View Full Version : سوال: سوال در مورد پک کردن و فشرده سازی فایل اجرایی برنامه
javid_debugger
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 15:59 عصر
سلام دوستان
من یه سوال در مورد پک کردن و فشرده کردن فایل اجرایی داشتم می خواستم بدونم برنامه UPX چه کار می کنه . بهترین راه برای پک کردن فایل اجرایی چیه
r0ot$harp
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 16:36 عصر
سلام دوستان
من یه سوال در مورد پک کردن و فشرده کردن فایل اجرایی داشتم می خواستم بدونم برنامه UPX چه کار می کنه . بهترین راه برای پک کردن فایل اجرایی چیه
من زیاد در این مورد اطلاعاتی ندارم ولی می دونم حجم فایل رو به صورت چشم گیری کم می کنه . و فکر می کنم به فایل اجرایی امنیت می ده تا سخت تر کرک بشه .
باتشکر احسان
Nima NT
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 18:45 عصر
این برنامه ها میان فایل شما رو فشرده میکنن و روتین دکمپرس خودشون رو به آخر فایل شما اضافه میکنن ، وقتی شما فایل اجرائی رو اجرا میکنید ، این برنامه ابتدا فایل شما رو از حالت فشرده خارج میکنه بعد میره روی OEP ایست میکنه ، و اجرای برنامه رو به دست خودش میده ، این برنامه ها تاثیر چشم گیری در جلوگیری از کرک شدن برنامه ندارن ، بهتره برای بالا بردن امنیت برنامه به جای استفاده از Packer از Protector استفاده کنید.
javid_debugger
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 20:55 عصر
اقای Nima NT شما برنامه Protector رو دارید اگه دارین لطف کنید بزارید ممنون.
Nima NT
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 22:52 عصر
واقعا" شرمنده هستم ، قرار دادن لینک دانلود نرم افزار های کرک شده ( چه ایرانی و چه خارجی )ممنوع هست و نمیتونم این کار رو بکنم ، ولی میتونم اسم یه تعداد پروتکتور بدم تا دنبالش بگردین ، با یکم جستجو حتما" گیر میاری.
بهترین اونها Themida هست ، از قدرت فوق العاده ای برخورداره ولی در نهایت 50 درصد امنیت به نحوه برنامه نویسی شما هم مربوط میشه.
اگه خواستی دنبال استفاده از Armadillo هم باش.
nabeel
پنج شنبه 21 آذر 1387, 09:18 صبح
سلام
Themida قویه ولی استفاده از اون منجر به افزایش حجم فایل اون هم به مقدار خیلی زیادی میشه
به طور مثال در صورت حفاظت از یک فایل 200Kb حجم اون رو تا 2000Kb هم افزایش میده
Armadillo هم که نسخه جدیدش تا عرضه میشه فوراً هم کرک میشه ( آدمو یاده مثل : کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی میندازه )
با توجه به امکانات Themida استفاده از اون منطقی تره البته اگه با افزایش حجم مشکلی نداشته باشید
تذکر : بعضی فایلهای حفاظت شده بوسیله Themida رو ویروس یابها به عنوان Trojan میشناسن !!!! ( فایلهای Exe )
Armin060
پنج شنبه 21 آذر 1387, 17:15 عصر
حالا تروجان هست یا نیست؟
nabeel
پنج شنبه 21 آذر 1387, 23:16 عصر
Armin عزیز
همونطوری که گفتم بعضی ویروس یابها اون رو به عنوان Trojan میشناسن ( ا... و اعلم )
ولی با توجه به اینکه کلیه Protector ها از یه Enveloper استفاده میکنند و با توجه به اینکه الان نسخه های کرک شدش روی اینترنت وجود داره ممکنه Cracker برنامه , کد خودش رو هم به برنامه Attach کرده باشه .!؟
در هر صورت من اینو گفتم که قبل از ارسال فایل حفاظت شدتون اونو با چند تا ویروس یاب چک کنید
( من با Nod 32 و AVG تست کردم )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.