محتویات صفحه ی MyPage.aspx رو تحت یو آر ال MyPage.aliنشون بده؟!
پیغام The Connection was Reset میده توی فایرفاکس! :ناراحت:

m.hamidreza
جمعه 08 آذر 1387, 21:40 عصر
من یه html. اضافه کردم مگه نباید الان aspx ها رو با پسوند html نشون بده؟ یه صفحه ی سفید میاره!!
این WildCard Mapping که پایین Application Extension هست چیکار میکنه؟
من میخوام صفحات رو بدون پسوند نشون بدم، UrlRewritingNet.UrlRewriter.dll رو هم دیدم pdf شو خوب توضیح نداده اونم همین ISAPI رو گفته ولی اصلا خودشم نفهمیده چی گفته!
الان من با این ISAPI میتونم با html. یا بدون پسوند نشون بدم؟
ممنون.