ورود

View Full Version : گفتگو: مدیریت تایپک توسط کسی که تایپک رو ایجاد کرده

morteza_261
جمعه 29 شهریور 1387, 14:25 عصر
سلام
یه فکری به نظرم رسید خواستم نظر شما رو بدونم...

حتما شده که شما یه تایپک بزنید و یه سری از اعضا به جای اینکه جواب سوال شما رو بدن یه سری جواب های نا مرتبط میدن.

حالا فکری که بنظرم رسیده اینه که یه قابلیتی ایجاد بشه کسی که تایپکی میزنه قابلیت مدیریت تو تایپک خودشو داشته باشه بطور مثال بتونه جواب های نا مرتبط رو پاک کنه

منتظر نظر شما دوستان و مدیران سایت هستم

ایام به کام

mehdad.koulab
جمعه 29 شهریور 1387, 14:49 عصر
سلام
راستشو بخواين منم چند وقتي بود ميخواستم چنين تاپيكي باز كنم و اين موضوع رو پيشنهاد كنم فكر خوبيه ولي به شرطي كه باعث ايجاد اختلاف نشه واسه همين كه فكر كردم ممكنه باعص ايجاد اختلاف بشه منظرف شدم. فكر كردم اگه از دكمه "آگاه كردن مديريت از مخالفت" استفاده كنيم بهتره ولي بازم منتظر نظر مديران وكاربران هستيم

reza6384
جمعه 29 شهریور 1387, 14:55 عصر
من فکر می کنم سیاست سایت اینجوری نیست که اینکار رو انجام بدن. حتی دکمه حل شده را برای تاپیک ها برداشته اند، نمی دونم چرا.
فکر می کنم اینکار رو هم انجام نمی دند، بنا به دلایلی که ذکر خواهد شد.

البته تا حدی با نظر شما موافقم، بعضی از دوستان وقتی که به تاپیک ها پاسخ می دن یه نکته رو رعایت نمی کنن و اون اینه که در یکی از قوانین ذکر شده، این سایت صرفا برای یادگیریه و از زدن پست های نا امید کننده برای سوال کننده خودداری کنید.

علیرضا مداح
جمعه 29 شهریور 1387, 15:09 عصر
سلام دوست عزیز،
خیر ، سیاست سایت اینگونه نیست ،
حذف/ویرایش/جابجایی پستها از وظایف گروه مدیریت میباشد ،
کاربران جهت کمک به حفظ نظم سایت میتوانند پستهایی که خلاف مقررات است را گزارش(http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/report.gif) کنند تا مدیران به آن رسیدگی نمایند ،

باتشکر،/

xxxxx_xxxxx
جمعه 29 شهریور 1387, 15:09 عصر
لطفاً اینگونه تاپیک ها رو به صورت نظر سنجی درست کنید تا هر کس که خواست نظر بده مجبور نباشه یه پست بزنه.

در مورد این موضوع هم همینطورشم که کاربر حق حذف تاپیک ایجاد شده توسط خودشو داره خیلیه.

مثلاً یه نفر میاد یه تاپیک میزنه و بحثی رو ایجاد می کنه وبعد میره پی کارش. چند نفر تو اون بحث شرکت می کنند تا تاپیک به یه نتیجه ای برسه. تاپیک میرسه به صفحه دوم و سوم بعد میبینی طرف برگشته و با تاپیک حال نکرده میزنه پاکش می کنه. به همین راحتی.
این موردو تا حالا چند بار دیدم.
حالا اگه قرار باشه کاربر تو پست های تاپیکشم دخالت داشته باشه دیگه چی میشه. همه میشن مدیر بخش.

به جای این کار اتفاقاً باید یه کم از دسترسی های کاربر کم کرد مثلاً وقتی تاپیک بیشتر از یه صفحه شد دیگه کاربر نتونه پاکش کنه.

reza6384
جمعه 29 شهریور 1387, 22:09 عصر
مثلاً یه نفر میاد یه تاپیک میزنه و بحثی رو ایجاد می کنه وبعد میره پی کارش. چند نفر تو اون بحث شرکت می کنند تا تاپیک به یه نتیجه ای برسه. تاپیک میرسه به صفحه دوم و سوم بعد میبینی طرف برگشته و با تاپیک حال نکرده میزنه پاکش می کنه. به همین راحتی.

آقا شما از خیر این یک اختیار بگذرین، به نظر من می شه این امکان Modify بشه که وقتی تاپیک تعداد زیادی پست و ضمیمه نداره دیگه کاربر ایجاد کننده نتونه اون رو حذف کنه. ولی با اینکه این امکان رو از کاربر بگیرن موافق نیستم، چون مثلا برای خودم چندین بار پیش اومده که به دلیل مشکل اینترنتم یک پست رو دوبار ارسال کردم و خوب با این امکان تونستم پست تکراری خودم رو پاک کنم.

morteza_261
یک شنبه 31 شهریور 1387, 09:41 صبح
سلام

فكر خوبيه ولي به شرطي كه باعث ايجاد اختلاف نشه
خودمم به این فکر کرده بودم،ممنون.

من فکر می کنم سیاست سایت اینجوری نیست که اینکار رو انجام بدن. حتی دکمه حل شده را برای تاپیک ها برداشته اند، نمی دونم چرا.

دکمه حل شده هنوزم وجود داره ولی یه جورایی مخفی شده،توی ابزارهای تایپک میتونی پیداش کنی.

حذف/ویرایش/جابجایی پستها از وظایف گروه مدیریت میباشد ،
کاربران جهت کمک به حفظ نظم سایت میتوانند پستهایی که خلاف مقررات است را گزارش(http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/report.gif) کنند تا مدیران به آن رسیدگی نمایند ،

باتشکر،/
درسته از وظایف مدیرانه،خود من هم اگه چیزی میبینم گزارش میکنم .
خیلی وقتا شده تو تایپک های قدیمی یا جدید دنبال چیزی میگشتم،یه موقع هایی میبینی تایپک چند صفحه شده ولی در کل اگه اونایی که جواب مربوط به سوال بوده یا یه سوال هایی در مورد جواب داده شده بوده رو جدا کنید تایپک به یک صفحه کاهش پیدا میکنه.و بقیه بحث های حاشیه ای و غیر مرتبط با اون بحث حتی بعضیا بدون خوندن تایپک میرن جواب میدن.

لطفاً اینگونه تاپیک ها رو به صورت نظر سنجی درست کنید تا هر کس که خواست نظر بده مجبور نباشه یه پست بزنه.

ما میخوایم با هم بحث کنیم تا به نتیجه برسیم،که این کار خوبه یا بد و برای دلیلمون استدلالمونو بیان کنیم
نمیخوایم ببینیم نسبت موافقا به مخالفا چطوره تا اگه موافقا زیاد بودن این کارو کنیم و اگه مخالفا بیشتر بودن همچین کاری نکنیم

در مورد این موضوع هم همینطورشم که کاربر حق حذف تاپیک ایجاد شده توسط خودشو داره خیلیه.

این موردو تا حالا چند بار دیدم.

بله همچین مسایلی رو دیدم راجب این هم باید بحث بشه ولی نه تو این تایپک بزارید این تایپک به یه نتیجه برسه...

حالا اگه قرار باشه کاربر تو پست های تاپیکشم دخالت داشته باشه دیگه چی میشه. همه میشن مدیر بخش.
خوب این کار میتونه از کار های تقریبا حاشیه ای و انظباطی مدیر کمتر کنه و بیشتر به فعالیت علمیش برسه.اگه نگاه کنید مدیرا وقتی میان تو سایت باید تایپک های جدید رو بررسی کنن و تایپک های مخالف با قوانین رو پاک کنن حالا با این همه حجم تایپک...
در کل اگه خودمون قوانین سایت رو رعایت کنیم دیگه نیازی به این کارها نیست.

منتظر نظرات باقی دوستان هم هستیم