View Full Version : نمایش فقط یک فرم
mortezakiaee
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 19:17 عصر
من در برنامه ام تعدادی فرم دارم که بعضیاشون به صورت MODAL و بعضی به صورت SHOW روی فرم اصلی باز می شن. حالا می خوام یه فرم خاصی داشته باشم که اینطور دیده بشه:
همه فرم هایی که الان بازن hide بشن و فقط اون فرم دیده بشه( توجه کنید که نمی دونیم چه فرم هایی بازن) و بعد از بستن فرم دوباره همه اون فرم ها به همون صورت دیده بشن.
ممنون
Hsimple11
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 20:38 عصر
روش جالبی نیست. اینکه با هربار نمایش این فرم تعدادی فرم Hide و Show شوند. بهتره فرمها را همه خودتان در موقع ضروری بسازید و با متد Assigned چک کنید که کدامها الان ساخته شده اند تا آنها را Free کنید. همین کلمات را در سایت جستجو کنید.
mortezakiaee
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 20:58 عصر
شرمنده الان هم همین کار رو می کنم ولی نیاز هست بعد از یه مدت که از برنامه استفاده نمی شه یه فرم مثل screen saver رو برنامه بیاد. دقت کنید من با روش کار مشکل ندارم ولی نمی دونم الان کاربر چندتا فرم رو باز کرده یا چند تا رو تو هم dock کرده. حتما موافقید که چک کردن تعداد زیادی فرم هم وقت گیره و غیر منطقی. مخصوصا وقتی نصف فرم ها به صورت instance و در runtime ایجاد بشن.
یه چیز دیگه که الان دیدم. application.minimize همه رو پنهان میکنه وقتی روی taskbar کلیک کنی آخرین فرم مودال نشون داده میشه. این عالیه ولی چطور شبیه سازی کنمش؟ application.restore جواب نداد
vcldeveloper
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 22:07 عصر
همه فرم هایی که الان بازن hide بشن و فقط اون فرم دیده بشه( توجه کنید که نمی دونیم چه فرم هایی بازن) و بعد از بستن فرم دوباره همه اون فرم ها به همون صورت دیده بشن.
از Screen.Forms استفاده کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.