PDA

View Full Version : مشكل برنامه تلفن با TAPI



marshal
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 17:42 عصر
سلام. اين برنامه تلفن با TAPI نوشته شده. مشكل اينجاست كه وقتي كه تماس برقرار ميشه من صداي طرف مقابل رو ميشنوم ولي اون صداي منو نميشنوه. اگه ميشه لطف كنيد يه نگاه به كد بندازيد ببينيد كه برنامه مشكل داره يا اشكال از مودم منه. ضمن اينكه بگم من برنامه رو روي لپ تاپ تست ميكنم. مدل vostro 1500 . چون بعدا ميخوام رو pc اجراش كنم نميخوام مشكلي پيش بياد.

راستي يادم رفت برنامه رو ضميمه كنم.

esmartiz_red
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 20:55 عصر
دوست من همه مودم ها تمام خصوصیت مورد نظر مارو ندارن یا اگرم دارن با خطوط تلفن ایران سازگار نیستن من خودم با این کامپوننت کد نوشتم
اگه مطمئنی که مودمت ایراد نداره بگو تا یه نمونه کد برات قرار بدم

marshal
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 21:05 عصر
دوست من همه مودم ها تمام خصوصیت مورد نظر مارو ندارن یا اگرم دارن با خطوط تلفن ایران سازگار نیستن من خودم با این کامپوننت کد نوشتم
اگه مطمئنی که مودمت ایراد نداره بگو تا یه نمونه کد برات قرار بدم

اگه يه نمونه كد بزاري كه ممنون ميشم. فقط تست شده باشه. اگه بازم اين مشكل رو داشت ميفهمم كه مشكل از مودم منه. مرسي.

AHMADABDALI
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 03:53 صبح
مارشال جان سلام اسم مودمت چیه؟

marshal
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 05:25 صبح
اسم مودمم روی لپ تاپ conexant v.92

marshal
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 06:01 صبح
من فقط به یک نمونه کد ساده که فقط بشه تماس برقرار کرد با tapi احتیاج دارم. فقط تست شده باشه. اگه کسی از دوستان داره لطفا upload کنه. اگر هم کسی کدی نداره لطفا این برنامه ای که من آپلود کردم رو تست کنید ببینید مشکلش چیه. یا مودمه یا از کده.

marshal
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 09:45 صبح
نمونه کد کسی نداره ؟؟؟

m110_110
پنج شنبه 04 مهر 1387, 11:36 صبح
با سلام خدمت اقای مارشال
من برنامه شما رو گرفتم
ولی هم برناه شما و هم همه ی برنامه هایی که از کامپوننت TAPIEXLib استفاده می کنند به تازگی error می دند
ایا باید کار خاصی کنم و یا اینکه کرکی چیزی می خواهند
ممنون از برنامتون
البته من هم مثل شما برنامه رو روی لپتاپ اجرا می کنم
ممنون

m110_110
پنج شنبه 04 مهر 1387, 22:50 عصر
کسی نیست به سوال ما جواب بده

kahrizak
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 17:23 عصر
چند روز پیش که Phone.rar دانلود کردم برنامه ران شد. ولی الان ارور میده . مشکل چیه؟

ارور:
The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E)