ورود

View Full Version : سوال: سوالی در مورد شماره سریال هارد در vb6

meisambandari
جمعه 29 شهریور 1387, 04:08 صبح
سلام دوستان عزیز سوالی دارم که آیا میشه شماره سریال هارد کامپیوتر خودمون رو تغییر بدیم با vb6 ?

xxxxx_xxxxx
جمعه 29 شهریور 1387, 04:28 صبح
آیا میشه شماره سریال هارد کامپیوتر خودمون رو تغییر بدیم با vb6 ?

:متعجب::متعجب::متعجب: یعنی چی؟ عوض بشه برای همیشه؟

meisambandari
جمعه 29 شهریور 1387, 04:41 صبح
:متعجب::متعجب::متعجب: یعنی چی؟ عوض بشه برای همیشه؟
شماره هارد عوض بشه چی میشه تو سیستم اختلال به وجود میاد ؟

xxxxx_xxxxx
جمعه 29 شهریور 1387, 04:52 صبح
نه ولی امکان این که بتونی برای همیشه عوضش کنی نیست.
شاید بشه با هوک کردن توابعی مثل DeviceIoControl یا GetVersionEx برای یه مدت( زمانی که برنامت در حال اجراست) عوضش کرد.
بازم مطمئن نیستم.

meisambandari
جمعه 29 شهریور 1387, 05:00 صبح
خواهش میکنم اگه امکان داره یا یک پروژه vb منو راهنمایی کنید. ممنون.. .

xxxxx_xxxxx
جمعه 29 شهریور 1387, 05:06 صبح
من تا حالا این کارو انجام ندادم. و اون توابعی هم که گفتم فقط حدس می زنم که اینطور باشه.
آخه با اون توابع مقدمات به دست آوردن سریال هارد به وجود میاد.

meisambandari
جمعه 29 شهریور 1387, 07:00 صبح
دوستان کسی هست که در این مورد اطلاعاتی داشته باشه؟. اگه با یه پروژه vb منو راهنمایی کنید خیلی خوب میشه.

vahid_d_0101
جمعه 29 شهریور 1387, 13:12 عصر
از نظر من این کار شدنی نیست
دلیل : بعضی برنامه ها رو دیدید که میان شماره هارد رو چاپ میکنن و ما باید زنگ اون برنامه نویس بزنیم تا رمز ورود مطابق با اون شماره هارد رو به ما بده حالا فکر کنید این کار شدنی باشه این بار شما وقتی یه بار اون شماره رمز رو گرفتید میتونید یه فایل درست کنید که شماره هارد هر سیستمی رو مثل کامپیوتر خودتون بکنه و برنامه با همون یه رمز اجرا بشه که اگر این کار شدنی باشه خیلی از برنامه ها امنیت شون میاد پایین
برای نمونه برنامه های تلفن گویای مدارس و ارسال اس ام اس هوشمند و ... هست که از همین روش استفاده میکنه اگر بتونیم شماره هارد رو عوض کنیم منم میتونم یه شماره ای که یکی از مدارس گرفته رو بگیرم و شماره هارد سیستم رو به همون شماره هارد سیستم مدرسه عوض کنم و از برنامه به راحتی استفاده کنم

r0ot$harp
جمعه 29 شهریور 1387, 16:27 عصر
دوستان آقا میثم رفتن تو یه برنامه ای و خراب کاری :قهقهه::قهقهه::قهقهه::لبخند:: بخند: کردن و حالا پشیمونن چون از طرف برنامه آقا میثم بن شدن .

حالا دارن به هر راهی هست سر می زنه تا بتونه :لبخند::لبخند::لبخند: خودش و از بن بودن در بیاره .

باتشکر احسان

meisambandari
شنبه 30 شهریور 1387, 03:31 صبح
دوستان کسی نیست که یک راهنماییه مفید بکنه؟