View Full Version : نمونه برنامه Client/Server
VB.SOS
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 23:14 عصر
سلام خدمت دوستان گرامي
براي شروع نوشتن نرم افزارهاي Client/Server يه نمونه واقعي احتياج دارم. منظورم اينكه اين نمونه طرز نوشتن برنامه تحت شبكه رو نشون بده نه طرز كار كنترل وين سوك. ممنوم
r0ot$harp
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 23:57 عصر
سلام خدمت دوستان گرامي
براي شروع نوشتن نرم افزارهاي Client/Server يه نمونه واقعي احتياج دارم. منظورم اينكه اين نمونه طرز نوشتن برنامه تحت شبكه رو نشون بده نه طرز كار كنترل وين سوك. ممنوم
دوست عزیز نمونه کامل که نیست باید خودت اساس کار رو ببینی و خودت یه چیزی طراحی کنی .
باتشکر احسان
VB.SOS
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 11:54 صبح
پس لطفا اساس كار رو توضيح بديد. در ضمن تفاوت نوشتن برنامه تحت شبكه با ديتابيس اكسس و SQL Server تو چيه؟
r0ot$harp
پنج شنبه 28 شهریور 1387, 14:59 عصر
پس لطفا اساس كار رو توضيح بديد. در ضمن تفاوت نوشتن برنامه تحت شبكه با ديتابيس اكسس و SQL Server تو چيه؟
برنامه تحت شبکه به نظر من تمام اطلاعات رو باید شما به یه سرور منتقل کنید و سرور Request ها رو دریافت کنه و برای اونا جواب های مورد درخواست رو بفرسته . ولی در دیتابیس این کارها احتیاج به برنامه نویسی نداره و به صورت اتوماتیک خود دیتابیس جواب ها که همان کوئری هاست برای شما می فرسته یعنی شما باید فقط از Client به سرور وصل بشین همین .
باتشکر احسان
VB.SOS
جمعه 29 شهریور 1387, 05:51 صبح
با تشكر از توجهت. خب تا اين سطح رو مي دونستم. لطف كنيد و بيشتر وارد جزئيات بشيد.
r0ot$harp
جمعه 29 شهریور 1387, 16:17 عصر
با تشكر از توجهت. خب تا اين سطح رو مي دونستم. لطف كنيد و بيشتر وارد جزئيات بشيد.
دوست عزیز بهتره یه توضیحی در مورد کاری که می خوای بکنی بدی تا یه فضایی از کاری که می خواین بکنید تو ذهنمون ایجاد بشه تا بتونیم بهتر توضیح دهیم .
باتشکر احسان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.