ورود

View Full Version : پیشنهاد

ADLADL
جمعه 29 شهریور 1387, 16:43 عصر
با تشکر از زحمات شما

لطفا در مورد عکس های کاربران و عضو های این سایت نظارت بیشتری داشته باشد تا از گذاشتن عکس های صغیر و سبک جلوگیری به عمل آید.
بعضی مواقع که در این سایت کار می کنم و خانواده ام می رسند واقعا خجالت می کشم.

باز هم ممنونم.

vahid_d_0101
جمعه 29 شهریور 1387, 17:02 عصر
خوب شما میتونید نام کاربری را که عکس صغیر و سبک دارد را برای یکی از مدیران بفرستید و بهشون بگید پیگیر باشند

vcldeveloper
جمعه 29 شهریور 1387, 17:05 عصر
ما معمولا سعی میکنیم تصاویری که کاربران انتخاب می کنند، از عرف جامعه ایران خارج نباشه، و در صورت لزوم، به کاربر تذکر میدیم، یا تصویرش را حذف می کنیم. ولی خب، افراد مختلف و خانواده های مختلف در این زمینه حدود خودشان را دارند، مثلا همین الان خیلی چیزها در جامعه ما عرف هست که شاید من و شما آن را مناسب خود یا خانواده خودمان ندانیم. من شخصا در هر سایتی که میرم، اگر از تصویری خوشم نیاد، با استفاده از افزونه Adblock Plus فایرفاکس، آن تصویر را برای همیشه Block میکنم. علاوه بر این، در تنظیمات مربوط به کاربر، گزینه ایی وجود داره که می تونید بگید تصاویر و امضاء های کاربران برای شما نمایش داده نشه.

موفق باشید

M-Gheibi
جمعه 29 شهریور 1387, 17:23 عصر
دقیقاً همینطور که آقا وحید گفتند و در تکمیل گفته‌های جناب کشاورز ، در صورت مشاهده‌ی چنین تصاویری موضوع رو با یکی از مدیران ارشد و یا مدیران کل سایت در میان بگذارید .

با تشکر

ADLADL
دوشنبه 01 مهر 1387, 17:02 عصر
در ابتدا کمال تشکر دارم از شما دوستان که تقاضای بنده را مطالعه فرمودید و جوابیه خود را ارسال
فرمودید.
این پیشنهاد من تجاوز به حدود و اختیارات اعضای سایت نمی باشد و لی این سایت را من یک مکان کاملا علمی و دوستانه می بینم که این اجازه را به خودم دادم.

بعد هم هر سایت مدیران خود را دارد که اختیارات سایت نیز بر عهده آن عزیزان می باشد.

در انتها این جسارت را به خودم ندادم که نام کابری را بیاورم با توجه به اینکه بعضی از عزیزان با خدمت هایی که به دوستان کرده اند و با تشکر هایی که در تایپیک خود دارند فقط باید ازآنها تشکر کرد.
باز هم از کیه اعضایی که بنده از مطالب آنها استفاده کرده ام و اسمشان را بیاد ندارم و تعداد آنها هم بسیار زیاد می باشد کمال تشکر و قدردانی را دارم.

ADLADL
دوشنبه 01 مهر 1387, 19:55 عصر
اگر امکان دارد مدیریت ، بنده را از رسیدن پیام های خصوصی (مخالفت) به ایشان باخبر نمایند.
و نظرشان را درباره آنان بصورت کلی و نه جزئی بیان نمایند . (فقط برای آشنا شدن با قوانین و اهداف سایت)

با تشکر فراوان

vcldeveloper
سه شنبه 02 مهر 1387, 01:22 صبح
پست های گزارش شده توسط شما را دیدیم، ولی در بسیاری از موارد تصویر مربوطه عرفا مشکلی نداشت و می شد مشابه آن را روی محصولات مختلفی که پشت ویترین مغازه ها وجود دارند، پیدا کرد. من قبلا در پست بالاتر گفتم که ما با آواتارهایی که خلاف عرف جامعه باشه، برخورد می کنیم، نه اینکه هر کی عکس فرد مونثی را گذاشت، آواتارش را حذف کنیم. اعمال حدود شرعی از توان ما خارج هست بخصوص که در خیلی مواقع هم بستگی به خود فرد داره و تشخیص شرعی بودن یا نبودنش هم کار آسانی نیست، برای همین ما عرف جامعه ایران را ملاک عمل قرار دادیم.
در هر حال، این نکته را هم یادآوری کردم که شما می تونید به راحتی از طریق صفحه تنظیمات کاربر در کنترل پنل کاربر، گزینه نمایش آواتار کاربران را غیرفعال کنید، تا سایت هیچ آواتاری را برای شما نمایش نده.

موفق باشید